In Impas ( Nebunie) ? Alcoolul bata-l vina !
Raspunsuri - Pagina 4
mama lui Jonika spune:
Iti recomand cu caldura sa intri pe site-ul www.dependenta.ro pe forumul dependentilor de alcool. Citeste ce scrie acolo vizavi de acest viciu si te lamuresti singura ce inseamna dependenta si ce urmari are.
mpopescu
popescudora spune:
eu te sfatuiesc sa nu-l mai terorizezi cu problema cu alcoolul pentru ca mie nu mi se pare ca ar avea vreuna. E barbat si mai bea si el un paharel dupa munca, ce vezi atat de rau in asta? Daca zici ca aduce bani in casa, ca nu e violent, nu se imbata, e curat, activ sexual etc, de ce vrei sa ii impui sa se lase de un obicei care lui ii face placere si pana acum nu l-a afectat cu nimic? O sa ajunga sa bea in oras si nu acasa ca sa scape de gura ta.
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popescudora eu te sfatuiesc sa nu-l mai terorizezi cu problema cu alcoolul pentru ca mie nu mi se pare ca ar avea vreuna. E barbat si mai bea si el un paharel dupa munca, ce vezi atat de rau in asta? Daca zici ca aduce bani in casa, ca nu e violent, nu se imbata, e curat, activ sexual etc, de ce vrei sa ii impui sa se lase de un obicei care lui ii face placere si pana acum nu l-a afectat cu nimic? O sa ajunga sa bea in oras si nu acasa ca sa scape de gura ta. |
Phiii cate empatie ... Pardes, pe sotul tau il cheama Popescudora, asa-i ?
Maria
beshter spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Phiii cate empatie ... Pardes, pe sotul tau il cheama Popescudora, asa-i ? Maria |
popescudora spune:
eu doar mi-am spus parerea, nu eu am deschis discutia asta. Am si eu barbat care iese destul de des cu prietenii la bere si n-am facut niciodata o tragedie din asta.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui creasta mariamunteanu ai ghicit ai nota zece,uite ca eu n u m-am gindit la asta. |
Dora, spui ca sotul tau iese la bere, nu bea acasa - oare ca sa scape de gura ta ?
Maria
popescudora spune:
isi ia bere si acasa, cand vedem un film sau e un meci important la televizor. Mie alcoolici mi se par barbatii pe care ii vezi la 10 dimineata in carciuma cu vodca in fata, nu cei care mai consuma o bere sau un pahar de ceva seara, dupa munca, la masa. Eu nu ii fac gura pe tema asta penru ca n-as avea nici un rezultat pozitiv, il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool?
beshter spune:
citat din mesajul lui popescudora il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool? |
Sa NU se descalte? Si daca ii zici sa nu mai puna gura pe alcool, ce se intampla?
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui popescudora isi ia bere si acasa, cand vedem un film sau e un meci important la televizor. Mie alcoolici mi se par barbatii pe care ii vezi la 10 dimineata in carciuma cu vodca in fata, nu cei care mai consuma o bere sau un pahar de ceva seara, dupa munca, la masa. Eu nu ii fac gura pe tema asta penru ca n-as avea nici un rezultat pozitiv, il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool? |
Nu era vorba de o bere, si de o sticla de whiskey la 3 zile - ceea ce e f. mult.
Maria