proteza mecanica mitrala si clexane

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mult, mult succes !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

multumesc din suflet!!!!ultima incercare!

Mergi la inceput

buna fetelor si Hristos A Inviat!!!
revin cu vesti!!! BUNE!!!!
de luna asta am unda verde pt conceperea unui bb...cardiologul a zis ca e de acord, doar sa nu iau sintrom iar ginecologul(dr. Filipescu) a zis ca nu sunt prima lui pacienta cu operatie pe inima
insa acum am alta problema...spermograma sotului care e praf...am facut-o la synevo si dupa ce ca mi-au dat rezultatul dupa 2 sapt au scris ca are 1.3mil/ml...3ml...ph.ok...timpul cam mare si ca nu pot determina mobilitatea, motilitatea, etc.
il mai las sa mai isi revina ca oricum a fost super stresat si il pun sa o repete, ma gandeam la Sanador si acum ce o vrea DD...eu sunt super increzatoare in DD!!!
va pup si va doresc o zi cat mai placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ma bucur de vestile bune pe care le dai
De-a Domnul sa reusesti sa ramai insarcinata si sa ai o sarcina usoara.
Te-as ruga sa ne tii la curent cu viitoarea sarcina, sunt o multime de femei in situatia ta care ar putea sa le fie de ajutor sa citeasca despre cum decurge o sarcina la o pacienta cu proteza la inima

Multa sanatate si succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp

Ma bucur de vestile bune pe care le dai
De-a Domnul sa reusesti sa ramai insarcinata si sa ai o sarcina usoara.
Te-as ruga sa ne tii la curent cu viitoarea sarcina, sunt o multime de femei in situatia ta care ar putea sa le fie de ajutor sa citeasca despre cum decurge o sarcina la o pacienta cu proteza la inima

Multa sanatate si succes!

bineinteles ca o sa va tin la curent...numai eu stiu cat am cautat pe cineva care este in situatia mea...si e groaznic sa iti ruoa cineva aripile...trag sperante sa se intample minunea luna asta...marti am programare la eco sa vad daca e totul bine pe acolo...am facut comanda la farmacie de 5 cutii de teste de ovulatie oview...ca nu stiu exact cand ovulez ca am c.m.dereglat si ma pun pe treaba cu drag si spor...poate s-o gasi si la mine un din aproape 4 mil sa isi faca treaba!!!
multumesc pt incurajare!!!!

Mergi la inceput

am fost la eco marti si se pare ca am endometrul cam subtire,5mm si doc. spera ca se va ingrosa pana sapt viit, 4,5 foliculi pe fiecare ovar cam micuti max 11mm...a zis ca pana sapt viit nu ovulez...urmeaza o alta eco luni seara sa vedem daca au mai crescut
si presupun ca inca o eco la sf sapt sa vedem daca am ovulat

Mergi la inceput

am fost aseara la eco si am un folicul baban de 31mm si endometrul de 9.5mm si a zis doc ca azi sau maine ovulez....sper sa se gaseasca macar un si pt mine bun...

Mergi la inceput

buna fetelor
din pacate revin cu vesti proaste
eu pot sa fac bb dar sotul a fost diagnosticat cu OLIGOASTENOTERATOSPERMIE:
volum=2,2ml
ph=7,5
timp lichefiere=2ore
concentratie=100.000/ml
mobilitate A=0; B=0; C=10%; D=90%
fara forme tipice

i-a dat sa faca urm analize:
FSH
LH
TESTOSTERON
TESTOSTERON LIBER
PRL?~PROLACTINA? CRED...
CARIOTIP GENETIC
MICRODELETII Y
SPERMOCULTURA+ANTIBIOGRAMA

am scris si la azoospermie dar momentan nu am nici un raspuns...ma rog sa fie bine totul pana la urma....nu vreau si nu pot sa renunt

Mergi la inceput