pot sa iau no spa in timpul sarcinii?

pot sa iau no spa in timpul sarcinii? | Autor: diana2242

Link direct la acest mesaj

Buna am si eu o intrebare la cele mai experimentate in ale sarcinii sunt insarcinata in 16 sapt si deja am dureri groaznice de spate sau mai bine zis de mijloc desi mi se pare cam devreme si am auzit ca pot lua No Spa este singurul medicament pe care il pot lua dar nu am apucat sa intreb medicul.a mai luat cineva No spa in timpul sarcinii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Poti lua linistta no spa, nu stiu daca si ajuta, la mine nu prea avea efect. 2-3 pastile pe zi poti lua. Te sfatuiesc insa sa vorbesti cu medicul despre dureri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da, poti sa iei max 4 pe zi, este printre putinele medicamente acceptate in sarcina.
Sarcina usoara in continuare!
Si ca fapt divers, pe fetita mea tot Diana o cheama

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Durerile nu sunt normale,mergi la medic,el o sa-ti prescrie un tratament adecvat.
Eu iau 6 no-spa pe zi.(pe prospect scrie 3-6 /zi)Mie mi-a recomandat dr 6/zi datorita contractiilor pe care le-am tot avut si a faptului ca am si cerclaj.
Sarcina usoara si un bb sanatos.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna.Si eu am luat 3 nospa pe zi pina in luna a 5-a,ptr ca aveam dureri de burta.SArcina usoara

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu am luat toata sarcina no-spa, aproape zilnic. insa cel mai corect e sa iti intrebi medicul. sanatate!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

No-SPA se poate lua in sarcina.Eu aveam tot timpul la mine no-spa cat am fost gravida.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

si eu am avut no spa la mine in timpul sarcinii , dar nu cred ca am luat o luna din cele 9 ...si daca luam era maxim 2 pe zi.

dianadaca 16 sapt ai dureri e bine sa mergi la doctor... ca nu e de gluma

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

in primul rand - trebuie sa te duci la dr !in al doilea rand no-spa poti lua linistita...mie mi-a dat pt dureri de spate,paracetamol si ,local,antiinflamatoare - eu am folosit Diclofenac gel si a fost ok...stiu ca Diclofenac supozitoare e si mai bun,dar eu nu le suport...sanatate multa!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

sigur ca poti lua no-spa in sarcina...este chiar indicat,la orice mica durere de burtica...lui bb nu ii plac aceste dureri...indicat ar fi sa iei no-spa forte,deoarece este mai bun ,mai eficient,si nu va fi nevoie sa iei mai mult de 2 pastilute pe zi.sanatate si sarcina usoara in continuare

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Eu am ramas cu dureri de spate de la prima sarcina si doctorita de la circa mi-a zis ca sa nu iau nici o pastila in primul trimestru , sa incerc sa mai suport durerea .... dar cand a devenit insuportabila am luat o pastila de no spa pe zi , sper sa nu-l afecteze pe bebe .
Si am o intrebare ... medicul ginecolog mi a zis ca pot sa iau toata sarcina o aspirina pe zi , dar am citit pe internet ca este contraindicata aspirina ... nu mai inteleg nimica .

Mergi la inceput