Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_bunica spune:
Anamariacs...multa sanatate si sa scapi repede de durerile de cap!!!Sa te odihnesti bine..poate si de la oboseala ti se trage!!!
Multa sanatate la burticutele bolnavioare!!!
O zi buna in continuare!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
12+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
strunfita spune:
Felicitari, Maria Bunica!!!
Ai vazut ca n-ai avut de ce sa-ti faci griji.
Anamaria, cartofi cruzi rasi sau felii fac bine la durerile de cap. Ii pui pe frunte si ii acoperi cu o batista sau batic, ceva.
Laura, tu pe unde esti? N-ai mai scris nimic de cateva zile.
12+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
voicu_bebi spune:
salut burtici 2 in 1
anamaria
ai grija de tine si incearca sa dormi poate asa trece durerea de cap sau fa cum a zis strunfita ar mai fi o idee cu cartofii..sper sa te simti mai bine!
sper k toate burticile sunt bine si ma bucur pt fetele care si-au vazut puiutii la eco si ca bebeii sunt bine si grasuti
eu am facut azi dozarea cu anticorpi antirh sper sa fie bine .
tin pumnii fetelor care urmeaza sa isi ia rezultatele d ela analize sper sa fie totul bine!
va pupic pe toate burticile 2 in 1 si bebicii!

Anca..

13+
sarmisa spune:
Bunaseara burtici!
Ma bucur pentru toate care v-ati vazut bebeii,care au luat rezultate bune la analize, sa auzim numa vesti bune si de acum incolo!m-am delectat si eu cu poze...
, ma gandesc ca mai am de asteptat pana in dec pe 17, nu am realizat pe 1 nov cand am fost eu la medic ca va trece asa greu o luna jumate...
Azi am mers si eu la dozarile de anticorpi, dar am ajuns prea tarziu ca numai pan la 9 se fac si o sa merg maine. Am avut o noapte grea, mayanna mea a varsat toata noaptea, sper sa fie doar o indigestie...
Oana-du, multumesc de urari...aproape am uitat de ziua de azi
...
Sanatate multa burtici care nu se simt bine,
sa treca repede!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Doamne ajuta!
sarmisa
15+ si mayanna (19 Oct 2005)
oana_du spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari maria_bunica pentru gagalicea ta! Ce bine imi pare ca te-ai linistit!
CarlaV, te-am trecut pe listuta. Ar mai trebui data nasterii tale, dar nu e obligatoriu!
Azi la ecografie am aflat ca fii-miu are 12 cm si ceva si ca e pudic nevoie mare. Pe cat de mult se straduia dna dr. sa il vada cu fata, dumnealui se intorcea din ce in ce mai mult cu spatele, aratandu-ne funduletul
. Important e ca a ramas
, ca e sanatos, maine mergem sa facem triplu test la Synevo (dar dupa cum arata dna dr. zicea ca nu am de ce sa ma ingrijorez) si ca... e al nostru. Barbata-miu tot murmura dupa "Iti dai seama ce copil frumos avem?". Desi nu se vede in toate detaliile, noua ni se pare perfect![]()
Singurul lucru de care imi pare rau e ca nu am poze, doar tabelul de masuratori.
D.P.N.-ul este 05.05.2009 dupa masuratori, dar 40 de saptamani fix fac pe 12.05.2009.
Va pup pe toate si va doresc somn usor si noapte buna!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
15+
http://community.webshots.com/user/oana_du
strunfita spune:
Sarmisa, La multi ani!!!!
Sanatate, bucurii, copii sanatosi si veseli, si tot ce altceva mai vrei tu iti doresc sa se implineasca! 
Sanatate multa fetitei!
12+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
blue77 spune:
Salutare burtici
ati fost foarte vrenice azi.....![]()
Philip nu ti mai face griji ca masuratoarea e ok, cred ca fetele care au a doua sarcina au o problema cu stresurile diverse....eu care credeam ca acum voi sta fara nici o grija... 
Fetele care si au vazut bebelusii, felicitari 
.
Daca sunteti entuziasmate pt eco la 3 luni sa vedeti cum o sa fiti la cea morfologica, iti ia rasuflarea.
Mie cand mi au dat pozele, mi au dat una pentru mine facuta cu profilul lui bb, pot sa va spun ca Marc are acum acelasi profil si acelasi nas in vant. ![]()
Maine ma duc la vizita lunara la gineco si apoi cred ca am cam terminat cu vizitele saptamana asta, uff.
In curand o sa incepem lucrari pt amenajarea bucatariei si tot asa si incepe alergatura, mi e cam groaza dar asta e, trebuie facut.
Va pupic si o noapte buna si linistita
NOI
13 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
CarlaV spune:
Oana, multumesc pentru listuta. Data nasterii: 19 oct.
maria_bunica, mie nu mi se pare prea devreme pentru a se vedea sexul copilasului, o prietena a stiut de la 11 saptamani ca va avea baietel. Dar nu stiu cum sunt doctorii pe acolo, poate lor li se pare devreme
.
N-am de gand sa creez o disputa pro sau contra cola, fiecare face cum crede si fiecare suporta consecintele propriilor decizii. Insa nu ma mir ca parerile sunt impartite si in lumea medicala, e foarte normal sa fie asa, doctorii sunt si ei oameni. Am vazut doctori care dadeau cola light la proprii copii sub 2 ani, doctori care fumeaza 2-3 pachete pe zi sunt peste tot, e ceva normal.
De cafea si ciocolata eu zic numai de bine, daca aveti tensiunea mica si nu sunt probleme cu inima. De vopsit, eu ma fac o data pe an sau mai rar, si atunci cu henna. E doar un moft.
Am luat si eu azi analizele, toate sunt fix in mijlocul intervalului de normalitate, deci acum am cu ce sa ma opun celor care-mi zic ca nu am voie sa vomit decat o data pe zi ca pierd mineralele, sau sa nu mai alaptez ca nu am calciu, sau sa iau vitamine ca asa TREBUIE.
Prima sarcina a fost 90% vegetariana + 10% peshte, suplimente de vitamine n-am luat in viata mea, si am un copil sanatos, asa cum sunt si eu. Nu mai spun cati mi-au sarit in cap pe vremea aia, ca am nevoie de carne si lapte 
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alinutza23 spune:
Carla eu te sustin. Mi se pare normal sa-mi fac griji pt. copilul meu, sa-mi doresc sa se nasca sanatos, insa nu cred ca ar trebui sa facem efectiv ca la carte. Pana la urma fiecare organism are ritmul si toanele lui. Si eu am renuntat la fumat pt bebe si nu a fost greu, pur si simplu nu am mai putut si totusi duminica am baut cola pt ca mi-era o pofta incredibila. Asta nu inseamna ca imi torn pe gat in fiecare zi.
Eu sunt de parere ca regula "fara excese" e ok. Nici eu nu beau lapte, iar apa sau ceai sau alte lichide 1 litru pe zi, cu indulgenta. Si inainte nici macar atat. Si n-am murit. Iar cu carnita la fel, imi sta in gat numai cand o vad si totusi mi-a iesit fierul mare.
Si mie mi-a zis dr. de familie sa iau elevit. Am luat o cutie cu greu, iar alta n-am mai cumparat. Nici nu mai vreau.
Sper sa nu gresesc in ceea ce fac si nici sa nu-i fac rau lui funditza cu regimul meu alimentar usor haotic, dar consider ca atata timp cat nu ma simt rau, am energie, am analize ok, inseamna ca ceva e bine in toate astea.
Hai ca m-a apucat limbarita. ![]()
10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Fetele..va multumesc din suflet pt urari si ca ati fost cu gandul alaturi de noi!!!Va doresc si voua ,tot ce ne dorim noi pt bebele nostru!!!
Sarmisa...imi cer scuze de intarziere...dar data trecuta cand am intrat eram prea euforica dupa intalnirea cea mare!!!La Multi Ani...multa sanatate..o sarcina usoara in continuare si numai impliniri alaturi de familie!!!

Carla..nu stiu sa iti zic cat de profesionist era medicul in ecografii...si nu stiu nici atat cat de buna este...ca si cadru sanitar..insa,tinand cont ca este eco 2D...nu se vedea mare lucru!!!Eu prefer sa imi zica ca este devreme,decat sa imi greseasca sexul..ca imi fac iluzii si apoi parca te dezamagesti un pic!!!Cel putin asa sunt eu!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
12+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png