Gradinita in apropiere de Sos. Nordului

Gradinita in apropiere de Sos. Nordului | Autor: stan_o

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, As avea nevoie de experienta voastra de mamici cu copii la gradinita! Nu sunt multumita de actuala Gradinita, dar nu am gasit inca o varianta OK, aproape de Sos. Nordului! Stiti vreuna care sa va multumeasca? Cea la care e Mihnea, nu numai ca este scumpa, dar mancarea lasa de dorit, iar educatoarele se schimba din doua in doua luni si sunt din ce in ce mai tinere si mai lipsite de profesionalism! Si nu numai atat! Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Gradinite in zona
- particulare: Smart Kids (din auzite se pare totusi ca s-a deteriorat in ultimele luni); Mary Poppins, Genesis ,Menssana (dar aici patronul e putin cam ...ciudat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

De stat ,Cu putini copii in grupe (cam 15 in grupe ) cu program prelungit (pana la ora 18) ,educatoare super bune ,si nu mai stiu ce sa scriu ,scoala nr 6 ( este gradinita si scoala ) ,pe Dobrogeanu Gherea .Chiar cred ca se mai fac inscrieri ,pt ca sunt putini copii in grupe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Butterfly Aviatiei este in spate la cofetaria Maria. Merita sa o vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Daca nu te deranjeaza distanta dintre Sos. Nordului si P-ta Victoriei, atunci poti face o vizita la Little Giants. Stiu ca mai sunt copii care vin din zona ta. Eu am fetita acolo si sunt multumita (cel putin in ceea ce priveste lucrurile importante: educatie, alimentatie, curatenie, starea de sanatate a copiilor).

Mergi la inceput