Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)
Raspunsuri - Pagina 3
gecko spune:
La Multe Lunisoare si puiutilor nascuti in zi de 16!!!! Amira, Tzupanica, Sean si Matei!!!!
PS. Clodute, bine ai venit pe crenguta, pupici
lui Patrichelu
. Trage cu ochiu pe listuta.
mstela spune:
mimo
,pai ce nu fac eu pt Cuscra-mea!
Mi se trage de pe la 15 ani,cand compuneam o gramada de poezii de amor la jurnal,din dragoste pt un prapadit!![]()
Si zi asa,Vladutul a intrat in lumea dulcegaraielor!!
Sa-i fie de bine,dar s-o lase mai moale,sa nu ajunga
.
Ariele,ce tare dedicatia pt Cuscra-mea!
LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,tot cu musafiri pe cap esti??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mimonix
Daaaa, ca am baut si niste lichior crema de ciocolata ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bubu05 spune:
Mimo, fata, ne intalnim dar ciorapii nu ti-i dau
. N-auzi ca ii vin? nu-i scapa, nu sunt nici ficsi, taman buni ![]()
Trebuie sa cumpar si eu ficatel sa-i dau la baiat!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Aaa, Arielu, Vlad nu sta cu ciorapi in casa
, doar papuci si cum e pe covor sta descult. Cand i-o mai creste lui Stef piciorul iti zic si iau de la voi.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Olgutzika spune:
Geckoooo!!!
Am vazut-o azi pe Danutza onlain, intre turele mele de la bucatarie la buda. Repet adresa prenume_numedupacasatorie_2004@yahoo.com
Inapoi la bucatarie!
Clodute

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Geckoasteptam cu mare emotie sa ne spui cum ne vezi tu de acolo, din insorita Australie (asta cu insorita Australie am bagat-o special, ca sa o umilesc pe Clodute care nu e buna la compuneri )Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
pai cum sa va vad...tinand cont ca e 2:35 am
, sunt dupa doua zile istovitoare de gratare
si alcooale
, sotul m-a anuntat ca nu serveste pat matrimonial in seara asta (sau ce a mai ramas din ea) pe motiv de protectie a bursucului de raceala tatalui
si in plus mi-s incetosasi ochii de invidia
de a va vedea impreuna si tacatacataca ca o moara povestiti...va vad...micioricum...luny a fost foarte tare...baga destrabalare fara obiectul muncii (aka Matei), hohote de ras, veselie, banui povesti nesfarsite despre pampersi, diversificare, alaptare, barfit soti, bozgoridit soacre...si nu isi pune problema ca cine e tipa care sta si va studiaza...
...bine ca nu a fost de pe la vre-un ziar
...sau protectia copilului
noapte buna ca intre timp s-a facut 2:43

CristinaGoji spune:

Gecko - ai fost tare, ca de obicei! Si pe mine ma roade invidia, chiar daca nu-s asa departe de ele cum esti tu, da' las' ca recuperam noi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
aaa, gecko, stiam eu ca nu am apucat sadezbatem un subiect: soacrele!!
pastrez ptr data viitoare!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
bai Bubu daca ma zapacesti
ieri ii erau mari si azi ii sunt buni ciorapii..ma dar ce repede creste baiatul asta 
e drept ca am si baut azi ![]()
Gecko doua zile de gratare?
si silueta cum ti-o mentii frate? N-ati avut si desert?
hihi dar ce-ai prins-o pe luny, data viitoare vine cu mascatii ei si mai intai "curata locul" 
Aviz altor admiratoare necunoscute ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

(asta cu insorita Australie am bagat-o special, ca sa o umilesc pe Clodute care nu e buna la compuneri