iritatie sub barbie pe gat

iritatie sub barbie pe gat | Autor: velenamaria

Link direct la acest mesaj

buna mamici..nu stiu ce sa mai fac cu baietelul meu(1 an) de cand a venit anotimpul rece si trebuie sa folosim hainute mai groase se irita foarte tare la gat sub barbie.este rosu si aspru si vad ca-l deranjeaza foarte tare. doct.de familie a zis ca nu am ce-i face..dar ma dispera deja. a mai patin cineva asa ceva? ce e de facut? oare sa apelez la un dermatolog?
am folosit crema de galbenele, bepanten crema si unguent, si ceva creme de la mustela...nimic nu functioneaza.

daca stiti ceva mai bun...please...
multumim.
mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ai incercat Avene Trixera? Altceva nu stiu ce sa iti spun. Sper sa gasiti un remediu cat mai repede.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

al meu se irita inca de la nastere caci era cald afara si nu intra aerul in cutele de pe gat.cred ca nu exista remediu.daca dai cu crema cum am dat eu bubitzele se umezeau se facea mai roz.cand ieis afara,nu ai ce face,dar in casa eu il lasam fara haine pe gat si dadeam cu talc de bebelusi.pudra.si se uscau pana a 2 zi.dar tot mai apar.da mereu cu pudra.sa imi spui rezultatul.incearca,sa stii ca la mine a avut rezultate bunicele

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Noi am patit asa cu cea mica, insa asta vara, cand transpia. Am rezolvat cu pudra de bebelusi Klorane (parca asa ii zice). Poti incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

multumesc de raspunsuri....am folosit si noi pudra..si uneori parea mai ok...dar acum este super rosu..parca e ars.
am facut rost de numele unui dermatolog bun si o sa mergem. problema este ca am intrat in contact cu o persoana care are varicela si acum asteptam sa vedem daca face si el...sa nu mergem in locuri publice sa dam si la altii.

numai bine

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput