LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi
Azi incerc crema diplomat ca n-am facut-o niciodata... sa vedem, sa vedem, ce-o sa iaaaasa si de reusesc, fac om de zapada...pb este ca nu stiu din ce sa-i fac nasul...mi-am lungit ochii pe la toate raioanele cu dulciuri dar nimic, nimic nu seamana sau cel putin nu aduce a morcov...il fac din carton
Va rog idei...

Daca vrei un nas mai mic poti folosi niste jeleuri.
Sau faci un amestec de lapte praf+apa+zahar+unt (gen cioco de casa) in care adaugi colorant rosu+galben.

Multumim inca o data de urari si de aprecieri.
Daca voi spuneti ca arata bine,inseamna ca eu sunt prea critica cu mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

deci,sa incep cu galeria ptr.Fulguletz:.Nastere usoara,un BB sanatos,frumos si mancacios.
Otilia..tu?????
LMA ptr.cei sarbatoriti:David,Robert,Alexis,Roland.Sa cresteti amri,sanatosi si cuminti
noi suntem cam bolnaviori:Maria tuseste de cateva zile,dar acum i-a mai trecut.Partea proasta este ca si Sara tuseste de luni.Ieri a venit medicul,cica nu are nimic,adica nici l aplamani,nici rosu'n gat...mergem cu Nurofen,desfundam nasul si dam sirop de tuse.De 2 zile stam in casa si sunt..de nervi.Maria isi manifesta in sfarsit gelozia:mami ma duse la gradi,mami nu o culci pe Sara,te joci cu mine etc.....sper sa nu o tina mult.daca era vara,era mai usor,ieseam in parc,se juca acolo..asa stam in casa si se plictiseste.
sunt tare pe fuga...promit sa fiu activa in WE ca vine mama
pupici la toata lumea

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz
v-am aburit de tot...ba ceza, ba nastere normala...intentia a fost buna: nastere normala, dar lucrurile se schimbara si maine am ceza(asta daca nu ma razgandesc sau apare ceva neprevazut)..deci puteti incepe cu galeria

FULGULE!!! galerieeee!!!
Nastere ushoara indiferent cum va fi... bb sanatos, refacere rapida..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY eu nu am vorbit din capul meu (interesul meu este sa nu am diabet, mai ales ca ne dorim un copil), ci din ceea ce mi-a interpretat doc azi uitandu-se pe analize. Chiar sper sa nu fie nimik ca nu vreau sa mai aman. Multumesc de sfaturi, tu ai descris glicemia provocata, probabil ca asta imi va da sa fac maine...sa vedem...

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Fulgu!

Ioana, tin pumnii maine si in general la analize. Sigur nu ti-au incurcat rezultatele? Ai diabetici in familie?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miha, mersi Prea mic nu poate fi ca am luat in loc de carbuni(nasturi si ochi) cum puneam noi cand eram copii, bomboane gen harobo, acelea cu jeleu in interior si pe exterior cu bombonele din alea marunte gen cip cip. Sunt negre, asa ca merge.
E o idee si cu modelatul dar ma gandeam la ceva rapid.O prietena mi-a zis sa pun un morcov fiert, asa mititel si frumusel...chiar e o idee...sa vedem...

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
cuscraaaa...tin pumnii stransi...Doamne ajuta sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa sanatosi si matale refacuta complet
eveline, sanatate multa piticutei
Mihaela, ma bucur ca esti mai bie daca faci tort inseamna ca te simti super dar la o fructa nu te-ai gandit? o papaya, un mango sau ce fructe de culoarea asta mai sunt...chie si putina portocala sau coaja de portocala merge...
Andreap si sanatate multa printeselor
si ruxi incepuse aseara sa behaie, asta dupa ce o laudasem ca de cand a inceput sa ia singulair nu mai tusise delok...adica 30 de zile...la noi era ceva asa...de trecut la carte recordurilor dar multumim lui Dumnezeu azi noapte n-a tusit nici macar o data...azi a mai behait dar rarut...sa speram ca o sa fie bine...
onitza sanatate multa sper sa ai vesti bune dupa analizele urmatoare
felis sanatate si tie
otilica, ce mai face burtika?
try eu am noroc inseamna...la mine ambele bunici si bunicul ii iubesc pe amandoi la fel si nu fac diferente, si pe mine cred ca m-ar fii suparat lucrul asta...
Miha, deci in sfarsit te-ai convins si tu ca ai facut 2 minuni de tortulete si esti inca in exercitiu...asa-i? pentru sambata ce pregatesti?

va pe toate si pe copilashi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani fericiti si norocosi pentru toti sarbatoritii!!!
Sunt in graba mare si in mare oboseala in ultima saptamana din cauza ca la servici programul s-a aglomerat foarte mult, iar acasa, pe fata n-o duc la gradi luna noiembrie asa ca, este vai de capul meu. Saptamana asta si-a luat sotulmedical, dar nu stiu ce voi face inca 2 saptamani!
Care stiti pe cineva pentru 2 saptamani sa stea cu Dami vreo 4-5 ore dimineata v-as fi recunoscatoare!
Mama!!! in ce incurcatura sunt, ca eu, de la servici nu pot lua medical ca nu lucrez nici de-o luna...

Va pup pe toate si mai intru cand am timp, ca acuma sunt pe fuga sa fac cat mai multe inainte de culcare, ca maine iar o iau de la cap si deja imi vine sa cand suna ceasul, de somn.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Onitza,sa-ti iei analizele pe nemincate;atentie ce maninci si seara,fara dulciuri sau fainoase in exces.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, MONICA multumesc de gandurile bune. Oti, bunica mea a avut diabet, iar din 2006 imi tot iese gicemia marita. SI cand ma gandesc ca abia il convisesem pe al meu sotz cu al doilea copil
Ce sa mai , dau inainte cu analizele sa vedem care e realitatea.

Paul a mancat nesperat de bine in seara asta, parca nu im ivine sa cred:
FELIS, e clar, Mihaita i=a suflat in gura, ca a papat si el fripturica tot-tot-tot cum ii place sa spuna, doi cremvursti si o portie de ciorba de legume, o cana cu lapte, in ordinea asta.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput