URGENT-Lege returnarea bunului

URGENT-Lege returnarea bunului | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de legea care ne da dreptul de a returna un bun care nu corespunde calitatii.
Sotul mi-a cumparat de ziua mea un telefon, si nu chiar ieftin , insa bateria nu ma tine decat o zi, deci acest telefon nu este bun, bateria, incarcatorul..nu stiu ce si nici nue problema mea. Ideea este ca astazi am trimis sa mi-l schimbe si au refuzat pe motiv ca tb. sa ajung in 24 ore? Cum imi puteeam da seama in 24 ore ca bateria nu e buna ?? Si l-au trimis la service ( am trimis un prieten) Eu nu vreau sa ma duc la nici un service cu un telefon nou defect. Au dreptul sa mi-l schimbe sau sa-mi dea banii pe el din cate stiu eu. Dar sunt chiar nervoasa acum si nu gasesc exact legea unde scrie f. clar ca am acest drept. Va multumesc anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

asta am gasit la o cautare pe google; bafta! la mine e mai nasol, e vorba de o masina :(

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am plasat-o pe pagina legislativa

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput