De unde pot lua.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asta cred si eu, Mirela. Sau macar sa vezi ca gradinita e dispusa sa dea, cat de cat, un ajutor, sa faca ei rost de scanduri sau sa spuna parintilor exact de unde pot lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Of, dragele mele..... asa ar fi intr-o lume ideala.... insa din pacate sistemul de invatamant e asa cum e.... plus criza de locuri din gradinite....
Apoi daca era dupa mine eu nu faceam nimic, insa sotul e mai "domn" decat mine...

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Am patit si eu acelasi lucru, a sarit fiica-mea in patut pana l-a rupt. Am vorbit cu directoarea si am intrebat-o cat ma costa, insa a spus ca e vina educatoarei, care trebuia s-o supravegheze. Eu am insistat, pentru ca a mea nu e usa de biserica, stiu ce ii poate pielea, insa i-a retinut educatoarei banii.
Din pacate, nu stiu de unde poti lua acele bucati de PAL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

catale, e vorba de o gradi privata, nu?
oricum si retinerea din salariul educatoarei nu mi se pare o idee buna (chiar e ilegal sa retii din salariul cuiva fara justificari f. serioase)
trebuia din fondul gradinitei sa se repare patul.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Ramonika, da, o gradi privata. Mi-era teama ca educatoarea sa nu cumva sa se poarte altfel dupa incidentul asta. Insa educatorea este o femeie super si s-a purtat la fel cu fiica-mea. Dar nu puteam nici sa trec peste decizia directoarei. Sincer, nu stiu ce spune legea, insa ar fi normal sa existe un fond de reparatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am mai cautat si zilele astea....
Am vb si cu cineva care face la comanda din pal cu rugamintea ca at cand se duce sa taie pt o comanda sa incerce si pt mine, insa mi s-a spus ca desi debiteaza pt ce-i trebuie, de la firma o cumpara tot in plansa mare..... si pe culoarea care imi trebuie mie chiar nu se cere....
Asta e! O sa mai caut pe ici pe colo si daca nu gasesc n-am ce face. O sa comunic aceste lucruri si atunci sa se descurce!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput