Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si eu vroiam sa o felicit pe Dana pentru burtica si pt cele 20 de sapt deja trecute .... inca pe atat si .... un pui mic ....

Ma apuca melancolia si azi chiar mi-au dat lacrimile cand m-a sunat cineva si mi-a zis ca o prietena de-a noastra naste chiar atunci... mi s-a luminat ziua complet .... si apoi sa aflu ca a avut tot 2900 gr cat a avut si Luca si in plus a nascut si cu aceeasi dr cu care am nascut si eu .... o bucurie asa de mare am avut incat l-am rugat pe tati sa ne mai faca un bebe ..... dar stiti cum sunt barbatii .... poate peste 2 ani ....

Mergi la inceput

Si noi pupam pe Shose si pe Pipetzica si la cati mai multi dintzisori fara batai de cap

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Mari si Miky ce frumos ca va vizitati. Sa vezi ce prietenie o sa se lege intre cei 3 'muschetari'. pupa Shose pe ei.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si ca sa monopolizez un pic pagina va spun ca puiu e inscris la Baby Expo la concursul de mers de-a busilea si presteaza sambata la ora 15. Abia astept!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, eu cred ca-s cea mai batrana de pe aici asa ca zic si eu vreo doua... de gresit s-a gresit (si nu e prima oara...eu am preferat de cateva ori sa trec cu vederea unele persiflari ca deh! sunt profa si-s mai toleranta)... dar hai sa scuturam un pic problema: a reusit o masa de joaca sa creeze atatea probleme? In fond, prima care a rugat-o pe Dana pentru jucarie a fost Silvia...ca s-a creat o isterie cu bazaconia asta, n-avea cum sa prevada fata...deci: Irina, ai mustruluit-o degeaba! Stiu ca esti om de echipa, te-ai implicat cu mult suflet in viatza "virtuala" a comunitatii zuzelor...de asta am credintza ca iti pare rau de situatia creata. si cu siguranta stii ca sunt multi cei care te apreciaza.
Cat despre partea cu ironiile...Ven si tu esti profesoara...mami, trebuie sa ai grija in permanenta ca tot ce spui sa nu lase loc de interpretari...in plus nu avem voie sa ironizam nici parintele si nici elevul. Asculta la baba ca e harshita...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Miky scuze pentru botez, dau mielul! Bafta lui Luca la concurs!

Laurici asta e aparatul. E super ok. Ana face aerosoli fara probleme, dar Stef tzipa de nu se poate...o tin cu fortza

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle si eu i-am luat lui Dudu pantofi cu blanitza albastru-gri, o pereche precum cei de la Orchestra dar verde cu galben, niste ghetutze de primavara negre minunate si unele roscate. Ozanei i-am luat cizme maro cu o piele manusa la 150ron si o pereche de ghete sport (mai inalte) la 85ron (tot cu o piele superba si talpa buna tare).

Am vazut pozicile trioului formidabil...ce norocos Luca...asa mandrutze si el singurel, fara concurentza!

sa va mai zic si de noi: Tudor suge in continuare dimineatza, la pranz si seara...noaptea insa e disperat...are masa la 1, la 4 si de la 6 la 7...dimineatza am o productie de speriat...sfarcurile ma dor de parca alaptez un regiment de bebei...trage cu putere de uneori am senzatia ca-mi intoarce tzatza pe dos.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nati ce nasoool! SIgur si Thea va face ca maimutica, deja ma dispera la BB
Noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Gratzi ce fericit e Tudorashul cu laptic bun de la mamica lui.
Succes Miky la concurs...va asteptam cu medalie cu tot!

Nu stiu de ce n'am somn.
toate

AUitasem: A revenit Ema azi, dupa cateva absente si am uitat sa o pe ea si pe bb Milan dragalash.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LauriciI nu am stiut ca nu e Metro langa tine, acolo. io prima data cand am cautat, am gasit Pangasius congelat, si asa i'am dat Apoi am gasit in alta parte proastap si i'a placut la fel de tare. Theutza 'violenta'.....suntem si noi in gashca. Sper sa le treaca, ca nu asa le sta bine la domnisoare.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, te referi la semnatura? Da, eu iti vad pozicile!
Shose Thea ma chiar cafteshte si ma enerveaza ca-mi smulge parul (adica prinde si smuceste tare, tare), da cu pumnisorul (am primit unul fix in oki), da palme tare (mi-e frica sa nu lovesca vreun copilas, ca ma doare si pe mine) si, mai nou, vrea sa bage degetelul in oki (nu al ei oki). Ce domnisoare "batause" avem! Sper sa fie doar o etapa! Eu tot incerc sa-i fac mai-mai cu palmuta pe capul meu, pe fatza si, cand ii dau drumul la manuta, imi altoieste una de vad stele verzi! Pupici de la noi pt tine si pt Pipe (aka Iulia).
Acu chiar ca fug la culcare!
Grati esti o mama eroina, la modul in care-l alaptezi pe DUdu! Nu stiu cum rezisti! Multi pupici flamangiosului tau

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput