De unde pot lua.....
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Asta cred si eu, Mirela. Sau macar sa vezi ca gradinita e dispusa sa dea, cat de cat, un ajutor, sa faca ei rost de scanduri sau sa spuna parintilor exact de unde pot lua.
Anuska spune:
Of, dragele mele..... asa ar fi intr-o lume ideala.... insa din pacate sistemul de invatamant e asa cum e.... plus criza de locuri din gradinite....
Apoi daca era dupa mine eu nu faceam nimic, insa sotul e mai "domn" decat mine...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
catale spune:
Am patit si eu acelasi lucru, a sarit fiica-mea in patut pana l-a rupt. Am vorbit cu directoarea si am intrebat-o cat ma costa, insa a spus ca e vina educatoarei, care trebuia s-o supravegheze. Eu am insistat, pentru ca a mea nu e usa de biserica, stiu ce ii poate pielea, insa i-a retinut educatoarei banii.
Din pacate, nu stiu de unde poti lua acele bucati de PAL.
Ramonika spune:
catale, e vorba de o gradi privata, nu?
oricum si retinerea din salariul educatoarei nu mi se pare o idee buna (chiar e ilegal sa retii din salariul cuiva fara justificari f. serioase)
trebuia din fondul gradinitei sa se repare patul.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
catale spune:
Ramonika, da, o gradi privata. Mi-era teama ca educatoarea sa nu cumva sa se poarte altfel dupa incidentul asta. Insa educatorea este o femeie super si s-a purtat la fel cu fiica-mea. Dar nu puteam nici sa trec peste decizia directoarei. Sincer, nu stiu ce spune legea, insa ar fi normal sa existe un fond de reparatii.
Anuska spune:
Am mai cautat si zilele astea....
Am vb si cu cineva care face la comanda din pal cu rugamintea ca at cand se duce sa taie pt o comanda sa incerce si pt mine, insa mi s-a spus ca desi debiteaza pt ce-i trebuie, de la firma o cumpara tot in plansa mare..... si pe culoarea care imi trebuie mie chiar nu se cere....
Asta e! O sa mai caut pe ici pe colo si daca nu gasesc n-am ce face. O sa comunic aceste lucruri si atunci sa se descurce!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004