Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Legat de laptele praf, Andre_ea, cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Ma refeream ca daca copilul papa mixt atunci dupa ultimul supt daca nu s-a saturat sa i se dea si lapte praf ca sa fie satul cand se culca si cu supliment de lapte praf care se digera mai greu si o sa doarma mai mult.

Alina, sa nu crezi ca am vrut sa te atac, doar sa discutam pe marginea problemei.
Intr-adevar eu intelesesem ca recomanzi lapte praf IN LOC de masa de seara la san. De aceea am reactionat. Pentru ca, asa cum spunea cineva mai inainte(sorry nu mai stiu cine), in functie de cat lapte scoti (bb sau tu cu pompa), asa produce si organismul. Ori daca nu pui copilul la san deloc la o masa, scade clar productia de lapte, si asta nu e bine.

Din experienta proprie, cand alaptezi mixt ii dai lapte praf la fiecare masa la care ti se pare tie ca nu s-a saturat copilul. Sau eram eu paranoica .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici! (desi semnam condica din nou la pranz...)
Iris, eli - multamim de incurajari si sfaturi!
Ingrid - mi s-a intamplat si mie. Cred ca e normal avand in vedere presiunea pe vezica!
Philip - si eu stiu ca tre sa fie < 3mm. Oricum, vei face presupun si Dublu/ Triplu Test care iti dau si ele informatii daca ceva ar fi in neregula, asa ca stai linistita!! Doctorul ce-a spus?? In plus noi am mai avut cazuri in care pliul a iesit ceva mai mare si bebele n-are nici o problema! Cred ca de Selene era vorba! Poate bebele e mai mare, mai stii??
mvb - tu nu nasti la "Cuza Voda"?? Stiu sigur ca la Cuza nu-ti da voie cu hainute de acasa nici pt tine nici pentru bebe. Ii tin infasati in niste pelinci "sterlizate" cica!! Am o prietena care a nascut pe 6 oct acolo asa ca info e proaspata!! Si bineinteles ca a adus fata acasa cu piodermita si nu mai stiu ce alta boala de piele pe care o fac copiii!!! Asa ca pregatestete sufleteste!

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Lavini nu am uitat mesajul tau, dar parca, cand esti bombardata cu impresii din mai multe parti, ai o usoara retinere. Cert este ca voi ramane cu medicul de la Giulesti, si sper din suflet sa nu regret.
Alinapentru mine listuta imi este binevenita ca habar nu aveam ce ii trebuie unui bb. Eu sunt patita cu sfaturi si daca nu aveam idee de aceasta lista cred ca se cheltuiau mult mai multi bani.
Asadar de la mine :

Fetele care sunteti la al doilea bb, pentru mine una, sfaturile voastre imi prind foarte bine, indiferent ca sunt despre alaptat, schimbat, spalat, curatat, educat!! Nu aveti cum sa spuneti toate acelasi lucru, ca fiecare a procedat cum s-a priceput, dar sunt binevenite. Va astept in continuare cu alte sfaturi!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Fetele care sunteti la al doilea bb, pentru mine una, sfaturile voastre imi prind foarte bine, indiferent ca sunt despre alaptat, schimbat, spalat, curatat, educat!! Nu aveti cum sa spuneti toate acelasi lucru, ca fiecare a procedat cum s-a priceput, dar sunt binevenite. Va astept in continuare cu alte sfaturi!

Poze ..

26+

SUBSCRIU!!!SI SEMNEZ!!

30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Si eu si eu (subscriu)

Azi am schimbat semnatura!! "La multi ani!" miscaretului (oare asa o sa fac si dupa ce se naste???)
Ce mari am mai crescut...
Parca ieri imi faceam semnatura cu 4+ .... :)))

33+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 7 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, vin de la o negociere dura si sunt atat de nervoasa incat nu stiu ce sa fac ca sa ma linistesc. Bebe salta in toate partile, cred ca stie ca mami e foc si para.

Citesc ce ati mai scris si revin.

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Poze ..

26+

SI EU SUBSCRIU.MII DE MULTUMIRI

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, relaxaza-te, bine ca a trecut negocierea.
Ai gasit perdelutze???

Fetele, care va pricepeti, sau aveti idee:

As vrea sa cumpar un Aspirator Nazal Electronic (functioneaza ca batista bebelusului care se ataseaza la aspirator, dar are baterii si 12 melodii sa-i atraga atentia lui bebe).
Stiti cumva, este la fel de eficient ca si cel ce se ataseaza la aspirator????

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Eu de cand am program scurt al servici nu prea mai apuc sa citesc nimic (incerc sa fac aceeasi treaba ca inainte dar intr-un timp mai scurt cu 3 ore).

Ma confrunt si eu, ca noi toate cu diferitele greutati ale sarcinii. Nu prea mai pot sa ma dau jos din pat, fac pipi des, mi se intareste burtica, mi se infunda nasul ...

Partea proasta e ca in ultimele zile am avut cateva contractii din alea adevarate si urate (odata mi-au dat lacrimile de durere).

Eu voi face recoltare de celule stem cu toate ca nu sunt foarte convinsa de beneficii si nici doctorul meu nu e "pro". Dar cum singurul lucru pe care il am de pierdut sunt niste bani ... Ma gandesc ca medicina va evolua si daca exista o cat de mica sansa ca la un moment dat sa-mi salvez copilul nu vreau sa o ratez (mai ales ca suma respectiva nu reprezinta o problema asa de mare; daca ar fi, probabil nu as face).

alinuk multumesc mult de lamuriri, habar nu aveam ca exista 2 tipuri de proceduri. Zilele astea ma decid si eu cu ce firma voi lucra (inclin catre Biogenis; fiind chiar banca mi se pare mai OK).

ledi am citit cam in diagonala ... te mariti? Cand?

ariya a doua cezariana ti-au facut-o pe locul primeia? Cum a fost? Mai grea decat prima, mai usoara, la fel?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va zic. O prietena de-a mea - o fata pe care am cunoscut-o la odiseea de septembrie - octombrie 2004 si cu care m-am imprietenit - a nascut duminica o fetita sanatoasa si grasunica. Am fost asa de emotionata, parca ieri discutam diferite probleme ale sarcinilor noastre (primele sarcini, cele cu fetele mai mari) si uite ca ea a nascut-o pe a doua si vine si a mea curand ... Fetele mari se plac foarte mult, s-au imprietenit, sper sa se imprieteneasca si cele mici.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput