Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 22
ginye55 spune:
Buna mamici si burtici!
De doua zile nu dormim, stam numai in brate si plangem aproape tot timpul. Nici mancarea nu ne mai place. Avem COLICI!

Cand scapam de ele? Sunt zombi!

BB vrea sa dorma si nu reusescte de durere!

Alexa cate emotii, cate trairi! Faza cu copilul a fost mortala! Saracul sot!
Refacere rapida! 
Mirtha
dupa cum spunea si Andreyutza nu stiu cum reusesti! Cum de ai timp? 

MADUTZA

VON HELEN

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Otiliav spune:
Iulia, eu transmit cu drag mesajul numai ca trebuie sa folosesti numarul de Norvegia. Nu poate fi prea scump un SMS.
Mirtha, poza cu voleibalista nu ai
?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre
Irinusha spune:
Mesaj de la Madutza:
"Ma operez vineri, stau in spital pana atunci. Andreea vrea sa vina la zi mare."
Nasteri usoare si bb-i sanatosi, papaciosi si necoliciosi burtici! 
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
andreyutza spune:

FELICITAI!!!

sa va traiasca ingerasul, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 BUNA SEARA DOAMNELOR,SUNT SOTUL CRISTINEI ALIAS CRISS703,SI CU BUCURIE VA ANUNT CA AZI 18.11.2008,ORA 22.25 S-A NASCUT PAULA SOFIA,UN INGER DE FETITA CA MAMA EI,3 KG ,51 CM,CU CEZARIANA DUPA CE CRISTINEI I S-A INDUS TRAVALIUL PE LA ORA17.30 SI S-A ZBATUT PANA LA 22 SI SOFIA TOT NU A AVUT LOC SA IASA ASA CA SA RECURS LA CEZARIANA .PANA LA URMA TOTUL E BINE CAND SE TERMINA CU BINE CRISS A ADORMIT ACUM SI SOFIA E CU ETAJ MAI SUS LA NOI NASCUTI,EU STAU DE GARDA LA FETE SI INCERC SA VA PUN SI POZITE !VA SALUT SI FELICIT PE TOATE FIE MAMA ORI VIITOARE MAMA SI VA MULTUMIM PENTRU SUSTINERE! Criss 39![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+ 
andreyutza spune:
AM INCEPUT SA AM EMOTII CITITND POVESTEA NASTERII. PARCA ERAM EU ACOLO. CAT DESPRE VOI (TU SI AL TAU SOT) SUNTETI DE COMA NU ALTA. SI LA FAZA CU " e fetitzaaaaa, e fetitzaaaaa am gresit copilullllll" AM RAS CU LACRIMI. 

| citat din mesajul lui Alexa.1983 Am uitat sa va povestesc ceva de ieri seara....il trimit pe sot sa-l aduca pe bebe...sa stea cu noi...se duce...si vine mandru" Uite...ce dulce e...e singurul cu suzetaaaaaa observ ca e cam brunet..si cam mult par..si mai mare....si scrie alt nume pe el...si el e o ia....si impartasesc " Iubire, ai adus alt copil...al nostru e blond...si baiat...si are 2800 nu 3200..." el ma crede inca cu anestezia pe creier si rade....si rade...zambeste....focalizeaza...se apropie...se uita...![]() ![]() ....sotul se sperie......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+ 
BraveGirl spune:
Poze noi cu Bebelina Arianna aici:
http://bogdan.sn.ro/thumbnails.php?album=38
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
alexutza_26 spune:
Ma poti deranja oricand cu un asa sms
...
citat din mesajul lui IuliaCospy Fetelor, multumesc mult pt incurajari! ![]() Am inceput sa ma pregatesc sufleteste, e drept ca de ceva vreme, da cred ca nu voi fi niciodata indeajuns pregatita pt marele moment. Intre altele, voiam sa stabilesc cu voi cui trimit mesaj cand vine bebita mea. Din listuta cu contacte ar fi Ramo2007, Z_Iulia, Otiliav, Oceanborn si Alexutza_26 fetele care au DPN dupa mine. Pe care dintre voi le pot deranja cu sms? ![]() ![]() ![]() Iulia 39+ ![]() |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

observ ca e cam brunet..si cam mult par..si mai mare....si scrie alt nume pe el...si el e o ia....si impartasesc " Iubire, ai adus alt copil...al nostru e blond...si baiat...si are 2800 nu 3200..." el ma crede inca cu anestezia pe creier si rade....si rade...zambeste....focalizeaza...se apropie...se uita...