Vrea un baiat !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piranda spune:

Cris-cris...
Ce garantii avem in viata???Ca nu ne vor parasii copiii? NO...
Fiecare pui zboara din cuib dupa ce a prins aripi. Datoria noastra e sa-i crestem pana le dam aripi, iar dupa aceea este decizia lor cand si daca vor mai reveni.
De asemenea nu aveti nici o garantie ca daca va fi baiat va fi f. atasat de el. Uneori baietii tind sa comunice mult mai bine cu mama decat cu tata si invers.
Daca decideti sa aveti un copilas impreuna ce mai conteaza ce sex este?
Faptul ca are incertitudinea ca intr-o zi baiatul va merge la tatal biologic si fata la mama biologica, nu trebuie sa-l sperie. Copiii nu vor alege alti parinti daca de voi vor fi legati sufleteste.
Ca intr-o buna zi s-ar putea sa-i spuna fiul tau "Nu esti tatal meu, nu te baga"??? Si unul biologic ar putea sa-i "dea peste nas" cu expresii de acest gen.....
Parerea mea ca te stresezi inutil.
Nu pierdeti timpul facandu-va griji pentru ce se va intampla in viitor si "daca"...Bucurati-va de fiecare clipa fericita pe care o aveti cu ei ACUM, si nu plangeti clipele care le veti avea ATUNCI si care s-ar putea sa nu fie asa cum le preziceti voi.
"You are going to cross the bridge when you get there".
Pana atunci... iubiti-va copiii, ca sunt ai vostri si nu ai altcuiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Scuza-ma cris-cris dar sotul tau e musulman? Daca nu inseamna ca are o mentalitate foarte invechita!

Da` pe asta de unde ai scos`o?Ca uite,sotul meu e musulman si are trei fete si absolut niciodata nu a zis ca vrea baiat!
Din contra,eu am avut asteptari de la a doua,iar la a treia am inceput sa pling cind am aflat la echo ca e tot fata iar sotul meu m-a "certat"!Mi-a zis ca ccc copilul este un dar de la DD,nu sexul conteaza ,ci sa fie sanatos si noi capabili sa-l crestem cum se cuvine.chiar m-a pus sa-mi cer iertare de la DD pt. reactia /nemultumirea mea.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Bine-a zis cine-a zis ca mai bine se-ngrijeste sa aveti o casa a voastra, ca deja sunteti doi adulti cu 2 copii de crescut!!
Scuze, Cris-Cris, dar mi se pare un mod de-a dreptul infantil!
Adica, cum? sa n-am casa mea, sa nu-mi pese intai daca pot creste copiii pe care ii am acum, sa nu-mi asum responsabilitatea pentru felul in care cresc copiii din "ograda" mea, dar sa ma vreau un copil! si musai baiat! prietenul tau parca ar fi un copil mare!
Copiii vor pleca de langa noi intr-o zi. Important e cum ii cresti, cum te porti in toti acesti ani, ca acel copil sa se intoarca la tine cu placere de cate ori doreste. Ce daca nu e tatal baiatului tau? Prin felul in care stie sa-l creasca, va avea "teren" cu mult mai mult inaintea tatalui biologic care nu-i ofera un camin si dragostea unei familii!!
Cum de nu vede toate astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Scuza-ma cris-cris dar sotul tau e musulman? Daca nu inseamna ca are o mentalitate foarte invechita!

Da` pe asta de unde ai scos`o?Ca uite,sotul meu e musulman si are trei fete si absolut niciodata nu a zis ca vrea baiat!
Din contra,eu am avut asteptari de la a doua,iar la a treia am inceput sa pling cind am aflat la echo ca e tot fata iar sotul meu m-a "certat"!Mi-a zis ca ccc copilul este un dar de la DD,nu sexul conteaza ,ci sa fie sanatos si noi capabili sa-l crestem cum se cuvine.chiar m-a pus sa-mi cer iertare de la DD pt. reactia /nemultumirea mea.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

hannen - sa-ti traiasca fetitele si voi alaturi de ele!
Probabil sotul tau este o exceptie; insa eu am zis-o la modul general; exista posibilitatea sa ma fi inselat, nu prea am "interactionat" cu musulmanii; insa din cate am citit, am auzit, pe unii ii intereseaza sex-ul copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Fetelor,toate problemele pe care le-ati mentionat voi ne maicina si pe noi.Problema cu casa e pe primul plan, si sotul meu e constient de asta.De asemenea, problema cresterii si educarii copiilor nostri (pe care-i avem deja) este tot timpul in discutie.Deci sa nu va imaginati ca el nu face altceva decat sa ma toace ca vrea copil, fara sa se ingrijeasca de alte probleme.NU.Doar ca uneori,(mai ales cand pleaca Stefan cu ta-su, v-am mai zis), il mai apuca "cheful" de vaitat.Si bineinteles, si el se refera la facut inca un bebe tot dupa ce rezolvam problema cu casa.

Citat:
Toti copiii pleaca la un moment dat din casa parintilor si isi fac viata lor. Cum adica "sa nu mai aiba unde sa plece"

Maria, ai luat expresia mea ad-literam.Sa plece - adica, intr-o buna zi sa ne intoarca spatele si sa fie mai atasati de ceilalti parinti decat de noi, in cazul in care, de exemplu, acestia le vor oferi sa zicem alte conditii, mai convenabile pt.ei-copiii.Sau de exemplu, daca nu le convine "regimul" nostru, sa zica :"eu plec la tata/mama".In sensul asta sa nu mai aiba unde sa plece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Acum am inteles ce ai vrut sa spui. Atunci nu ramane de facut decat sa va puneti de acord asupra planurilor de viitor. E foarte important si ce-ti doresti tu.

Maria

Mergi la inceput