Redoutistele fidele La Redoute France(149)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=465664&st=0&gopid=5536430#entry5536430
loc de convins clientii laredoute.ro. va rog, contuinuati!
camelia_daniela spune:
Mai fetelor, am ramas masca la ce am citit in ultimele link-uri postate! Nu pot sa cred!
Am vazut ca tipa aia de a comandat deja pe .ro a luat deja rochita aia cu guler "barcuta" la 250 roni (100% poliester si stim toate cum e poliesterul de la lr)si rochita din tricot la 190 roni (si noi am luat-o la 20 euro)!!!!!!!!!! Mai frate, nu se poate!!!!!!!!
Ce v-am spus eu ca isi vor gasi cumparatori berechet!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
gama spune:
Misto e ca le compara cu rochiile de la Mango, cump de aici cu milioane!!!O sa fie un frumos polyester de la LR nu de la Mango!!!!!!!
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Mai fetelor, am ramas masca la ce am citit in ultimele link-uri postate! Nu pot sa cred! Am vazut ca tipa aia de a comandat deja pe .ro a luat deja rochita aia cu guler "barcuta" la 250 roni (100% poliester si stim toate cum e poliesterul de la lr)si rochita din tricot la 190 roni (si noi am luat-o la 20 euro)!!!!!!!!!! Mai frate, nu se poate!!!!!!!! Ce v-am spus eu ca isi vor gasi cumparatori berechet! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Face fiecare ce vrea cu banii lui.Noi cu ale noastre,ei cu ale lor.Cine rade la urma,rade mai bine.
claujro spune:
Adeavrul e ca tb sa apara si sustinatori, motivati sau nu...tb sa contracareze si ei cumva atacurile noastre...nu?
gama spune:
eu astept sa-si ia una lume buna "tzepele" vis-a-vis de calitate/pret,si apoi o sa vedem reactiile,oricum 2 mil nu-i face in 2009!!!!decat daca-i vor da fr. voie sa practice acele reduceri de 90%!!!!!
lizzy spune:
1 to go: 04.11
am sunat la posta, inca nu a ajuns comanda din 4.
cum stati cu venitul coletelor?
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
diotima spune:
m-am distrat si pe eva, si pe softpedia...ce sustinatori infocati au
si donsoara aia de era incantata ca a dat 194RON pe o camasa
Doamne, plina-i lumea de prosti!
Yannis