Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Ioanact, trebuie sa ma uit mai atent daca zici ca a dat datele lui Ionut. Eu ma refeream oricum la kg si cm acum nu la nastere. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
A scris si datele de acum (adica 10 luni), in mesajul de mai jos:
citat din mesajul lui ploscariu
Clopotelul meu Ionut are 10 luni si are 11.2 kg si 74 cm.
Copii vostri ce greutate au sau au avut la aceeasi varsta?
gabitza - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Wow, Ioanact,
tu chiar esti pe faza mereu?! Mersi!
Ploscariu,
Ionut al tau e f bine cred ca e din categoria grea ca si Albert al Danei! Se vedea si din poze ca e baiat mare!
Acuma chiar merg la . Noapte buna!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
ceska777nu ai pt ce, am vazut si pozele si filmuletele, tare dragut e Benji al tau. Am plecat si eu la , NOAPTE BUNA si o SEARA LINISTITA va doresc.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
rlc_sandor spune:
Nu ,nu esti singurasuntem si noi pe aici
inca
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
danybv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact ceska777nu ai pt ce, am vazut si pozele si filmuletele, tare dragut e Benji al tau. Am plecat si eu la , NOAPTE BUNA si o SEARA LINISTITA va doresc. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Somn usor Alina
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Shose spune:
Ramo saru'mana ca ai vrut sa ma ajuti. Sunt si la voi acolo din alea cu 6+?? Numai la noi nu . Bine ca a gasit Laurici si scapam de cautat.
Am vazut filmuletul cu Rzv...Doamne ce ingerash...am ras cu lacrimi cum se ascunde. Asa face si Pip...isi trage aproape orice in cap si apoi il lasa jos si se uita strengareste...parca te invita la un bau-bau. io ma joc des bau-aici, bau-aici...si cred ca a invatzat.
frumosii.
LauriciD ti'am mai zis ca te iubesc! cand poti u sa imi iei e perfect. I'ami set d'ala cu 2 ca asa avem si acum (avem una roz una verde) culorile nu conteaza. Marimea sa fie buna si evident...cauciuc.
Dupa ce le iei, trimit pe nashu' (fostul coleg al Cretzei) sa le ia si sa mi le aduca atunci cand vine la Craiova. Ca sa nu mai umblam cu pachetele prin posta si chestii.
saru'mana inca odata.
Monica ma bucur ca sunteti bine. M'am gandit la voi, si chiar chestia asta mi'a venit in cap....ce e in sufletelul nostru sa ii vedem pe puiutzi bolnavi.
Ma convingi cu h2o-ul ala, daca si tu il pui pe parchet.
Louiza am fetele! A 3a parere PRO mopul minune. Deci tre' sa mai si aspir.... asta e...macar sa fie curat!
LauriciI pe la 7 se trezeste . Si nu e chip sa mai adoarma. papa pe la 9 si juma' si apoi joca. Mai adoarme pe la 11 si...Dumnezeu stie cat doarme? Depinde....30 minute...45, o ora...o ora si putin. Cat vrea ea .
Cretzulina si io eram fan habarnam. mariucica frumoasa. Io cand vreau sa'i citesc povesti....isi baga si ea nasul i carte si nu ma mai lasa...mi'o smulge, o mototoleste, da paginile!
Si uneori imi pare rau de carticele si zic: 'Nu...n'ai voie!' - si asta nu pe un ton prea prietenos. Imediat sare bunica'sa: 'Las'o mama....e doar o carticica. Copilu' tre' sa aiba cat mai putine restrictii si cat mai multe posibilitati. Vba asta ma distruge. La mine imi suna cumva sinonim cu proasta crestere.
Poate gresesc.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
raly spune:
Ceska, e mortal Benji alergand dupa catel. Un pupic mare de la noi pt baietelul scump si expresiv. Vorbind de refuzul laptelui seara, Thomas are 4 zile de cand se culca cu burta goala( ultima masa la 5pm) dar da gata un bibe de 200 la 1 noapteasi altul la 5am. Asa ca stai linistita si noi in aceeasi oala. Tare as vrea sa stiu de ce.
Multumim tuturor celor ce ne-au felicitat pt mersul in picioruse. Avem copii mari fetelor, cum trece timpul! Zboara!
Eva de Ellenuta tot iute de picior...bravo,felicitari, sa ne dai de veste cand incepe sa alerge prin casa (curand probabil. Ati vazut ce seriosi stau si se concentreaza sa nu cada, parca sunt in misiune speciala.
Stancutza Sofiuca ta finuta (ca si tine).Imi pare tare rau de accidentul cu bona. Stiu ce inseamna, si eu mi-am gasit puiul cu arcada umflata si vanata,zgariat de la mijlocul fruntii. Am crezut ca mor cand l-am vazut, bona nu mi-a spus nimic la tel, tremura toata, s-a speriat ca lovitura era fff aproape de ochi. Sunt de acord cu tine, mai mult decat sa ii spui sa aiba grija nu poti sa faci. Stiu ca si-a dat toata silinta, insa atata tp cat si cu mine mai cade si se mai loveste, se poate intampla si cu bona. Cand am iesit pe usa, l-am lasat in mainile ei si nu pot decat sa ma incredere.
Acum a venit soacra mea, apoi vine mama si din vara viitoare merge la gradinita. Asa ca la noi capitolul bone e inchis.
Lala,ai spus ca l-ai tuns deja pe Andrei?! Dar cand i-a crescut asa lung?! Eu nu l-as mai tunde ca tare scump e cu parul in vant.E fff frumos, are o expresie de baietel inteligent cu ochisorii mari si rotunzi
Ramona, Razvanelul tau e flebetea mea, seamana leit cu tine, frumos foc!
ShosePipetica ta dragalasha. Ce mamica tanara si frumoasa esti!
toti clopoteii!
Shose spune:
Am uitat sa va spun cel mai important lucru pe care aveam sa vi'l spun:
Pip are 2 'dintzisori' jos. De azi.
Se vad numai zimtisori albi. Incisivii. Dreapta mai pronuntat, stanga putin mai in urma!
Oare au iesit azi amandoi? Sau poate unul ieri si nu am fost atenta??? Ca o verific aproape zilnic de cand am vazut gingiile inflamate rau.
Am fost asa dimineata cand am descoperit!
AncutzaB felicitari pt umblaretz! Imi pare rau pt cele intamplate sotzului. Sper sa se vindece repede.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii