Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Wow...Bravegirl, acum m-am trezit si am citit...tin pumnii draga mea sa vina bebita cat mai repede si tie putere multa!
Offf, mai fetelor eu plang, pentru ca imi aduc aminte ca am plecat de la Aspirante in ordinea:Alexa, Bravegirl si EUUU...deci urmez???
Azi noapte am visat ca eram cu dr. meu la farmacie si cautam epidurala?!?Eu am luat-o deja
Sunt asa emotionata pt. Bravegirl, abia astept sa nasca mititica si sa-si tina puiutul in brate.

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, eu asta-noapte m-am simtit mai rau decat de obicei: greata, dureri de cap, presiune mare jos, burtica tare, dureri de mijloc si spate, bebelina agitata (ma si durea cand se misca), parca ma dureau si oasele de la pasa. Sper ca nu se apropie nasterea, am nevoie de inca 2 sapt jumate sa ajunga bebelina la termen. Sunt normale neplacerile astea?

Mirela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, vreau sa va multumesc din tot sufletul pt cuvintele si gandurile voastre bune! Cate o , un si o imbratisare pt fiecare mamica! Cata dreptate ati avut cu luna plina!

Noi suntem acasa de sambata, suntem bine, nici nu zici ca-i copil mic in casa. Mananca, doarme si cam atat. In continuare, "distractia" e asigurata de Darius, care tipa, canta, fuge prin casa, nu s-a schimbat cu nimic. Noroc ca mititica nu-l baga in seama, isi vede de somnul ei, ceea ce-i f bine.
Eu sunt bine, cu dureri pe ici, pe colo, dar trec.

Nu stau grozav cu timpul, dar o sa revin cu poze si alte noutati despre noi.

Felicitari noilor mamici, sa fie sanatosi pruncusorii, n-am apucat sa citesc din urma, dar m-am uitat pe listuta.

Edit: am uitat datele pt completarea listutei: lungime 50cm, Apgar 9 la nastere, 10 la 5 minute, nu stiu sigur care nota conteaza, mie mi-au spus ca a luat 10, ca sa vad in biletul de externare ca a luat 9, resp 10.

Bertha, mami de doua comori - Darius-Andrei (DN 08-06-2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

de unde ai luat trusa si cat a costat? si eu trebuie s-o cumpar cat de curand. ai idee ce contine?

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Azi noapte am visat ca eram cu dr. meu la farmacie si cautam epidurala?!?Eu am luat-o deja

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Andreyutza, trusa am luat-o de la Help Net, de pe Ion Mihalache, langa Mega Image.A costat 114,75 Ron si contine:ac, cateter epidural, seringa si plasture pt. sustinere.
Acul e cam infiorator dar mai bine cu el decat durerea...

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Monicus, uite aici niste link-uri cu infor despre chiloteii de unica folosinta: http://www.bebemarket.ro/index.php/cPath/22_34?osCsid=igvi442kl1hdjao6telibo8db6
si tampoane speciale: http://www.rangali.ro/details.php?categ_id=7&prod_id=157

Eu nu mi-am luat decat chiloteii speciali, de la ultimul targ. Nu am facut comanda pe net, deci nu stiu cum se misca, dar daca esti ok si poti iti sugerez sa mergi la targul din week-end-ul acesta (20-23 nov, sala polivalenta, de la 10:00 la 19:00/ duminica 16:00) pentru ca ambele firme au standuri acolo.

Iulia 39+

Mergi la inceput

BraveGirl, Criss curaj!

Mirtha, multumesc pentru raspuns.
Eli, ce bebe frumos aveti!!!sa va traiasca, sa fie sanatos si cuminte.
Bebecris ce bebe dulce!! un stelist infocat. de unde ai luat body si paturica cu steaua? as vrea si eu sa-i cumpar lui bebe, asa i-as face o surpriza si lui tati care e stelist infocat. bafta la doctor, sa fie totul bine!!
Bertha bine ati venit acasa!! asteptam poze cu printesa cuminte.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Buna fetelor,
Sunt o gravida careva citeste de mult timp dar din umbra.
Am o problema si as vrea sa stiu parerea voastra.
Azi am fost la doctorita de familie pentru analize. M-a pus si la ecograf si a zis ca DBP este de 96.6. Foarte mare, pentru saptamana 38-39. Alte masuratori nu a mai facut dar placenta este ok.
Eu astazi am 34 saptamani si 5 zile.
Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Ramo, multumesc!
monicus, eu vreau sa merg joi cu sotul la targ (cu toate ca nu mi-a trecut raceala ). mai am de luat multe pentru bebe: biberoane, sterilizator, cadita, mameloane si vreau sa ma uit si la chilotei de unica folosinta si tampoane cu toate ca eu am cumparat deja 10 perechi de chilotei din bumbac de la metro dar poate iau si din aceia de unica folosinta.

fetelor am si eu doua intrebari.
1. in ce v-ati facut bagajul de spital? geanta speciala, de voiaj sau ce?
2. cam care mai sunt "preturile" din spital? doc, anestezist, asistente, etc. daca vi se pare deplasata intrebarea, imi cer scuze anticipat dar as fi vrut sa fiu pregatita.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mirtha, Arla, si eu la Ana foloseam tzitzi pe post de orice. Este bine si pentru copil si confortabil pentru mami. Reversul medaliei: dependenta de tzitzi si nu manca refuza alta mancare. Asa ca la 1 an am intarcat-o pentru ca nu manca altceva decat tzitzi. Ana a dormit cu mine in pat pana tarziu cu tzitzi si apoi cu biberonul. Acum trebuie sa stea cineva cu ea la culcare si noaptea, daca se trezeste, ne striga sa mergem in camera ei, sa stam pana adoarme, ca ii e fric singura. Sunt unele lucruri care voi incerca sa le schimb la Andreea, dar nu tzitzi. Dependenta ei de mami, care a stat cu ea pana la 2 ani si i-a dat tzitzi mult se face simtita si acum. Totul vrea sa faca cu mami, eu sunt parintele preferat, desi sunt si bau-bau-ul din casa.

Alexa_rosi, incearca sa ii bagi sanul stang cand ii e foame rau ca sa il ia. Mulge-te cat poti si un pic inainte de a-l alapta, ca sa fie laptic pe teava. Chiar daca e mai greu la inceput, incearca sa ii dai cat mai putin sanul stang pt o zi-doua.

Gatul meu nu a trecut, dar parca s-a ameliorat. Sincer, cred ca antibioticul asta nu a picat deloc pe treaba si nu are efect. Mai mult efect au restul leacurilor. Nu prea stiu cum sa fac, daca sa il sun pe dr, pentru ca nu e prea vorbaret la telefon. Ma gandesc ca mai bine ma plantez maine la spital si defilez cu ce am. Pot exista 3 posibilitati: sa ma opereze asa sau cu rahi, sa ma mai tina in spital sa ma monitorizeze si sa ma faca bine inainte de cezariana sau sa ma trimita acasa si sa ma reprogrameze. Cred ca daca il sun o sa imi spuna sa mai stau acasa si gata. Oricum, am aproape 39 saptamani implinite, mi-e cam frica sa o mai aman si sa stau acasa. Voi ce parere aveti?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput