Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Este intr-adevar o dimineata frumoasa Cand am plecat ieri de la munca nu stiam ca si Cris e Felicitari amandurora si sa aveti cel mai frumos post de pana acum
Laura, tu cum te mai simti? Am primit offline pe messanger ca sunt si moastele Sf Ecaterina in Biserica din Alexandru, pana dupa-amiaza.
Va pun link cu Acatistul Sf Stelian:
http://www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Stelian-130-18105.html
Pupici tuturor si o zi minunata.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

Buna dimineata fetelor !

Ma bucur enorm pentru noce si criss, FELICITARIIIII sa aveti sarcini usoare si sa aveti bebei sanatosi !!

Mergi la inceput

Si Acatistul Sf. Ecaterina, care e sarbatorita astazi: http://www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfintei_Ecaterina-130-11394.html

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

pentru cine poate,in ajunul sarbatorii Sfintului Stelian,la vecernie,se deschide racla cu particele din sfint.
sfinta Ecaterina este patronul medicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Cine imi poate spune si mie ce trebuie scris pe acatistele cu numele tuturor celor din lista? mai exact, pentru ce trebuie facuta rugaciunea?

Cam pe cate pagini va incadrati cu aceasta lista, pentru ca sunt destul de multe nume?

Acatistul poate fi lasat la orice biserica, sau trebuie dus la manastiri?

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Dumnezeu e mare si ne aude ; Sfantul Nectarie a mijlocit si uite au mai aparut 2 gravidute ... nu-mi vine sa cred ... va spun ca ma minunez singura ...e a treia oara cand citesc si zambesc singura la monitor ... aseara ii povesteam si sotului ... mare minune , acum in Postul Mare al Craciunului ..felicitari fetelor , din tot sufletul va doresc sarcina usoara si la termen

acum ceva vreme una din voi zicea ca dupa atata rugaciune la sf nectarie , va spusesem ca mama a fost si in pelerinaj in grecia , nu se poate sa nu ne auda si sa ne ajute ... uite ca asa s-a intamplat ... sa dea Dumnezeu sa urmeze cat mai multe gravidute si mamici fericite

fetelor sa stiti ca nu v-am uitat cu snuruletul , insa nu am ajuns sa cumpar plicuri speciale (cele care se pun la colete , sa nu se rupa si sa cada snuruletul).. dar sper ca voi ajunge sa pun pt toate

va doresc in continuare post usor si sa ne ajute Maica Domnului si Toti Sfintii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, ce bine ca s-a marit listuta de gravidute asa mult si repede, ma bucur tare mult. A fost o perioada cam lunga in care nu am mai primit vesti asa frumoase.
Cris_2081- inca mai asteptam sa ne povestesti cum s-a intamplat si la tine minunea . Si... daca nu e cu suparare, poate ne mai dai vesti si despre Livsy de care ne e dor ca nu a mai trecut pe la noi si nu mai stim ce face. Te rog sa-i transmiti de la noi toate imbratisarile si toata sustinerea si o asteptam sa ne mai bucure pe aici cu optimismul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Criss_2081: Felicitari!!! Doamne, ce minune!!!!! Iubita, iti doresc o sarcina usoara!! Poate iti amintesti, cand am fost la Parintele Arsenie ti-am zis ca sarbatorile le veti face in 3!! Slava Domnului!!! Chiar as vrea sa incercam sa ajungem la Parintele din nou, poate sa fie si intr-o zi de lucru.
Noce: Biserica se numeste " Sfantul Vasile cel Mare", sper sa nu gresesc. Cum vii dinspre zona industriala, treci de semaforul de la Pod Butelii- pe Soveja, imediat pe partea stanga. Biserica se afla in spatele unor blocuri si e o constructie noua. Cum intrii in biserica, undeva pe stanga vei vedea si icoana Sfantului si acolo e si o particica din Sfintele Moaste.

Mergi la inceput

Sufletel, lista cu numele celor care vrei sa fie pomeniti in Biserica se numeste Pomelnic.Acatist este rugaciunea compusa din Condace si Icoase, inchinata unui sfant. Sunt pomelnice pentru vii si pomelnice pentru morti. Eu am lasat lista fara sa mai scriu altceva pe ea, pentru ca DD stie de ce ar nevoie fiecare.Dar se poate scrie: se roaga pentru nastere de prunci. Si daca o pui pe vreo 3 coloane, lista incape pe o pagina.
Va pun un link de unde puteti lua Acatistul Sf Ecaterina in format audio: http://www.misiune-ortodoxa.ro/download/detalii/acatistul-sfintei-mari-mucenite-ecaterina.html
Si unul cu viata sfintei:
http://www.crestinortodox.ro/Viata_si_patimirea_Sfintei_Mucenite_Ecaterina-122-11569.html
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Criss,felicitari si tie, sarcina usoara , dusa la termen si bebe sanatos, iti doresc.
Ce bucurie ...emotionant tare...ma bucur fff tare ptr voi,aveti grija de voi si de comorile din burtica.
Pup fetele

Mergi la inceput