Mie imi place la limonada cu lamaie si miere sa pun si ghimbir. E f. racoritor!
Eu mai pun praf, din ala la pliculete, la fripturi, la cuptor.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
merci ramona.suna bine de tot!
ia luminati-ma un pik...daca rad cat imi trebuie si punla congelator e ok?nu-si pierse din aroma?pot sa pun asa crud in biscuiti,mi frica ca o sa iasa aiurea si nu o sa-i pape nimeni,si io o sa muncesc ca...?nu am cautat la magazinele naturiste ca nu am avut timp sa merg.dulce la toate.
Iza,mami lui Mati
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
Buna, ghimbirul il gasesti sub forma de praf sau la magazinele alimentare chinezesti sau ca Cora, la raionul de condimente si alimete din lumea intreaga si nu e scump deloc. E un condiment f puternic care se spune ca are efect de intinerire si incetinire a procesului de sclerozare celulara plus multe alte efecte benefice in caz de raceala, rau de masina, greturile matinale in sarcina, etc.
Eu il folosesc la mancarea chinezeasca in special, prepar o supa de pui chinezeasca la care se pune ghimbir si iese f buna.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006