Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?
Raspunsuri - Pagina 6
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_ene Am citit toate mesajele voastre si va multumesc tuturor pentru parerea voastra insa un singur lucru nu am inteles?Cum sa accept chestia asta doar ca sa nu-mi vina stresat si obosit de la munca??? |
Nu mai incerca sa intelegi anumite pareri...
Oricum e clar ca omu' a incercat si el sa profite cat a mers, si cand nu a mai mers, a vrut si sa ramana in relatii bune, ca doar asa e cel mai convenabil pentru el, nu?
Bine ca macar nu ti-a cerut si bani de drum inapoi
arinaa spune:
maria,sper ca ai reusit sa treci de punctul critic ...invata ca orice sut in dos e un pas inainte .oricum eu astept sa ne dai vesti bune
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Cristina.C spune:
Maria,
Sper ca ti-ai regasit linistea si echilibrul...si mai gandeste-te la un lucru: viata ta a fost frumoasa si inainte sa-l intalnesti pe prietenul tau, de ce nu ar fi la fel si de acum inainte?
Spune-ne cum mai esti.
violeta69 spune:
eu cred ca Maria l-a primit inapoi pe dl. "rispitor"....
i-a mai dat o sansa,ca a promis ca isi va gasi de lucuru ...dupa Craciun,e adevarat,dar isi va gasi....
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Diana_b spune:
Atata timp cat sta cu ea si de 3 ani nu si-a gasit un job, n-o sa-si caute niciodata de lucru. Si chiar daca o sa-si caute, o sa gaseasca mereu motive sa nu se angajeze. De ce ar face-o? Nu-i mai bine sa stea si banii sa vina?
Stiu ce zic ca tocmai am divortat din motivul asta. Si am fost suficient de proasta incat sa cred ca copilul o sa-l responsabilizeze. Si de 4 ani astept degeaba
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
maria_ene spune:
Nu l-am primit inapoi..nici nu a incercat..M-am intalnit cu el dar am fost cum am putut eu de indiferenta si probabil asta l-a si facut sa nu incerce.Si mai bine,ca altfel nu stiu cum as fi rezistat.A fost o saptamana grea de tot,n-a fost seara sa nu plang in hohote si dimineata sa ma trezesc umflata...dar in acelasi timp am un sentiment de bine si acest sentiment ma face sa merg mai departe ca stiu ca la un moment dat va trece.Nu prea am intrat pe forum pentru ca am iesit mai mult ca niciodata,am un noroc mare de niste prietene minunate.Dar si voi sunteti niste prietene minunate,chiar daca virtuale si va multumesc
violeta69 spune:
bravo Maria
o sa vezi ca o sa-ti fie si mai bine ...intr-o zi!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!