Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
mvb spune:
Eu de astazi sunt in prenatal....tre sa fac o cerere la serviciu sau e suficient concediul pe care il iau de la dr de familie? Raluca m-ai bagat in ceata!
32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
stefanial spune:
Ledi, casa de piatra! Sa fiti norocosi, fericiti si sanatosi, sa va bucurati de bebe!!! In ultimul timp iti sesizasem lipsa, dar acum inteleg motivul...bineintemeiat, desigur. Este super ca v-ati hotarat sa faceti asta inainte de a veni bebita. In privinta hainutelor si a incaltarilor cu aceasta ocazie, eu zic sa nu iti faci prea multe griji si, mai ales sa nu investesti prea mult, financiar vorbind, deoarece va fi, mai mult ca sigur, o toaleta de "unica folosinta"...esti gravi...la anul, la nunta si botez, vei arata super si vei avea o tinuta superba...Cred ca iti sunt suficiente niste hainute in care sa te simti bine si ... fericita. Apropo, cum faci fata din punct de vedere al cerclajului?
Stefania
cristi_2003 spune:
eu am zis 29 dec - ca sa fie cat de cat pregatiti sa vina sa ia kitul cand nasc.
raluca - it happens to the best of us!
32+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

RalucaAlexa spune:
mvb - si mie tot cam pe atunci tre sa-mi vina kitu'! Le-am dat DPN 7 ianuarie!
32+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 8 saptamani!!!!!!
stefanial spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Eu de astazi sunt in prenatal....tre sa fac o cerere la serviciu sau e suficient concediul pe care il iau de la dr de familie? Raluca m-ai bagat in ceata! 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |
este suficient concediul medical...
Stefania
cristi_2003 spune:
a - si cand am cerut adev din aceea ultima data, in aceeasi zi a venit scanata pe mail si a doua zi prin posta.
32+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

mvb spune:
Va pup pe burtici!
A venit si sotul si s-a terminat si bateria....si mai e si mos Ene!![]()

32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
crisspy spune:
Mersi Flowerbee,
DPN este pe 19-20 februarie. Stiu ca mai am destul insa mie imi place sa fac lucrurile din timp si sa nu ma stresez pe ultima suta. D'aia si intreb in stanga si dreapta.
Ma incanta ideea de a scapa de spagi si de mai ales ca rezervele sunt curate si poti sta cu bebelul cu tine in camera, insa ma sperie si pretul, mai ales daca zici ca se si depasesc preturile de pe site... Stii cumva daca se depasesc cu mult? Ca sa stiu sa-mi fac rezerve de acum.
Crisspy
25 sapt
Razvan Andrei
andre_ea spune:
Ledi, CASA DE PIATRA!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti fericiti alaturi de bb!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
32+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta