Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

sunteti cumva casatoriti?
cred ca-i convine situatia, nu tu munca, nu grija intretinerii si a mancarii, acoperis de-asupra capului, femeie, bani si de pariuri...de ce ar mai muncii???
are tot confortul, n-are nevoie sa trudeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Nu,nu suntem casatoriti!Am incercat de multe ori sa vorbesc cu el,sa nu-i mai dau bani dar are si familie si prieteni,ia cu imprumut de la ei..si la cine ajunge disperat sa ceara sa-si dea imprumutul?
Mancare cum sa nu-mi cumpar in casa?Am incercat si asta,sa cumpar cat mananc eu dar...tot o impartea el cumva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Mai trebuie sa spui ca e casa ta si ca-l tii la tine...
Pai eu nu mai inteleg nimic...
Atunci, trebuie ca are alte calitati iesite din comun pe care nu le spui tu aici pe forum... de inca mai esti cu el....si necasatoriti... (servici nu, bani nu, mancare nu cumpara, cheltuieli nu plateste, nu se poarta cu tine asa cum doresti tu....deci?)
Eu in locul tau maine i-as face bagajul.
Mai urmeaza sa te casatoresti cu el si apoi sa mai spui ca te si insala, ca mai ai si un copil...ce scenariu aiurea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

De ce il iubesti? Ce-ti place la el? Ce ti se pare ok in relatia pe care o ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

da cat de frica iti e de siguratate sa tii asemenea parazit langa tine?

pe bune ca in locul tau m-as duce la un psiholog sa vad ce nu e in regula cu mine... si sper sa nu crezi ca incerc sa te jignesc cu ce am scris, dar efectiv la depaseste de ce continui sa stai intr-o astfel de relatie..

Mergi la inceput

Nu ma jigneste deloc,m-am gandit si eu sa consult un psiholog,cred ca as avea mare nevoie,m-a imbolnavit relatia asta..Fetelor,tot ce-mi spuneti e logic,natural si stiu ca eu sunt pe campii rau,de asta am si pus aceasta problema aici..sunt perfect constienta ca nu e omul pentru mine,nu-l vad in viitorul meu dar totusi ma simt legata de el,e peste puterile mele,nu stiu cum sa explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

E un pas faptul ca realizezi ca nu e ok relatia asta. Trebuie sa intelegi ca daca te desparti de el nu inseamna ca vei ramane singura pe veci. Chiar ai avea nevoie de un timp in care sa fii singura sa iti poti pune in ordine gandurile si sa poti intra in alta relatie stapana pe tine si plina de incredere.

Fii tare si fa in asa fel incat sa-ti fie tie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Maria,

Poti incerca sa-i spui clar ca ai dori sa traiti separat o vreme pt a vedea mai clar in relatia voastra . In mod normal , daca nu e atat de atras de leneveala , cum pare, isi va gasi de munca . Imprumuturile la rude si prieteni se pot face o data . A doua oara nu te duci daca nu ai inapoiat datoria. Si asa ii vei face lui un bine (fara a mai vorbi de tine).Daca , pt a raspunde la intrabarea ta , e si dragoste in atitudinea lui ,va reveni la tine .

Tu ai sansa de-a putea lua decizia de-a o rupe cu el ,fara sa-ti pui intrebari de genul "Cum ma voi descurca sg financiar ?" Durerea sufleteasca o vei invinge !Si cred ca gandul ca sta cu tine mai ales pentru bani nu te va lasa in pase ! Indoiala si-a varat ghiarele in sufletul tau ! Trebuie sa reactionezi,pt ca nu-ti vei gasi linistea !

Bafta si intelepciune !

Mergi la inceput

Seara asta,dupa ce am vzut toate mesajele voastre si m-a si suparat cu o gluma proasta,am izbucnit...i-am spus inca o data tot ce aveam de spus,din pacate si plangand...m-a luat in brate,ma saruta si ma asigura ca o sa vina vremuri bune si pentru el si ca atunci o sa ma rasplateasca pentru tot ce am facut pentru el.M-am oprit din reprosuri dupa excesul lui de dragoste dar nici nu mai puteam sa-l privesc..si i-am spus ca e prea tarziu pentru toate promisiunile lui,ca mi le tot face si ca am nevoie de un timp singura pentru ca sunt total nefericita...A plecat la fratele lui..oficial pentru 3 zile..

Mergi la inceput

Mai greu imi e acum ca dupa ce m-a sunat de "n"-ori,imi trimite sms-uri intr-una in care imi jura ca dupa sarbatori isi va gasi un job si ca o sa ma faca mandra de el,ca ma iubeste,etc...Ma simt intr-un fel eliberata dar oare am eu atata forta sa-l gonesc de tot din viata mea?Ca de asteptat zile mai bune nu mai ma vad in stare

Mergi la inceput