LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am reusit sa pun in sfarsit cateva poze de la party

inca o data miha multumesc pt.ideile de torturi. nici nu stii cat m-au ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI,EMILY,SILVIU SI ANDREI!!!
Sa creasca mari si norocosi!

Otilico,esti de groaza,daca o sa am o curiozitate sper ca pot conta pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Adriana,am vazut 2 copii superbi si 2 torturi super.Mie mi-e rusine sa spun dar eu cumpar tot,nu mai am nici timp si nici chef sa fac nimic.Virsta taica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2004

Adriana,am vazut 2 copii superbi si 2 torturi super.Mie mi-e rusine sa spun dar eu cumpar tot,nu mai am nici timp si nici chef sa fac nimic.Virsta taica!

diana2004

apoi sa stii ca si eu cumpar tot. anul asta facand petrecerea la ai mei la tara a zis mama mea ca vrea sa facem torturile acasa....ok...numai ca habar nu am avut ce ma astepta ...al lui tudor statea sa se rastoarne ...dar era muuuult mai bun la gust decat al lui bianca care era fff aspectuos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate fetelor

adriana, amandoi frumusheii...torturile au fost superbe, felicitari!

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu iar am pierdut sirul sarbatoritilor cea ce nu-i frumos deloc din partea mea (dupa ce m-am vazut cu sacii in caruta, cum s-ar spune), insa dezi am timp destul la servici, nu mai ajung sa scot capul din preocuparile mele. Citesc tot ce-mi pica-n "mouse" despre logopedie si metode si am capul vraiste, plus ca dupa servici am un program asa incarcat cu vizite si paravizite la dr, ba m-a apucat excesul de zel sa le rezolv pe toate acum, ba au dat problemele de sanatate pe ici pe colo peste noi si nu le mai amanam. Cand ma gandesc ca vine dec. si se aglomereaza si mai mult toate cele - asta ca sa sporeasca veselia la maxim. cred ca trebuie sa bag un red bull zilnic ca sa ma tina-n priza.
Adrian iar e pe antibiotic, dupa ce de-abia l-a termiant sapt. trecuta pe altul. Acum a facut infectie in ureche, i s-au umflat si ganglionii de sub maxilar, un pic spre ureche. Veselie mare iar la administrat antibioticul. O sa ajung la o naturista sa vad ce putem face pe partea asta ca sa evitam nevoia de antibiotice pe viitor.

La multi ani tuturor sarbatoritilor si felicitari Jasminei pt bebe 2. Bag seama ca e aproape la jumatatea drumului cu sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Emily Andrei sa crestei mari si sanatosi
va multumesc tuturor pentru urari , azi stateam sa ma gandesc cand au trecut cei 4 ani
4 ani... de bucurii de clipe minunate, plin de "mami te iubesc"( omitand continuarea dar te-as iubi si mai mult daca ... aici urmand evident ceva ce isi doreste) uitand clipele mai putin placute si grijile
4 ani minunati in care voi toate mia-ti fost alaturi si pt care inca odata va multumesc,
este ultimul"La multi ani!" de la scutecele deja am avasat suntem baieti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, SILVIU!

LA MULTI ANI, EMILY!

LA MULTI ANI, ANDREI!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paul sa cresti mare si sanatos sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paul, ochios frumos, sa fii sanatos, norocos si cuminte, sa aduci multa bucurie in familie! Petrecere frumoasa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput