Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mvb...ce pigulit??? eu sunt pe langa...am schimbat un singur bebelus, pe sora mea care e cu 10 ani mai mik decat mine, dar no...ea e fata. la baieti...nu ma pricep. si putza are nevoie de ingrijiri speciale? ;)))

32+ DAVID

Mergi la inceput

Ledi, CASA DE PIATRA!!! macar ia aragaz alb sa se asorteze cu rochia :)

32+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cristi si eu imi fac bagajul pe 1 decembrie dupa ce primesc kitul pt celule( cam atunci tre sa-l primesc)....si sper sa nu fac 2 valize cum obisnuiesc de obicei!
Pai numai bagajul meu e o valiza plina: halat, 2 camasi, o pijama goasa, 2 prosoape, sosete, 2 pachete mari de vata, 2 pachete mari de tampoane, chiloti, reviste, si alte brice, ace si alice
iar pt BB alta valiza: kitul pt celule, prosoape, haine groase,un pachet de scutece, fasul, caciula cu urechi, fular, haine subtiri
Ce mai, 2 valize!

32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

La treaba cu buricu am inteles ca e nevoie de: alcool alb/ spirt, baneocin pudra si cam atat... eronat???
care pigulitu putzei mah???? pana acu am vazut doar fete asa ca e o mare nebuloasa si pt mine ce ar trebui sa faci pe-acolo.... eu una, daca ar fi dupa capul meu i-as face circumcizie de mic si gata!!! Fetele din State - la voi asa se face nu???
si totusi: Ce acte tre sa luam cu noi la maternitate??? (o sa devin placa stricata!!)

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noi acuma am primit kitul - zice cristi.

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Delia cred ca e vb de termometru electronic totusi, nu? ca zau daca stiu ceva de vreunul electric. eu am unul de ureche cu infrarosii, sunt multumita de el (braun thermoscan il cheama). face citiri rapide. la primele utilizari se recomanda luarea temperaturii normale pentruc a fiecare persoana are o temperatura normala specifica, proprie. se fac 4-5 masuratori si se ia in consideratie cea mai ridicata. sunt ff multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

Ledi, CASA DE PIATRA!!! macar ia aragaz alb sa se asorteze cu rochia :)

32+ DAVID

Mersi frumos.
Rochia e gri :))) Nu fac nunta acum,ca suntem in post,doar cununia civila..ca de cand ne chinuim cu acte si chestii numai noi stim :)))
Nunta va fi la anu' cu botez cu tot,cand de fapt a fost ea planificata dinainte sa apara bb in peisaj

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

si totusi: Ce acte tre sa luam cu noi la maternitate??? (o sa devin placa stricata!!)

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Acte: - Buletin (copie si original)
- adeverinta de salariat
- dosar de analize din perioada sarcinii
- carnetul gravidei,daca ai si e completat
Eu altceva nu stiu daca se mai ia.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

roxana, da...electronic. scuze, nu stiu ce e cu confuziile astea. mersi de sfat, o sa iau electronic atunci.

32+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da chiar - in afara de buletine, caietul de gravida si foaie de unde lucram ca se platesc contributiile ne mai trebuie ceva? auzisem de trimitere de la med de fam, certif de casatorie???

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput