Probleme!
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o mare problema pentru mine. Sunt o mamica din clubul scutecelor 0-4 ani - dulceturi si papanasi de 2007. Problema mea este ca nu pot activa nici un capitol mai vechi din clubul nostru. De asemenea nu pot vedea nici pozele sau filmuletele celorlalte mamici care fac parte din acelas club. Este o problema tehnica sau are ceva calculatorul meu? In rest nu am probleme in a nagiva pe site.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
O zi buna!
puii mei ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Raspunsuri
marius spune:
As putea sa am un link concret direct sa verific?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
valentina_22 spune:
Buna seara si multumesc pentru incercarea dumneavoastra de a ajuta. Nu stiu ce inseamna acela un link dar pasii pe care ii urmez eu sunt:
Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate Clubul scutecelor(0-4 ani) - subiect Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225) (autor )MamiciDe2007.
Aici cand vreau sa deschid un capitol mai vechi ex 224, nu merge.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc, o seara buna!
puii mei ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius As putea sa am un link concret direct sa verific? Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Buna seara si multumesc pentru incercarea dumneavoastra de a ajuta. Nu stiu ce inseamna acela un link dar pasii pe care ii urmez eu sunt:
Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate Clubul scutecelor(0-4 ani) - subiect Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225) (autor )MamiciDe2007.
Aici cand vreau sa deschid un capitol mai vechi ex 224, nu merge.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc, o seara buna!
comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)