Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Tocmai am auzit la TVR 1 ca acest vaccin contine aluminiu!!! Acesta este cancerigen, nu este indicat in deodorante (eu am renuntat demult la stickurile de 24h) sau pt invelirea alimentelor, cu atat mai putin sa fie introdus in organism printr-un vaccin! Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea medicamente!

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Jesika, Dumnezeu o sa aiba grija de bunicuta ta ai sa vezi acolo in brate la EL.

Noce, te rog daca poti trimite si mie.Iti dau adresa pe PM.Multumesc.

Fetelor, eu trebuie sa stau la pat total, am contractii si imi este foarte frica.Numai Maicuta Domnului ma intareste sa fiu optimista. Imi trebuie o injectie care am inteles ca se gasete in republica Moldova pentru mentinere si e inlocuitor la Gravibinon (acesta nu se mai gaseste).Poate imi deschide Maicuta Domnului drumurile sa-l gasesc.
Meda, sa te ajute Dumnezeu si sa iti dea de Craciun cadoul cel mai frumos- o burticutza frumoasa.Doamne ajuta
Doamne ajuta, va pup dulce

12 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Lauraa,
ai grija de tine! In primul rand nu te stresa, incearca sa-ti pastrezi o stare cat mai armonioasa. Vorbeste cu puiutul tau si roaga-l sa stea acolo pana la termen. Trimite pe cineva sa-ti aduca ulei sfintit de la Sfantul Necatrie de la Radu Voda (daca nu ai pe cine, iti aduc eu cu draga inima) si citeste acatiste cat stai in pat. Sfantul Nectarie face mari minuni si ajuta femeile insarcinate. Tine post si roaga-te. Te va ajuta Bunul Dumnezeu sa duci sarcina cu bine. Sa ai incredere, ca sa nu-L dezamagesti. Ne vom ruga si noi pentru tine!
Hai, cu speranta si credinta inainte! Suntem toate cu tine!

ps: In ceea ce priveste pm, n-am primit inca nimic de la tine. Sa-mi trimiti adresa ta de mail cand poti.

Mergi la inceput

Asa graieste Domnul noua: Ma numesti Domnul, dar nu mi te supui. Ma numesti Lumina, dar nu ma vezi. Ma numesti Calea, dar nu pasesti cu mine. Ma numesti Viata, dar nu ma vrei. Ma numesti Intelept, dar nu ma urmezi. Ma numesti Vesnic, dar nu ma cauti. Ma numesti Puternic, dar nu ma slavesti. Ma numesti Drept, dar nu ti-e teama de mine. Daca te voi osandi in ziua judecatii, sa nu-ti fie cu mirare!

Mergi la inceput

Lauraa,

sotul tau sau alta ruda nu poate sa dea o fuga in rep moldova ca sa-ti ia vaccinul? Ca nu e departe, se ajunge in cateva ore cu masina.
Daca nu ajunge nimeni de-al tau, sa-mi scrii numele vaccinului de care ai nevoie, unde se gaseste anume (in orice farmacie sau undeva in mod special) si sper sa te pot ajuta. Sotul meu are o cunostinta care merge cu serviciul in rep moldova din cand in cand (acum tocmai s-a intors, daca am fi stiut de ieri seara...). Si o sa mai intreb si alte cunostinte ( de curand cumnata mea a fost intr-un pelerinaj sau excursie acolo). Adica solutia se gaseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Laurra,of,e asa de greu cu med astea care nu se mai gasesc, sper sa poti face rost cit mai repede de med .In si ptr contractii se ia Gynipral, doza ti-o poate spune dr, depinde de la caz la caz, stiu doar ca la inceput se i-a jumate de pastila la 8 ore, cam asa, suna dr si spune-i, ma rog ptr tine....nos-pa, injectabil, se pare ca e mai bun decit pastilele, isi face efectul mai repede si uscosin supozitor, mai luam eu, ...dar vb cu dr tau.

Mergi la inceput

Dragele mele, cum va merge postul?
Mie mi se pare minunat ca avem ocazia sa mancam atatea alimente sanatoase si gustoase. Astazi am facut conopida pane si este foarte buna.

Iata cum ne ajuta fructele si legumele sa fim sanatoase:

O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile
radiale arata exact ca ochiul uman si, da, stiinta demonstreaza acum ca
morcovii maresc considerabil fluxul sanguine catre ochi si functia
acestora.

O rosie are patru compartimente si este rosie. Inima este rosie si are
patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana
pura pentru inima si
sange.

Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita
arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca
strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru
inima si sange.

O nuca arata
ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una
stanga:creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si
incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum
stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de
transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.

Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei
rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani.

Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente
tintesc in mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar
aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimen tatie,
organismul
si-l extrage din oase, facandu-le friabile.
Aceste alimente completeaza nevoile scheletului corpului nostru.

Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna
functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca
aceste
organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un
avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de
kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Si
cat de profund e asta? Ii ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte
de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt. Sunt peste 14 000 de
constituenti chimici fotolitici de nutritie in fiecare dintre aceste
plante (stiinta moderna a studiat si numit doar 141 dintre ei).

Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand
cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul
de spermatozoizi, astfel incat trateaza
sterilitatea masculina.

Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul
glicemic la diabetici.

Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.

Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata
exact ca si glandele
mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea
limfei inspre si dinspre sani.

Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca
ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului.
Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta fetelor!!!Va citesc cu mare drag si fiecare dintre voi scrie nemaipomenit,ca sa nu mai spun despre cata bunatate si uniune avem aici,la noi!!!

