Prezicator Carmen Harra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu am vazut ca le-a prezis si unora dintre telespectatori diverse chestii si a vorbit despre ei pe baza datei de nastere. Cu lucrurile care se vor intampla peste 20 de ani nu avem sa stim ce si cum... si nu cred ca o sa isi mai aduca atunci cineva aminte de ce a spus ea la Marutza in emisiune . Interesant ar fi daca una dintre persoanele despre care a vorbit in emisiune poate confirma sau infirma ceea ce a spus ea despre ei. Chestii concrete si care s-au intamplat (de genul : sufera de o boala, i s-a intamplat nu stiu ce etc).
Eu cred ca exista persoane inzestrate cu un har deosebit, dar mai cred si ca exista extrem de multi sarlatani care nu vor decat sa profite de pe urma unor oameni prea creduli...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi se pare jenanta rauuu de tot. M-a distrat cum explica ea semnificatia cifrelor, are o putere impresionanta de a abera. Oricum, bravo ei ca scoate bani din asa ceva, e mare lucru sa dai cu gura si sa te umpli de bani, e si asta un talent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dar n-am auzit pe nicaieri ca ar scoate bani din asta.Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai ia uita-te pe site-ul ei: http://www.carmenharra.com/contact.html, numai la o consultatie telefonica iti ia pe o ora 400 de dolari!!! Ia gandeste-te cat ii ia Angelinei Jolie, sa zicem...doar nu va imaginati ca ea face asta just for fun!!!?
editez: nu stiu de ce nu merge linkul ala, dar aia e pagina ei de net...cred ca nu l-am pus eu bine...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu stiam.Credeam ,cum ai apus tu,ca e doar just for fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

E penibila......acum nu mai scapam de ea...vine lunar in Romania..
Sa ne lase.......

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pai sa ne bucuram ... inseamna ca suntem o piata buna pentru investitorii americani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai si in ce investeste investitoarea Harra banii? In prostia noastra???? De investitori din astia avem noi nevoie???

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cu ocazia asta,eu cred ca isi face si reclama

Mergi la inceput