Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 22
Mirtha spune:
Ceaiuri multe cu lamaie si vitamina C efervescenta !
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, cred ca ma ia raceala ![]() Ma doare capul, ca la inceput de raceala si ma doare si in gat.Aseara, la masa am baut cateva guri de bere...de la frigider.Si aseara m-a durut capul dar am zis ca sunt deocheata, ca am fost la cumnata mea si s-a mirat de burtica mea... Am baut o 1l de lapte cald cu miere si am luat un Oscilococcinum...ce sa mai iau? Ramo 36+ Sara MariaPuiutul meu scump |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
Nimeni nu are nici un sfat tdespre cum sa grabesc ruperea membranelor/contractiile? Nu va e milaa de mine?
Vreti sa stau destupata, cu dilatatie cum a stat DEA?
Monicus, cele 2 magazine sunt in Carrfour Baneasa. Daca e prea departe de tine, mergi la alt Mothercare si iei de acolo si chilotei si tampoane. Mothercare mai e in Mall Vitan, la piata Dorobanti, in Plaza...
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:

BRAVEGIRL 

Eli
bine ai venit acasa!
Asteptam pozici!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
alra spune:
hop si eu, am fost azi la ginecologie. am vesti bune da nu foarte bune: s-a marit gaura de la 1cm la 2-3, insa colul a ramas lung, da s-a inmuiat cica. am somat-o sa imi zica cand nasc si a zis ca nu se baga la pronosticuri ca sa nu ma deprime cica. i-am zis ca sunt deja deprimata si tacanita si ca mai rau nu am cum sa ajung, s-a tinut tare pe pozitii. cica ne vedem martea viitoare ... sau mai devreme (a-ha!!)
astia pe acasa deja se gandesc sa imi mute patu in casa de gradina, nu ma mai inghite nici unul. nici eu pe ei deci suntem chit ![]()
azi dadui cu aspiratoru, maine ma duc cu maica-mea prin magazine, trag de mine cat pot. nu ma mai suport si nu mai suport pe nimeni ![]()
![]()
![]()
in rest vreau sa felicit pe toate fetele care au nascut intre timp si cel mai tare ma bucur de alexa, nu de alta, da ne zapacea de cap daca mai statea nenascuta ![]()
dupa ce spal animalu intru sa vad poze!
editez ca am uitat - gineaca cica "pierdusi luna plina" - pai tanti, e ceva stiintific sau vorba de babe? cica eee, e vorba de babe, da glumim si noi ...
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
fete poze am fugit bb are dureri de burtika crunte....sfaturi ceva pleaseeeeeee 

http://community.webshots.com/album/568734967TVIWuN
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
alra spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Nimeni nu are nici un sfat tdespre cum sa grabesc ruperea membranelor/contractiile? Nu va e milaa de mine? Vreti sa stau destupata, cu dilatatie cum a stat DEA?Monicus, cele 2 magazine sunt in Carrfour Baneasa. Daca e prea departe de tine, mergi la alt Mothercare si iei de acolo si chilotei si tampoane. Mothercare mai e in Mall Vitan, la piata Dorobanti, in Plaza... ========== Corina 37+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
mai, mie cu laura mi s-a rupt apa dupa o zi de plimbare in ikea. astia pe aici zic sa speli geamuri, sa maturi in curte, d'astea.
ALRA 37+
Olivia26 spune:
Eli, bine ai revenit
cat e de dulceee puiutul tau!
Sa va traisca si sa fie sanatos tun iar tu mami, sa te refaci repede, repede. Pupicei 
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
sisimop spune:
" Brave Girl- Nimeni nu are nici un sfat tdespre cum sa grabesc ruperea membranelor/contractiile? Nu va e milaa de mine? Vreti sa stau destupata, cu dilatatie cum a stat DEA? "
Buna Bravegirl .O solutie folosita de o prietena a fost uleiul de ricin ( l-a luat la recomandarea doctorei pentru ca nu mai avea rabdare sa vina bb ) .Aici sunt ceva info despre asta http://www.util21.ro/despre-femei/sarcina-femei-insarcinate-nasterea.htm
alra spune:
| citat din mesajul lui Darling_ Insfarsit am intrat in concediu si am timp sa va citesc. Felicitari mamicilor curajoase Alexa si Elilov. Nu sunt deloc la curent cu noutatile dar ma duc acum in urma sa citesc, cred ca o sa-mi ia cateva ore. Eu....nu prea bine, dar cu optimism inainte. Mi-a venit rezultatul la Strep B - pozitiv . Va trebui sa-mi faca antibiotic intravenos (penicilina) cu cel putin 4 ore inainte de nastere. A mai fost cineva in situatia asta??Adriana +38 cu Eduardhttp://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ |
da, eu. multe femei sunt purtatoare (cam 1/3), adica orice ar face le revine, insa numai 1/500 de nasteri se transmite la copil.
e bine ca ti l-a depistat si il au sub control. se dau antibiotice ori in ultimele saptamani de sarcina ori in timpul travaliului.
nu te speria, e procedura de rutina si e mai bine sa se stie de el decat sa ii ia prin surprindere.
ALRA 37+
Amalia spune:
Eli e dulce foc puiutul tau!
Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Cu durerile de burtica si noi avem aceeasi problema!
Momentan, am incercat 3 feluri de picaturi de colici, plimbarile cu el pe umar prin casa, masajul pe burtica, prosopel cald pe burtica...am baut eu litrii intregi de ceai de colici..si cel mai eficient remediu a ramas..cum spunea si dandusa tzatzica![]()
| citat din mesajul lui elilov3 fete poze am fugit bb are dureri de burtika crunte....sfaturi ceva pleaseeeeeee ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/album/568734967TVIWuN eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Eduard