Laura,ne rugam pt tine si bebele tau,dar cel mai important este ca ai primit Sf.Impartasanie,Taina cea mare,care va face minuni si-l va tine pe bebe cumintel in "cuibusorul"sau 9 luni.Sunt incercari,Dumnezeu ne vede credinta si nu ne va lasa.Poti sa iei Sf.Impartasanie saptamanal in cazuri din astea.Mie mi-a spus un calugar de la manastirea Cozia,insa eram la sfarsitul sarcinii si nu am mai apucat,pentru ca peste 2 saptamani nasteam...Medicamentul necesar ti-l va trimite Maicuta Domnului cumva daca trebuie sa-l faci,stai linistita!!!Poate Marryan,daca ne mai viziteaza va vedea si ti-l trimite cumva prin posta.Ai Brauletul Maicii Domnului???Daca da,tine-l totdeauna la burtica,prins cumva sa fie direct pe piele,daca nu spune si iti trimit eu o bucatica din al meu!!!

Noce,tare faine postarile tale.Mi-a placut ceea ce ai scris despre Dumnezeu,mare dreptate au cuvintele acelea,de retinut!!!Cat despre post,sa ne ajute Maicuta Domnului sa-l tinem cum trebuie.Chiar azi mi-a spus parintele duhovnic,se mananca peste si martea si joia atunci cand e cruce cu negru in calendar,cum a fost de ex.Sf.Grigorie Decapolitul,joia trecuta.Asa fac grecii,dezleaga,spre deosebire de rusi care nu dau aceasta dezlegare.Acum fiecare cum ii spuen parintele duhovnic.Mi-au placut si comparatiile dintre legume si corpul omenesc.A se retine sa le spun copiilor la scoala,dar eu stiu daca neuronu'asta al meu vrea sa se puna pe treaba?!

Meda,si la tine ne e gandul in continuare,mergi cu credinta inante,ca Dumnezeu nu te va lasa.

Pupici si sarbatoare frumoasa maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

VIRGINIA SI FETELEEEE

sunt prezenta aici .... la datorieeeee .....

e drept ca nu v-am mai scris de multisor dar am fost putin plecata prin bucuresti .... am mers la baby expo .... am vrut sa iau carut si alte cele .... dar nu am gasit ce vroiam si am renuntat .... mi-am luat biberoane si suzete .... ahahahahah ....

LAURAA ai mare grija de tine in aceste prime saptamani .... daca muncesti i-ati concediu medical .... fa ceva .... nu sta .... ia gynipral juma de pastila de fiecare data cand ai vreun simptom aiurea dar sa fii foarte mancata ca da palpitatii la inima ....

noi suntem bine .... mai avem momente in care ma doare burtica .... dar iau pastiluta si ma relaxez .... mai cumparam cate ceva pt bebe .... cate ceva pt mamica .... si uite asa trec saptamanile ... eu sunt deja in concediu ca nu mai suportam stresul de la munca ....

MEDA am inceput sa ma rog pt tine in mod special sa te ajute Dumnezeu .....
finuta mea proaspat nascuta e o frumusica si o vom boteza intre craciun si anul nou .... imi e atat de draga .... si e atat de micuta .... comparativ cu finutul care deja e botezat si are 7kg .... la 3 luni .... ahahaha ... un grasun .... dragut ...

fetele cine poate modifica listuta vedeti ca HERA25 a nascut deja ... asa am citit ..... sper sa ne scrie si ea sa ne dea mai multe amanunte .... in schimb nu stiu nimic de virginica .....

imi place ca s-a animat atat de mult subiectul nostru drag si va rog ca din cand in cand sa votati .... scrie in stanga paginii undeva evalueaza si dati acolo ca sa nu mai fim pe pagina nr 2 ....

pe burtici
nu va uit .... sunteti super dragute ....

28+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor!
Noce, eu am trimis PM.Adresa mea de mail laura22vs@yahoo.com. Multumesc mult pentru toata urarile si tie si fetelor meda,ainigriv, cami_antonia;mi-a dat gynipral la 8 ore cate jumatate de pastila, mi-a facut injectie cu nospa, iau 6 utrogestan pe zi , insa cel mai puternic tratamnet e Maicuta Domnului care o simt mereu in preajma.Am fost aseara la spital ca era dr meu de garda sa vada daca au incetat si uterul meu era relaxat, incetase contractiile, dar merg in continuare cu tratamentul.La servici nu mai merg deloc oricum.
Noce, draga mea, mii de multumiri.Am gasit o farmacie in Chisinau o sa sun luni sa vad daca are gravibinon si daca are sotul meu a si plecat sa le cumpere.De la Iasi sunt 100 si ceva de kilometri.Multumesc tare mult; am gasit si un inlocuitor "PROLUTON DEPOT" se numeste, dar cineva a zis ca numai in Turcia se gaseste;am rugat o prietena care merge des in bazarul din Istambul sa imi caute;astazi dimineatza a plecat.

Fetele din Iasi, astazi se poate trece prin altar caci s-a sfintit o biserica din CUG (iertare ca nu-i stiu denumire, dar acusi merg- dupa pod pe stanga, inainte de Petrom; podul ros, podul, biserica, petrom).
O sa ma rog fetele pentru voi si o sa aduc multmiri la Maicuta Domnului.

ainigriv, nu am braul maicii domnului; daca nu e efort prea mare, iti trimit PM sa imi trimiti o bucatica;Doamne Ajuta!

13 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput