In Impas ( Nebunie) ? Alcoolul bata-l vina !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Jonika spune:

Iti recomand cu caldura sa intri pe site-ul www.dependenta.ro pe forumul dependentilor de alcool. Citeste ce scrie acolo vizavi de acest viciu si te lamuresti singura ce inseamna dependenta si ce urmari are.

mpopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

eu te sfatuiesc sa nu-l mai terorizezi cu problema cu alcoolul pentru ca mie nu mi se pare ca ar avea vreuna. E barbat si mai bea si el un paharel dupa munca, ce vezi atat de rau in asta? Daca zici ca aduce bani in casa, ca nu e violent, nu se imbata, e curat, activ sexual etc, de ce vrei sa ii impui sa se lase de un obicei care lui ii face placere si pana acum nu l-a afectat cu nimic? O sa ajunga sa bea in oras si nu acasa ca sa scape de gura ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

eu te sfatuiesc sa nu-l mai terorizezi cu problema cu alcoolul pentru ca mie nu mi se pare ca ar avea vreuna. E barbat si mai bea si el un paharel dupa munca, ce vezi atat de rau in asta? Daca zici ca aduce bani in casa, ca nu e violent, nu se imbata, e curat, activ sexual etc, de ce vrei sa ii impui sa se lase de un obicei care lui ii face placere si pana acum nu l-a afectat cu nimic? O sa ajunga sa bea in oras si nu acasa ca sa scape de gura ta.

Phiii cate empatie ... Pardes, pe sotul tau il cheama Popescudora, asa-i ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Phiii cate empatie ... Pardes, pe sotul tau il cheama Popescudora, asa-i ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

mariamunteanu ai ghicit ai nota zece,uite ca eu n u m-am gindit la asta.

Mergi la inceput

eu doar mi-am spus parerea, nu eu am deschis discutia asta. Am si eu barbat care iese destul de des cu prietenii la bere si n-am facut niciodata o tragedie din asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creasta

mariamunteanu ai ghicit ai nota zece,uite ca eu n u m-am gindit la asta.

Dora, spui ca sotul tau iese la bere, nu bea acasa - oare ca sa scape de gura ta ?

Maria

Mergi la inceput

isi ia bere si acasa, cand vedem un film sau e un meci important la televizor. Mie alcoolici mi se par barbatii pe care ii vezi la 10 dimineata in carciuma cu vodca in fata, nu cei care mai consuma o bere sau un pahar de ceva seara, dupa munca, la masa. Eu nu ii fac gura pe tema asta penru ca n-as avea nici un rezultat pozitiv, il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool?

Sa NU se descalte? Si daca ii zici sa nu mai puna gura pe alcool, ce se intampla?

Mergi la inceput

Citat:

isi ia bere si acasa, cand vedem un film sau e un meci important la televizor. Mie alcoolici mi se par barbatii pe care ii vezi la 10 dimineata in carciuma cu vodca in fata, nu cei care mai consuma o bere sau un pahar de ceva seara, dupa munca, la masa. Eu nu ii fac gura pe tema asta penru ca n-as avea nici un rezultat pozitiv, il cical de un an de zile sa nu se mai descalte in dormitor si nu s-a prins, dar sa-i zic sa nu mai puna gura pe alcool?

Nu era vorba de o bere, si de o sticla de whiskey la 3 zile - ceea ce e f. mult.

Maria

Mergi la inceput