Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Doua tipe stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna! v-am gasit la "casa noua"! uite si de la mine:

Un tip il suna pe prietenul sau cel mai bun:
- Scuza-ma ca te deranjez chiar in luna de miere, dar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Suspectez de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite… suna telefonul si, daca raspund eu, cel care suna inchide. Sotia iese foarte mult cu “prietenele” ei si cand o intreb cine sunt acestea intotdeauna imi raspunde “Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti.”
Stau intotdeauna treaz si ma uit pe geam, ca sa vad masina din care coboara cand se intoarce acasa, dar intotdeauna vine jos, pe alee. Desi aud o masina care pleaca de la coltul strazii. Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa tipe sa nu mai pun mana pe telefonul ei. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu ea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o pandesc.
Am parcat motocicleta mea Kawasaki aproape de garaj si m-am ascuns dupa ea. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Kawasaki-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului parea ca se scurge putin ulei. Intrebarea mea este : E ceva ce pot repara singur sau trebuie sa o aduc la service?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

inca una si ma duc :

Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de
nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
-Dar nu stim minic unul despre celalalt, spune ea -Dar nu-i nimic, aflam
pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la
mare.
Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se
ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o
saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa,
apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva
demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi
intamplat.
-Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de
reperezentatie.
-Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom
cunoaste incetul cu incetul.
Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa
50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong,
nearatand niciun fel de oboseala.
-Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la inot ...
-Nu, spune ea, am fost traseista in Braila, dar lucram pe ambele maluri
ale Dunarii.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

care va-s-ca de astea mi-esti... De dai cu binisorul pe langa mine ca sa te invit la Kiev, si tu, tradatoare ce esti, cu gandul la robinet... Te-am vazut eu ce scrii la alt subiec cu misha, alta prietena de-a mea... Las ca pun eu rusnacii pe tine daca nu-ti iei gandul de la robinet!

moama,da ce inundatii au fost in tara daca te-a dus viitura pan' la Kiev.
Auzi ,da' tu dormi cu Kalsnikovul sub perna?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

1.Un politist opreste un sofer si-l anunta ca, pentru ca purta centura de siguranta, a castigat 5.000 de euro la un concurs.
- Ce vei face cu banii ? intreaba ofiterul. Barbatul raspunde:
- Cred ca o sa-mi iau carnetul. Sotia spune :
- Domnule ofiter, nu-l ascultati. Face pe desteptul doar cand e beat. Un tip de pe bancheta din spate se ridica:
- Stiam eu ca n-o sa ajungem prea departe cu masina asta furata. Din portbagaj se aude o voce infundata:
- Am trecut deja granita?

2.Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in casatorie. Prima lui sotie, activista de partid, noaptea in pat, ii tot spunea: "Mai mult si mai bine, Mitica!" A doua, era profesoara: "Repeta, Mitica!" , ii tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: "Mitica, de trei ori pe zi : dimineata, la pranz si seara". Dar acum, cu a patra, a avut noroc : inginer agronom. Aceasta a fost intelegatoare: "Mitica, numai cand poti; pt. restul, chemam soldatii si studentii!"

3.Concurs de bancuri politice in Ukraina , dotat cu premii auto:
Premiul 3: autocritica
Premiul 2: autoduba
Premiul 1: autopsia

4.Doua vaduve in varsta locuiesc impreuna intr-un apartament. Intr-o seara tocmai se pregatesc de culcare cand una dintre ele spune:
- Parca ar umbla cineva pe hol!
- Ma duc sa vad, spune cealalta.
- Aaaa! NU ! eu am auzit prima!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Un tip vorbeste cu prietenul lui: - Draga, m-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee... Amicul, mai hatru din fire, ii zice: - Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara . - Ce faci? il intreaba prietenul. - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!!

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

la cererea devoskai

1.Dupa ore in sir, pestisorul de aur se incurca in firele ambilor pescari, iar acesta se vede nevoit sa indeplineasca fiecaruia cate o dorinta.
- Eu vreau ca judetele Covasta si Harghita sa fie imprejmuite de Marele Zid Chinezesc, pentru ca niciun roman sa nu mai poata calca pe aceste pamanturi, spune ungurul oftand de bucurie.
- Done, spune pestisorul.
Romanul, linistit, intreaba pestisorul de aur:
- Zidul asta are usi?
- Nu.
- Dar ferestre?
- Nici.
- Umple-l cu apa...

2.Legenda spune ca primul om care a aparut in Transilvania a fost un ... ungur. Si dupa ce a descalecat de pe cal, sa bea apa, cand s-a intors nu a mai gasit calul, ci numai un biletel, pe care scria:

"Multam' fain" !

3.- Cand e singura data cand zambesti si inchizi ochiul la un ungur?.....

- Patul fix pe umar, luneta stabila, si degetu' sigur si precis...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Ba nu-i adevarat, nu eu am cerut sa se umple cu apa!!!!
In plus eu nu zic "Multam fain!" ci "Spasiba balshoi!"
Si eu nu stiu sa zambesc, eu doar rad cu gura pana la urechi, parol!

Mergi la inceput

na,devoska, si unul pentru sotu' lu' prietena noastra,misha:

O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata
- Alo! Salvarea
- Da.
- Veniti repede caci în curte e un nebun ce suna goarna si ne dispera pe toti.
- Imediat, dati-ne adresa!
- UM 04032.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Un baiat aude de la un coleg de scoala ca majoritatea adultilor au cel putin un secret intunecat, motiv pentru care e foarte usor sa-i santajezi spunand "Am aflat tot adevarul", chiar daca tu n-ai aflat de fapt nimic. Baiatul se hotaraste sa mearga acasa si sa incerce smecheria. Cand este intampinat la usa de mama sa, baiatul ii spune:
- Am aflat tot adevarul!
Mama ii da indata 20 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna tatalui sau ce-a aflat. Destul de multumit, baiatul isi asteapta tatal acasa si-l intampina spunandu-i:
- Am aflat tot adevarul!
Tatal ii da indata 40 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna mamei sale ce-a aflat. Foarte multumit, a doua zi in drum spre scoala, baiatul intampina postasul cu aceeasi replica. Postasul scapa din maini toate scrisorile, isi deschide bratele si-i spune:
- Atunci hai si imbratiseaza-ti TATAL!

Mergi la inceput