Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

LA MULTI ANI VLADUTZ, ROBERT, CLARINDA, DIANA, STEFANUTZ, ANDREEA

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am si eu o rugaminte mare la voi:
daca e vreuna dintre voi care vine la baby expo si are de unde sa-mi ia si mie colargol, aduceti-mi si mie va rog, platesc bine! Amira are mucisori si nu le mai dau de capata, si nu gasim colargol nicaieri! va multumesc frumos anticipat!
am uitat sa va spun vestile bune: Amira are urocultura negativa (procesata la cantacuzino)!
multa sanatate tuturor! va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Seb aparent e bine, in schimb a facut Ilinca febra mare ast'noapte, am pazit-o 2 ore pe canapea ca nu vroia in alta parte....acuma s-a trezit si pare bine si ea! la serviciu nu m-am dus!

Roxana, eu am luat Colargol de la Dona din Crangasi, m-am uitat pe net inainte!
daca nu gasesti si daca reusesc sa ajung joi la baby expo iti iau eu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana - ma bucur pentru voi ca nu are infectie urinara Amira!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza, iti tin pumnii! Nu cred sa fie nik!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,

spun si eu la multi ani bbeilor din zi de 18, sa fiti sanatosi ,si norocul sa fie de partea voastra.

Sa va relatez din ale unei mamici care acum doarme nas in nas cu puiul ei, Nu sta locului o clipita , vai de spatele nostru, nu se joaca cu nici o jucarie, decat cu un mar , un cenimetru si telecomanda , pe care deja a stricat-0 Seara cand ajungem acasa e fericit si noi la fel.In rest daca ar mai si dormi ........ar fi excelent.

Tuchi, multa sanatate Ilincutzei si pt SEbaceu

In rest va pupesc pe toate si va spun ca daca as avea cum sa intru noaptea pe forum as fi mai multumita, ca as citi tot , ziua nu am timp , ( ca de dormit nu poci oricum ,dar tre sa ma gandesc la o varianta............)

si o zi usoara

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchi -sanatate si voua.

Vladut iar nu vrea sa mearga la cresa! Mai incercam saptamana asta si daca o tine tot asa, de data asta chiar renuntam. N-are rost sa dam bani aiurea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sunt in urma tare cu cititul . Sabin a facut laringita asa ca cea mai mare parte a timpului mi-o petrec la aspirator, dar nu va imaginati ca sunt vreo gospodina, trag mucozaurii sa nu se duca in piept..
Mimo, supert tort?. Si inca ceva eu sunt facuta la "maturitate" si vezi ce frumoasa, despteapta si modesta am iesit
Clodute, bine ai venit!!!
Tuchi, nici nu iti imaginezi cam ce barfe ar iesi la o intalneala de barbati. Ei sunt muti acasa dar doamne fereste sa ii auzi cand se intalnesc. Al meu e un carcotas fara pereche. Cand mergem la o peterecere Doamne fereste sa intri in gura lui. Ajunge sa comenteze si posetele duamnelor... Asa ca eu zic sa ii lasam acasa....FARA INTALNEALA ...ca au si asa prea multe bucurii in viata fata de noi. Sau vi-l las o zi si vedeti cat de mult vorbeste si o sa ii iubiti pe ai vostri iar. Si, am vazut poza cu casca... ce pot sa zic.... traiasca dom'inginer.
Cami, eu i-am luat deja lui Sabin o masinuta de aia saptamana trecuta din Metro. E vreo 83 ron si e chiar mai draguta, deci nu mai astepti daca nu ai apucat sa dai comanda. Si Briana ma omoara cu Nenuco scoala , poate si setul pe care il vrea Alex e tot de la Nenuco.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR ANIVERSATI ASTAZI!

LA MULTI ANI si norei mele DIANA de Cleme!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza si de la noi!
O sa beau chiar doua , am nevoie dupa noaptea care s-a incheiat. Aseara cand sa ma bag in pat , am mai sunat odata la mama sa vad daca s-a linistit Alexia. Urla de o juma de ora si zicea ca o dor toate picioarele , capul si ca o mananca-n fund. M-am imbracat imediat(era 1 noaptea) si am plecat la ea. Am gasit-o stand cu fundu-n sus si mama o scarpina de zor cu un servetel umed , in timp ce ea urla ,tipa ca o doare si altceva. Ma dispera cu mancaricii astia pe care ii are , i-am facut vreo 20 probe de kk(nu exagerez) si nu i-a iesit nimic parazitologic.Aveti idee ce-ar putea fi?

Intr-un final s-a linistit si pe la 02.30 am ajuns inapoi acasa, ca o lasasem p-astalalta cu randunoiul si bine ca nu s-a trezit. Dar s-a trezit dupa ce atipisem eu, asa ca am mai zabovit o juma de ora, asa ca sunt zombi.

Cristina chiar cred ca ti-e greu fara nici un ajutor. Eu cred ca o luam pe miriste de mult ,in situatia multora dintre voi care veti 2 copii si fara ajutor. Pur si simplu nu pot sa stau inchisa-n casa si sa nu pot pleca nicaieri ...asa m-am obisnuit.Dar ma consider o noroacoasa ca o am pe mama. Iar cu cresa lui Vladut, cum e? Platiti si daca nu merge? Eu platesc numai zilele in care Alexia merge la gradi, cand sta acasa nu platim.

Dau send si revin

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput