Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata!
In sfarsit o noapte mai usoara pentru mine. Am fost la gradi cu copilu si deja parca am obosit.Am citit putin si acu voi sta in pat!

Wndy tot in verva, chiar si obosita. dulce la bebitza sa te lase un pic si pe tine sa dormi.

Cheri iti tin pumnii. Sper sa fiu pe faza sa-ti fac galerie. Ma bucur ca ai gasit un doc pe "gustul tau".

Brave si Criss bafta multa!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, Mamici si Burtici!!!

Iertare ca am ratat o gramada de nasteri, de-abia mai tin pasul cu voi, citesc, citesc, ajung si eu la zi cu stirile si cand sa scriu, hop, apare alt capitol ! Deci, le pup cu drag pe toate fetele care au nascut intre timp !

..............

Mey, BraveGirl chiar naste azi, asa cum si-a propus, am sunat-o acum si era in travaliu, astepta epidurala!

HAAAAAAI, CORINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Alexaaaaa, felicitari, mami, vorba lu' Dea, o dat Dumnezeu si-ai nascut, ca ne-ai capiat ! Glumesc, fatooooo, felicitari!!! Si e frumos tare pruncutu' tau, sa nu te mai aud!!! Auzi la ea, uratel!!! Pai cu asa o mamica frumu, cum, mey, sa fie uratel?

Dea, mai, eu mananc de toate si bebe are colici, da' e mai rezonabil decat altii! Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu ce mananci ca pana la urma o sa ai o lista mica, mica si pe bune daca nu o sa-ti vina sa te lasi de alaptat cu atatea restrictii!
Bebeii oricum au colici, unii mai mult, altii mai putin, da' are legatura mai mult cu sistemul lor digestiv, care nu e inca matur! Mama zice ca pe vremea ei, mamicile erau incurajate sa manance portocale, acum am o lista cu interzisele care incepe chiar cu ele! Deci...nicicum nu-i bine! Eu zic sas mananci exact cum mancai in sarcina si sa eviti doar acele alimente care te baloneaza pe tine!

Si eu stau cu bebe la tzi toata ziua, pe post de orice, da' eu ma bucur din inima ca papa, chiar si asa, non-stop! Pai dupa experienta cu fetita, care nu manca neam, si care mereu era subponderala, acum sunt super fericita ca am un fomist mic !

Apropo de asta, BB al meu a pus 900 g in 3 saptamani, sunt super mandra de el!!!
Inca are icter, dar parca, parca e mai ok, nu mai e galben ca gutuia !

Lauramiron, pot sa-ti spun ca dupa trei saptamani, asta mica a mea a revenit la sentimente mai bune, il adora pe bebe, il alinta in toate felurile, ii da jucarii , insa...de-abia, de-abia mai vrea la gradi! Acum am "fraierit-o" cu repetitiile pt. serbarea de Craciun, cu Mosu' care o sa vina la gradi, etc. A, da! Si m-a pus sa jur ca pana vine ea de la gradi, nu fac nimic cu bebe, il las in pat sa doarma! Deci...iesim afara deseara , dupa cinci, cand vine ea!

Mirtha, nu te-am uitat cu Infacolul, cand pleaca amicii mei dincolo, iti iau si tie cateva sticlute !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Citat:
MIRTHA ajuta-ma putin te rog,abia am reusit sa scap de biberon iar acum copilul meu refuza sanul sting.E adevarat ca vine mai greu laptele la el dar am inceput sa ma mulg manual poate isi revine.Crezi ca voi pierde laptele la acel sin ?si mai spune-mi te rog ce sa fac ca din spital mi-au spus sa trezesc copilul la 2.30 ore ca sa ai dau sa manince ca are icter si sa nu scada mai mult in greutate..Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.Tuturor proaspetelor mamici care ma pot ajuta cu un sfat le-as fi recunoscatoare

Alexa, nu-l trezi, asa am facut eu cu fetita, eram disperata, a tinut-o icterul trei saptamani si nu manca mai deloc, am iesit cu ea din spital cu 2.300! O trezeam la trei ore si tot nu papa, ba din contra, nu mai avea niciodata senzatia de foame si uite-asa, si din cauza asta, si din cauza faptului ca era mica si nu avea putere sa suga, si din cauza tratamentului pt. icter, am intrat intr-un cerc vicios cu mancatul! Ea nici acum, la 4 ani, nu e o fomista, are doar cateva alimente pe care le mananca cu placere ! Cu bb2 nu mai fac asa si uite, cu tot cu icter pronuntat a pus 900 g in trei sapt. Secretul? Nu ma uit la ceas NICIODATA, nu am cantar si nici nu-mi cumpar, ii dau sa pape la cerere. Asta inseamna si la juma' de ora, dar si la patru sau cinci! Nu-l trezesc niciodata sa pape. Si a fost mic si el, am venit acasa din spital cu el cu 2.500 g, iar acum are 3.400! Eu zic sa-l lasi in pace sa-i fie foame, altfel risti sa ai pb. cu el mereu! Trezeste-l doar daca doarme mai mult de patru ore, dar si atunci nu sari imediat pe el cu laptele, schimba-l de pampers, eventual fa-i un masaj, joaca-te cu el si de-abia dupa aia da-i sa pape! Nu-i da in somn niciodata!!! Sper ca te-am ajutat cat de cat cu experienta mea ! Cu sanul stang, eu zic sa te mulgi si sigur nu pierzi lapticul. Dar mulge0-te si la dreptul si ofera-i o perioada mai mult sanul pe care-l refuza!

_

[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

parca scia cineva la un capitol anterior ca a comandat Tummy Tub !!
stie cineva unde as putea gasi asa ceva? pe site-urile de la noi nu am gasit si nu am de gand sa fac comanda din afara pt ca poate dura f mult!!

38+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Bravegirl

Vonhelen pe Bimbo gasesti Tummy iar comanda ajunge in maxim o saptamana (eu am comandata de 2 ori si asa a ajuns)! Acum insa depinde daca merita sa platesti trasnportul care e destul de piperat doar pentru un singur obiect . In Romania n-am vazut, dar poate te ajuta fetele !

Cris si Iulia, majoretele sunt pregatite !

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Corinaaaaaa, nastere usoara, refacere rapida si scorpiutza frumoasa si sanatoasa!!!

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Mirtha cartea lui Dr. Spock e minciuna pe langa postarile tale ! Iau notite, sa stii! Cand ai timp de toate, mamico ?

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Criss, multa bafta la control si nastere usoara, ca se pare ca la tine lucrurile sunt mult mai avansate decat la mine. Sa ai un bebe sanatos si papacios! A, si drum bun! Sa ne tii la curent cu ce se intampla!

M-a trecut asa un fior pe sira spinarii cand te-am auzit ca pleci la doctor! intradevar avem acelasi DPN, da se pare ca printesa mea mai sta cel putin cateva ore!

Iulia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Bravegirl, tin pumnii si nu ai idee cat ma bucur ca nasti!

Criss, multa bafta!!

si eu sunt in zona, parca nu mai am capsa la fel de trasa ca aseara, astept sa se termine nenorocirea asta de ploaie ca sa ies din casa. mi-am dus copchilu si barbatu la joburi si acuma vreau sa huhurezesc cu maica-mea prin magazine.

Otilia, stai linistita ca nu o iau inaintea nimanui pentru moment ca inca am colul lung si cica asta e mai important. vad ca gaura se mareste, cred ca de saptamana viitoare o sa imi fie frica ca il scap pe bb la coada la supermarket.

wndy, da, sunt o nemernica. am reusit sa ii fac sa nu mai aiba nici un pic de empatie pentru mine in halul in care ma port cu ei. si nici nu stiu sa ma matzai si sa ma sclifosesc cand ma simt nasol, sar ca nebuna la gatu omului si in loc de sentimente de mila starnesc dorinte de razbunare.
mai, mie mi-au zis aici ca in timpul alaptatului pot manca orice. nu am tinut nici un fel de dieta. daca e sa ma intrebati pe mine cred ca colicile vin mai mult din felul in care suge bebe decat din compozitie - adica daca bb suge incet si tacticos cred eu ca are mai putine sanse la colici decat un bebe haplea. fi-mea mostocea o ora la san sau la biberon la o masa nexam colici
na ca gasi o explicatie pe care doctorii nu fusera in stare sa o gaseasca

alexa_rozi, orice ai face renunta la "sunt disperata". cel mai important e sa te calmezi si apoi vei gasi o solutie. de la un moral bun incepe totul mai bine. suna cam filozofic ce zic si nu e solutia la problema ta ...

va las, ma duc sa mananc ceva si sa fac incantatii sa se opreasca ploaia.

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Citat:
daca e sa ma intrebati pe mine cred ca colicile vin mai mult din felul in care suge bebe decat din compozitie - adica daca bb suge incet si tacticos cred eu ca are mai putine sanse la colici decat un bebe haplea. fi-mea mostocea o ora la san sau la biberon la o masa nexam colici
na ca gasi o explicatie pe care doctorii nu fusera in stare sa o gaseasca

Pe buna ca ai dreptate!!! Uite, la asta nu m-am gandit!

Meeeey, vezi ca nebunia asta de sarcina poa' sa tina si dupa aia ! Eu am reusit s-o disper pe mama, care cica nu rezista pana la Craciun, cre' ca vrea s-o zbugheasca mai repede acasa la ea !

_

[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput