Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
cherieactiv spune:
otilica...
si pe mine..mie imi face in ureche...6 ace..da parca si imi place..
si ma doare si imi place...hai hai..comonnnn...37 sapt!!!de acu....
uite ma la asta micuuu..nu mai are pace fratilor...zi noapte..noapte zi...caposu..da na...e ok...numa daca are gand sa iasa fara par negruuu...atunci.....atuunci..i cumpar mese de alea..par artificial..macar de-o poza...
Cherie
36+
Ale(xandru)
Amalia spune:
BRAVEGIRL felicitari mamicuto! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa! Refacere cat mai rapida tie, mult laptic si sa nu stiti de colici! Pup dulce!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
VonHelen spune:
Felicitari Bravegirl pentru scumpetea de fetita!!! sa fiti sanatoase amandoua !!!
m-am uitat si eu pe pozele din contul comun! Doamne cat de frumusei sunt toti, asa mici si bosumflati !
marea majoritate sunt galbiori in poze....ii admiram si ma gandeam cat de scumpi pot fi chiar si cu icter !!!!
Sa va traiasca puiutii mamicilor! toti sunt adorabili !!!
38+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
caterinas spune:
Buna gravidutelor si mamicilor,
Felicitari tuturor celor care au nascut pana acum, bebei frumosi si mancaciosi.
Daca doriti sa ma treceti si pe mine in lista, DN 25.11.1975, UM 20.03.2008, DPN 25.12.2008, numele Andrei George
Multumesc
34+
Andrei
alexutza_26 spune:
Simona - am vazut acum pozicile...e un scump printisorul Mihai ...tu cum te simti??? cand mai ai ceva timp liber intra si mai povesteste cate ceva despre voi!!!!
Eli -
ti-am admirat flacaul de aseara, dar nu am mai avut cand sa scriu
...e frumusel foc si tu arati bine...Cum te simti??? Cat pt colici ...incearca toate remediile si doctoriile si siropurile de pe piata ...stiu cum e
...dar macar gandeste-te ca nu tin mai mult de vreo 3 luni
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Amalia spune:
Wndyctygirl super salut!
Chiar ma simt generatia milk...miros toata numai a laptic...David a fost tare dulce la vreo cateva zile de cand eram cu bebe acasa cand mi-a spus: "mami, ce miros de mamica ai!"
Ador perioada asta si mirosul lor de bebelusi!!!!
Si noi suntem "fanii" colicilor!
Asteptam ziua in care o sa dispara..
Eu cu ragaitul nu ma las...poate sa adoarma bustan , ca-l pun pe umar si bat fasolea la el pana ragaie
. Daca nu-l doare nimic, chiar pus treaz in pat se linisteste destul de repede si nu tipa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui wndyctygirl Salutare generatia milk!!! mai am putin si dau ca bou' u capu' de tastatura de somn da' nu ma las...mama lor de colici...acum vad ca ziua doarme, nici de supt nu vrea sa mai suga bine Maafoamea, tre sa o trezesc o data la 10 secunde sa ventuzeze tatza...in schimb seara nene, incepand cu ora 8 si pana la 4 mneatza n-ar dormi neam... Si io tot cu titzi rezolv totul Mirtha, intradevar, reversul monedei e ca e dependenta numai de mine, nimeni nu ma poate ajuta iar io behai de somn.. I-am dat Mylacol(bre, spuneti-mi si mie care e ingredientul principal in infacol, please)pentru gaze dar nu pot sa spun ca ar fi avut un efect benefic..hm...numai titzi merge...si cum o pun jos in pat urla....iar mie mi-e frica sa fac nani cu ea caci io m-am ingrasat dupa ce am nascut si mi-e teama ca elefantul din mine sa nu striveasca bietul copil... si nici cu ragaiitul nu sunt clarificata, pentru ca adoarme la tatza si daca o ragai o trezesc...si iar intram in acelasi cerc vicios...in fine... tre sa ma adun sa scriu povestea nasterii intr-una din zilele astea...sa va entertain.. 38+ cu ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Bertha ma bucur ca sunteti bine si atat de cuminiti!
Pup dulce pe puiutul Darius
...nu stie el inca de program si de liniste...pana o sa fie nevoie, se invata el!
Cand mai ai vreme te mai astept pe aici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Noi suntem acasa de sambata, suntem bine, nici nu zici ca-i copil mic in casa. Mananca, doarme si cam atat. In continuare, "distractia" e asigurata de Darius, care tipa, canta, fuge prin casa, nu s-a schimbat cu nimic. Noroc ca mititica nu-l baga in seama, isi vede de somnul ei, ceea ce-i f bine. Eu sunt bine, cu dureri pe ici, pe colo, dar trec. Bertha, mami de doua comori - Darius-Andrei (DN 08-06-2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
lauramiron spune:
Diana21, multumesc pentru raspuns
Ma pregatesc cu toate fortele pentru a-i face fata Rebecai dupa nastere.
Bebecris, ce stelist frumos si dulce ai

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Sanatate multa, bebe Arriana!!! Felicitari si refacere rapida, BraveGirl!![quote]citat din mesajul lui BraveGirl
Arianna a venit :D
Prima poza cu Bravegirl si Arianna aici:
http://www.bogdangheorghe.ro/2008/11/18/my-new-baby-is-born/
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
[/quote]
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
Otiliav spune:
Caterinas bine ai venit pe
si alaturi de noi!
Cat despre intrebarea ta atat pot sa spun ca in general ei cresc in salturi si poti avea surpriza ca peste cateva saptamani sa fie acelasi BPD. Te poti uita orientativ pe siteul cu www.awog.it/bpd.htm" target="_blank">Biometrie fetala. Deocamdata este bine ca nu a depasit diametrul de 10 cm, cam cat se dilata colul in mod normal.
Mai este si alt aspect, cat este de performant ecograful si cat de priceput medicul. A masurat de mai multe ori BPD si a facut o medie a masuratorilor sau a masurat o data si gata plus ca este important si unghiul din care masoara.
Cherie, mi-a pus 11 ace astazi, doua au fost dureroase si cand le-a scos a iesit si sange. Mi-a pus unul in burta, restul maini si picioare la incheieturi.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre

Darius-Andrei (DN 08-06-2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)