Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Maria, naravul din fire n-are lecuire. Rupe "coada matei" cat mai e timp. Nu-si va reveni. Vorbe. O sa treci o perioada prin chinurile iadului, dar dupa... iti va fi bine. Asa, te vei chinui mereu... Parerea mea.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Mai greu imi e acum ca dupa ce m-a sunat de "n"-ori,imi trimite sms-uri intr-una in care imi jura ca dupa sarbatori isi va gasi un job~si ca o sa ma faca mandra de el,ca ma iubeste,etc...e

Dar de ce dupa sarbatori si nu maine?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cred ca respectivul domn vrea sa profite de situatie, care lui ii convenea cum nu se poate. Daca tot a facut pasul si a plecat, nu-l mai primi inapoi, lasa lucrurile asa desi e mai greu la inceput, insa vei vedea ca peste ceva vreme te vei simti mult mai bine si mai ales vei fi libera sa-ti gasesti pe altcineva, privind doar ca pe o amintire trista relatia bolnava de pana acum.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Maria, normal ca mai ai putere sa o iei de la capat!
Incearca sa stati separat si sa va intalniti doar din cand in cand pentru 'diverse chestii', daca asta te sperie, legat de singuratatae. Dupa o vreme o sa realizezi singura ce doresti..pe el sau poate va aparea alticineva in viata ta....stand zi de zi impreuna e greu sa-ti gasesti jumatatea pe care se pare ca o astepti. Crezi ca-ti va bate cineva la usa sa te intrebe: Nu vrei sa-ti fie mai bine? ...eu sincer nu cred
Primul pas e facut si cred eu, corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Exact ce au scris Oana si Teo ma pregateam sa-ti scriu. Scapa de dependenta asta bolnava de un trantor. Ia cugeta cate pofte iti poti satisface in prima luna fara el pe spatele tau.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

maria, tu nu il iubesti pe omul asta.
si-a lasat jobul ca sa fiti impreuna, trece prin vremuri mai aiurea, si tu zici ca daca ti-ar face un copil, nici nu te-ai mai uita la el.
urat, foarte, foarte urat! la fel de urat ca si comportamentul lui fata de tine.
parerea, mea!

poate nu va mai iubiti. poate nici el nu face ce trebuie. dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta...

chestii normale de altfel la orice femeie care nu are incredere in ea insasi.

relatia voastra nu o sa mearga. dar nu termina asa cu el. vine Craciunul, mai rupe-ti tu odata de la inimoara. propune-i un craciun in doi, in care sa nu aveti voie sa va suparati, si sa discutati despre ce a fost, si despre ce o sa fie.

sper sa nu te supere mesajul meu.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Mai greu imi e acum ca dupa ce m-a sunat de "n"-ori,imi trimite sms-uri intr-una in care imi jura ca dupa sarbatori isi va gasi un job si ca o sa ma faca mandra de el,ca ma iubeste,etc...Ma simt intr-un fel eliberata dar oare am eu atata forta sa-l gonesc de tot din viata mea?Ca de asteptat zile mai bune nu mai ma vad in stare

e nesimtit...

pai sarbatorile pe banii cui le face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

maria, tu nu il iubesti pe omul asta.
si-a lasat jobul ca sa fiti impreuna, trece prin vremuri mai aiurea, si tu zici ca daca ti-ar face un copil, nici nu te-ai mai uita la el.
urat, foarte, foarte urat! la fel de urat ca si comportamentul lui fata de tine.
parerea, mea!

poate nu va mai iubiti. poate nici el nu face ce trebuie. dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta...

chestii normale de altfel la orice femeie care nu are incredere in ea insasi.

relatia voastra nu o sa mearga. dar nu termina asa cu el. vine Craciunul, mai rupe-ti tu odata de la inimoara. propune-i un craciun in doi, in care sa nu aveti voie sa va suparati, si sa discutati despre ce a fost, si despre ce o sa fie.

sper sa nu te supere mesajul meu.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Parerea mea e ca decat un Craciun in doi (in situatia de fata)....mai bine ar merge Maria undeva, linistita si impacata cu ea, poate va gasi alta companie mult mai sanatoasa!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

maria, scapa de el cat inca mai poti! E bine ca a facut singur primul pas si a plecat pentru 3 zile! Nu il mai primi inapoi. Eu am trecut prin asta si stiu cum e si nu se va schimba niciodata, va fi din ce in ce mai rau! Tu ai inceput sa-ti dai seama si pentru ca a fost o relatie destul de lunga si acum iesi din starea de ”indragosteala”. De iubit e posibil sa il iubesti inca, de fapt e normal, dar nu e sanatos. Indeparteaza-l, altfel te va distruge. Crede-ma, stiu FOARTE bine ce vorbesc. Nici macar nu o sa-ti fie foarte greu, vin sarbatorile de iarna si poti pleca linistita cu prietenii la distractie. Tocmai acum, de sarbatori, nu e bine sa stai cu el si sa ii dai o sansa, iti vei pierde timpul. Daca vrei imi poti trimite un mesaj privat sau pe yahoo messenger.
Scuza-ma daca am fost asa de categorica, dar citind postarile tale m-am vazut pe mine acum cativa ani! Si nu vreau sa mai treaca cineva prin ce am trecut eu!
Numai bine,
Oana

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

nu inteleg, daca esti sigura ca nu mai merge, la ce folos sa-i faca craciun cu lumanari? pe banii ei. chiar nu are logica. poate vrea si un revelion in insule, asa de adio baiatu

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput