Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
violeta29 spune:
ANKALAURA, multam de explicatiile cu bouncerul, chiar eram curioasa cum e cu vibratiile alea Am pus ochii pe unul care are functie de leganare cu 3 viteze ,si 8 melodii linistitoare
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
sursula spune:
Buna dimineata iubite mamici!Noi,de cand ne-am intors ne confruntam cu primul puseu,sau ...ce-o fi el...Am ajuns in etapa in care ,cum au mai spus si alte fete,Tudor pare alt baietel(sau e doar un baietel mai mare si mama lui nu il intelege!)..,insa ,cert e ca nu mai vrea decat san,in conditiile in care el nu avea probleme sa bea pe nerasuflate un biberon de 200 ml,iar seara dupa baita,face niste crize de plans de ma termina.(inca nu le-am gasit cauza-ultima varianta-banuiesc revenirea colicilor,dar...numai asa...seara????
)Acum,mamicile pro alptat vor intreba care e problema ca vrea numai san-problema e ca eu nu am destul lapte sa-l satisfac la kg lui(7.500 kg-la 3 luni jumate) si ,prin urmare vrea san din ora in ora,inclusiv noaptea!!!!

Sunt varza si de aceea nu reusesc sa mai intru la pepenasi
.Incerc sa-i schimb laptele...intrebare:Fetele Care dati bebelusilor HUMANA-pe cutie scrie sa agit biberonul 15-20 min!!!
Si apa sa fie calda inainte de a pune laptele.VOI ASA FACETI??HELP!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ana_a spune:
sursula, imi pare rau ca bebe Tudor este agitat, sigur este un puseu.Asa am trecut si noi printr-o perioada zilele trecute cand vroia numai san de am crezut ca bnu am lapte suficient...dar a trecut.
Cat despre laptele Humana parerea mea este ca trebuie sa faci exact cum scrie pe cutie, iar apa sa nu fie niciodata firbinte cand pui praful. 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ileanna spune:
narci helllllaaaauuu 

Hai mai vio iar durere de dinti???? 
Lasa barbatu' ala in pace. Ca eu asta am observat shi la mine. Cum e "mai perfect" omu' ... cum mi-as dori sa fie "si mai perfect" shi sa mai corecteze si alea ultime doo chichitze care ar mai fi ca sa fie CHIAR PERFECT dom'le. Adicatelea daca erea altu' in locu' lui ... nu aveam pretentzii dom'le. Da' asta poate dom'le shi realizeaza dom'le. Ce?! Nu mai poate el sa faca shi cutare chestie care il strica? O bagatela dom'le. Pacat de el
.
Zi sar'na Doamne Doamne shi lasa omu' in pace femeie
.
Sursuuuu ce faci mai??? Hai lasa ca trece, tzine-te tare. Baga formula acolo la cupil (zic io). Bai da' ce lapte e ala???? Ca daca stateam io sa agit 20j de minute pana sa-i dau sa mance ma concedia copilu' pe post de mama incompetenta
. Bine ca e iertator saracu copil ca altfel ii dau cate un motiv pe zi 
ana_a spune:
ufff cand sa trimit si eu un mesaj lungggg l-am pierdut!
Mai revin dupa ce doarme Matei. Imi pare rau ca nu apuc sa raspund individual la toata lumea insa nu am timp, citesc pe fuga si raspund tot asa ![]()
Am admirat si pozele cu pepenasii absolut superbi!
Miercuri avem vaccinul....abia astept sa treaca!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ileanna spune:
ana_a m-am uitat la pozele tale.
Mi se pare foarte creativ si pasionat Stefan. Felicitari!!!!
Kimmy spune:
Incredibil ce ritm aveti...nu mai pot sa tin pasul cu voi 
Anaxena am vazut-o pe Maria in premergator.Suuper ce merge ea deja.Felicitari!
Mada felicitari pentru papita la Arianna 
Multumim fetelor pentru urari,acu asteptam deja al doilea dintisor.Sunt curioasa cand isi face aparitia.
Am citit cred ca la capitolul trecut ca bebe trebuie sa papa minim 700 ml de laptic?Pai Timi nu manca numai vreo 500,si asta la 6 mese/zi.Plus ca are o masa,maxim doua pe zi,cand ii dau si piure,dar nu mai mult de 50 ml,ca oricum e constipata rau!
Ileanna multumesc ca ai intrebat de mine,sunt mult mai bine,ar fi multe de spus,dar prefer sa inchid capitolul asta din viata undeva,si sa uit de el.Mai sunt multe de rezolvat,dar sper ca pana de sarbatori vom fi si noi linistiti.
Multumesc mult fetelor,ca sunteti alaturi de mine!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
maitreyi spune:
neata 
mona merci de raspuns
asa face si alexandra...de 4-5 ori pe zi si cateodata doar cateo margica
o zi faina tuturor! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
LA MULTI ANI PEPENASILOR ANDREI SI ALLEGRA SI MAMICII LILYS! 

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
La multe lunite pepenasilor Andrei (ali) si Allegra Cara! 
si pentru mamica Lilys!
Site-ul cu filmulete despre ingrijirea copiilor
Si in PM tot reclama ilegala zice ca e... Da ce-are frate, ca m-am uitat in regulament si acolo zice ca nu te lasa sa trimiti spam in PM. Da ce asta e spam? Ca nu e nici spam nici reclama, sunt niste filmulete f, interesante in care o pediatra explica tot felul de lucruri despre dezvoltarea copiilor. Si am vazut ca si voi ati mai dat linkuri si va lasa. Adica site-urile din strainatate nu sunt reclama si astea romanesti sunt? Ca ma si enerveaza 
Dia, ca sa activezi mesajele private trebuie sa fii logat, sa intri in "Mesaje private" din meniul din stanga sus, sa dai click pe "Optiuni" si acolo ai "activeaza mesaje private". Dar daca ai mai primit inseamna ca ar trebui sa fie activ, nu stiu. Mie la alte fete deasupra mesajelor postate, acolo unde poti sa editezi, stergi etc imi apare si PM cu rosu. Ma gandeam ca aia inseamna ca e activ. Da nici eu nu ma prea stiu, ca sunt noua pe aici.
Oricum, nu merge nici in PM de trimis linkul. Eventual da-mi mailul si ti-l trimit prin mail.
Mada de Irlanda, vad ca nu numai in romania sunt tot felul de pediatri "priceputi", care baga in boala parintii... Cu kg lasa ca e bine, s-o fi transferat din ale tale la Julia.
Asa da! Si la mine stresul e cea mai buna cura de slabire.
Sursula, cred ca as tampi sa agit biberonul 15-20 de min (si eu tot Humana folosesc). Da e drept ca pentru ca se dizolve bine laptele e bine sa fie mai cald decat temperatura la care il bea bebe. Ei zic 50 grade, acum eu n-am stat sa bag termometrul. Dar in general il fac inainte sa ii dau papa de san (ca eu il dau ca si completare) ca sa aiba timp sa se mai raceasca pana bea el de la san. Agiti bine si se vede cand e dizolvat, ca nu mai apar ca niste punctulete pe pereti. Si al meu a avut o perioada cand nu prea voia sa bea din biberon, sau bea putin si se enerva. Si cred ca era din cauza tetinei, ca proasta de mine tot tetine nr. 1 sau 2 ii dadeam si el avea aproape 4 luni.
Dupa ce am schimbat tetina sa fie adaptata la varsta lui si a curs mai bine a si baut mult mai bine.
Ileanna, dar te uitara astia cu avertismentul, maica? Ti l-au dat pe viata? Sau poate s-au gandit ca se potriveste bine cu stelutele si floricelele tale.
Mie imi place tare mult de tine si ma distrez de numai la mesajele tale.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008