Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Alra nu pot sa-ti spun cum ma framant din cauza ta caci pe de o parte rad cu lacrimi de fiecare data cand te lecturez si mi te imaginez innebunind pe toata lumea ca mama lu'odin...aia cu uleiul incins, mai tii minte??
...iar pe de alta parte ma doare sufletul de chinul tau mujer...varsa nervii aici pe noi, facem si concurs de muscaturi, punem si botnitze...totul e sa nu facem pipi unii pe altii...

Mirthacherie, cum ati sarbatorit azi????si cum mai stai cu oboseala?

Dandusha sa-ti dea Dumnezeu sanatate stralucitoareo, ca mare bine-mi facui impartasindu-ti experientzele...deci, n-am voie fructe, bine ca mi-au destupat latrina ce statea cuminte pe post de creier...ce altceva sa nu mai ingurgitez?
Hai pup you fantasticelor...ne vedem cand ne vedem...


38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

...Dar nu inainte de a striga la apel...Otiliav esti ok, pe unde umblii?
Andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyouhouuuuuuu...
Diana-21titzi, pai ce faci nene???

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, eu cred ca plec la spital. am emotii...ma mai invart putin prin casa. Sangrez, dar nu am contractii. Nu stiu ce sa fac. Imi vine sa stau doar pe buda....am avut si scaun. eu, care sunt vesnic constipata am iesit de 2 ori azi. Deci cred ca se pregateste organismul pt marele eveniment.
Fug sa ma fac frumoasa. Va tin la curent daca e alarma falsa.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor sunt la spital (Euroclinic).
Alexa, tu la ce rezerva esti ? Eu sunt cazata la #312 :)

Sunt conectata la monitorul fetal si pot vedea contractiile

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hello...
mamaa...braveeeee...esti la spitaal???waaaaaaaw....tot suportul pt tine dragaaa..!
eli...pusi...am vazut poze...scuuump bb dimitrie...
babyzapi, in sfarsit vazui poze cu bb nicolas....am ramas masca...cat de natural il tii tu in brate pe prichindel...oaaa...
alexa...iuhuuuu...gata...esti mami...si bb este un dulcee...

felicitari fetelor care au nascut!!!!nu am intrat iar de cateva zile...
vazui si mesajul tau, ziulia...si cum te inteleg...eu sunt din ce in ce mai nasol...nu mai merge faza cu ridica-te si fii barbata...se pare ca la faza asta am gresit...trebuia sa stau in pat de cand au inceput durerile...mai rau am facut ca m-am ridicat...

mi-a confirmat azi medicul, chestia asta...am avut o zi minunata, am cunoscut un medic minunat si pt prima data in sarcina asta m-am simtit cu adevarat supravegheata...am fost azi dimi la spial pt analize etc...si trecea pe acolo un doctor in timp ce io faceam pasi de furinica tinuta vai de mama mea...in 5 sec am fost pe masa la consult, eco...pt prima data in 9 luni am auzit bataile inimii...toate astea gratis...la spital..nu unde am cotizat lunar cifre dementiale,in fine,

sapt viitoare incearca sa-mi induca nasterea...nu e de acord sa stau asa ...la cum se prezinta situatia...bb e mare...la 36 sapt 5 zile..are 3.400kg..e ok..

incepe sa mi se faca frica, nush...


Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cam liniste pe aici....bai eusunt in chinurile facerii . Si cand sa atiesc si eu a inceput un bebe sa planga. m-am emotionat asa tare...

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Corinaaa,mai ai putin si scapi,nastere usoara si bebe sanatos,


Nepoteii mei nazdravani


Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Futuremother, Esaria felicitari mamicilor pt puiuti! Sa creasca mari si sanatosi!

Alexa, mami, sunteti toti trei niste frumosi! Cum adica e uratel bb?! Ia uita-te tu mai bine la el si ai sa vezi ce baiat dulcic ai!

Eli, bine ai revenit acasa! Sa cresteti mari si sanatosi si bb Dimitrie sa fie necolicos, iar tu sa te refaci rapid.

Dea, obosita, obosita, dar tot in verva esti! De unde scoti atata energie?!

Cherie, tocmai ma pregateam sa intreb de tine, ca nu te mai vazusem de mult. Ma bucur mult ca in cele din urma ai reusit sa gasesti un medic cu care sa te simti in siguranta si care sa iti inspire incredere. Din cate imi amintesc, tu spuneai ca cel la care ai fost pana acum era recomandat de soacra ta, nu?! Ei, uneori recomandarile astea mai mult te obliga (a se intelege incurca) decat te ajuta. Oricum e bine ca ai gasit pe cineva de incredere chiar si acum. Nastere usoara si un bb sanatos!



BraveGirl eu ma apuc de facut galerie. Dca mai dureaza pana vine bb al tau numai bine se incalzesc si majoretele! Nastere usoara si sa iti tii minunea in brate cat mai curand! Curaj mamico!


Eu sunt din ce in ce mai anxioasa! Imi doresc sa vina bebita mai repede, iar pe de alta parte as vrea sa mai stea putin acolo, pana saptamana viitoare. Astazi schimbam si noi semnatura. Am implinit 39 de saptamani si incepem numaratoarea inversa Pe babita o simt din ce in ce mai greu si numai la rugaminti multe si alintat de rigoare!
Am si eu o mare dilema! Atunci cand membranele sunt doar fisurate si nu rupte, cum pot sa imi dau seama? De vreo doaua zile, mai bine zis nopti, tot simt cum curge ceva, dar este in cantitate foarte mica, ziua e aproape inexistent acest ceva, este apos si fara nici un fel de miros sau culoare. Sa fie doar secretie normala, sau lichid? Rog ajutor!

Ma duc sa mai bag o portioara de somn, ca desi am dormit aproape toata noaptea, nu ma simt inca odihnita pe deplin!




Iulia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
De aseara m-au pornit si pe mine ceva dureri de spate jos, burta si jos si sus si tare ca un pietroi si toooot curge ceva (a inceput de cateva zile sa picure iar de azi noapte curge de-a dreptul dar in reprize nu continuu) .Asa e alb transparent dar cateodata roz probabil amestecat cu sange .UFFF numai maine trebuia sa merg la control dar l-am sunat pe dr. si a zis sa merg azi ca e de garda . La mine e nasol ca e si la 40 km spitalul .Sper sa fie totul ok , mi-e o fricaaaa .
Va pup

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Iulia_Cospy vezi ca asa am fost si eu cu picaturile acum 2 zile , avem si acelasi DPN

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput