oare nu ii plac femeile?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

adeia, convingerile pe care le are un om, "apucaturile", lipsurile, plusurile, sunt liber alese, sunt rezultatul gandirii, formarii prin educatie, nu se NASC asa!
comportamentul tatalui biologic al fetitei tale, este unul format in anii copilariei, in anii tineretii...deci un proces in care el singur s-a format asa. nu are legatura cu mostenirea genetica.
experientele din familia lui, propriile lui interpretari ale unui mod de viata pe care l-a adoptat,l-au facut sa devina ceea ce este astazi.

asa ca viata ta si a copilului tau, nu trebuie sa fie determinata de modul de viata al acelui barbat, ci de o concentrare asupra unei educatii sanatoase si constructive oferite fiicei tale, de catre tine.
ea vede exemplele din imediata aporpiere a ei si acelea isi pun amprenta asupra caracterului ei, ceea ce vede si o inveti tu o va forma!
viata este o multitudine de alegeri, tu arta-i mereu ce este bine, ca ea sa poata alege constructiv, la timpul potrivit1

multa putere!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeia spune:

Multumesc Kari,
asta si am de gand sa fac, sa imi cresc copilul asa cum stiu eu mai bine, si sa nu imi pese deloc de ce face el.

tuturor

Mergi la inceput