Inceput

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Bitzy,dr.Dracea cum este tinara sau mai in virsta pot face la dinsa histereoscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dr Dracea e tanara cam la vreo 30 si ceva de ani.
E foarte draguta si de treaba.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Anita,da poti face histeroscopie cu ea dar cred ca in Giulesti,la clinica la Gynera stiu ca face FIV-uri,IA ....a si cum a spus si Elenada e f de treaba si are f multa rabdare ....eu stiam ca are 39-40ani...

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pt.raspuns,dureaza mult pina obti o programare? cam cit ar costa la dinsa un FIV ,cu ce echipa lucreaza? au fost reusite?(daca pute-ti sa-mi spune-ti care sunt dr.-embriologi buni cu reusite).O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

cosicel, bytzi, multumim frumos!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Prietena mea a ajuns la Tutunaru, pana la urma, la prima vedere pare ok, insa e posibila o endometrioza, avand in vedere ca acuza dureri la menstruatie, endometrioza care se rezolva prin operatie laparoscopica cica. Insa pana atunci trebuie sa o monitorizeze 2 luni. Cat costa monitorizarea ovulatiei la dr. T?
Daca nu se intampla nimic in aceste 2 luni, urmeaza sa inceapa investigatiile si la sot, cu o spermograma ... presupun la dr. Matei .. asta cat costa?

Multumesc din nou!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Nerantula, noi cind am fost la Matei i-am zis cit ne costa si a zis 50 ron .E dr. care poti vb. cu ea ,dar cam ii suna tel. mai mereu

Mergi la inceput