Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

This comes from 2 math teachers with a combined total of 70 yrs. Experience.
Here is a little something someone sent me that is indisputable mathematical logic. It also made me Laugh Out Loud.

This is a strictly mathematical viewpoint...it goes like this:

What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%? We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How about achieving 103%? What makes up 100% in life?

Here's a little mathematical formula that might help you answer these questions:

If:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Is represented as:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.

Then:

H-A-R-D-W-O-R-K
8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

And

K-N-O-W-L-E-D-G-E
11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

But ,

A-T-T-I-T-U-D-E
1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%

And,

B-U-L-L-S-H-I-T
2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

AND, look how far ass kissing will take you.

A-S-S-K-I-S-S-I-N-G
1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%

So, one can conclude with mathematical certainty, that While Hard work and Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, its the Bullshit and Ass kissing that will put you over the top.

'REMEMBER SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Doi indieni mergeau prin padure cand, la un moment dat, se vede in zare fumul ce se ridica de la un foc. Primul intreaba:
- Ce spune mesajul?
- Nimic important, sunt doar reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Durex

www.youtube.com/watch?v=7ggcORJyDLE&eurl=http://ecou.biz/?paged=4" target="_blank">Reclama interzisa

www.youtube.com/watch?v=VqBy6TgYxTU&eurl=http://ecou.biz/?paged=6" target="_blank">Spargere la banca

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

1. Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?"

Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:

20% dintre respondenti au spus "Si"
10% dintre respondenti au spus "No"
70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu"

2.. O blonda se duce la benzinarie:
blonda:- benzina aveti?
vanzator: -da, cum sa nu avem.
blonda: - de care aveti?.
vanzator: -mai multe tipuri: de 95, de 98..
blonda:da', de anul asta n-aveti?

3..Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa stand la bar.Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce in cele din urma spre ea si ii spune:
- Te deranjez daca stam putin de vorba?
- La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare:
- Nu, nu ma culc cu tine diseara!
Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In mod firesc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa. Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze.Zambeste catre el si spune:
- Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studenta la psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante.
La care tipul raspunde in gura mare:
- Cat? 200 de dolari??!!

4.Un grup de turisti unguri intr-o excursie in Romania prin muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator. UUUUU-UUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune glumind ca la noi in Romania exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Ungaria scria cu litere de-o schioapa: "15 barbati unguri au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati"

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

gabrilla, nu trimite raketii, nu, nu, nu... Robinetu' nu-i la mine. Io nu stau la Moskva, Kiev scrie pe mine. Si te rog io, nu supara pe Putinica ca e la o lungime de bat de Kiev, si auzii ca deja . Si io mai am de stat aicea.

Hai ca n-am mai ras atat...
Profu de rusa mi-a dat de facut un eseu si nu vreau sa il citesc ca a iesit prea... personal. Cred ca am sa-i traduc ultimele 2 bancuri scrise de tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

gabrilla, nu trimite raketii, nu, nu, nu... Robinetu' nu-i la mine. Io nu stau la Moskva, Kiev scrie pe mine. Si te rog io, nu supara pe Putinica ca e la o lungime de bat de Kiev, si auzii ca deja . Si io mai am de stat aicea.

Hai ca n-am mai ras atat...
Profu de rusa mi-a dat de facut un eseu si nu vreau sa il citesc ca a iesit prea... personal. Cred ca am sa-i traduc ultimele 2 bancuri scrise de tine.

asa deci,robinetu nu-i la tine, ha? Io auzii ca din Ukraina imi vine gazul... ma duci in eroare... atunci fetita,draga, io te invit pana la mine ...ma anunti cand pleci de la Kiev sa pun de-o cafea. Cand ajungi la mine, e numai buna de baut !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

1. Poezie in Franceza

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!

2.Rusii sunt intrebati: Cu ce masina calatoriti prin oras? Raspuns: cu Lada!
Cu ce masina calatoriti la vila? Cu Moskvici!
Cu ce masina calatoriti la mare? Cu Volga!
Si cu ce masina calatoriti in strainatate? Cu tancurile!

3.Rudele din Siberia fac o vizita la familia Ivanov in Moscova. La usa micul Aliosa e intrebat:
-Unde sunt parintii tai?
-Tata vine imediat, e doar sa faca un tur in jurul Pamantului in Statia MIR. Cu mama va dura mai mult, ea e la coada la paine...

4. -Bunico cu ce ai venit?
-Cu trenul, mititelule.
-Atunci de ce spune mama ca iaca a adus-o dracul?

5.Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete...
- O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo...

ps- Devoska,io sper ca nu treci Prutu' cu tabu' ca sa bei cafeaua la mine
Gabriela

Mergi la inceput

Nu-i la mine robinetu' ... Eu am plita pe curent, deci hai tu la mine la o cafea! Ca eu sunt sigura ca nu vii cu tabu, nu de alta dar acum e cursa de avion directa Bucuresti-Kiev...

Na, cautai si eu un banc cu rusi, dar dupa, hai sa o dam pe bancuri cu unguri. Nu de alta, da' toma ce-mi citi KGB-ul postarile

Un agent secret american merge in Rusia intr-o bodega si incearca sa-si demonstreze ca nu va fi recunoscut ca nefiind de origine rusa.
Cere in cea mai perfecta rusa un pahar de votca si il bea dintr-o inghititura.
Rusii din bar se uita admirativ la el si zic:
- Tu esti spion american!
Americanul infuriat ia o balalaica de la unul de pe scena si incepe sa cante la ea ca un mester.
Barmanul si rusii din jur:
Americanul mai incearca un truc. Cere orchestrei sa cante un cazacioc. Si incepe americanul nostru sa danseze ca apucat.
Barmanul si rusii din jur:
Suparat la culme americanul intreaba pe barman:
- De ce tot spuneti ca nu sunt rus?
- Pai de baut ati baut ca un rus, de cantat la balalaica ai cantat ca cei mai meseriasi de la noi, iar de dansat cazacioc n-am mai vazut pe nimeni sa danseze asa de bine.
- Si atunci?
- Pai noi in Rusia nu avem negrii...

Vezi, am dat-o cotita...

Un roman calatoreste cu trenul cu un ungur.
La un moment dat, ungurul il intreaba pe roman: ce scrie pe geam?
El ii raspunde: "nu scoateti capul pe fereastra!"
- Si mai jos?
- Acelasi lucru dar in franceza.
- Mai jos?
- In engleza.
- Mai jos?
- In italiana.
- Dar in ungureste nu scrie?
- Nu, voi aveti voie.

Sa nu dea nimeni cu pietre, sunt doar bancuri!

Mergi la inceput

aha,devoska, tu vrei sa ma parasutez? Auzi,da ' de mancare dai daca vin?Vezi ca io nu-s la cura de slabire ,io mananc si mananc mult.Asa ca io-ti propun sa te mai gandesti inainte de a ma invita la Kiev.

- Dom'ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala. Ce locuri de munca aveti?

- Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 16 milioane pe luna.

- Prea mult, zice mosul . El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest.

- Vanzator in piata, 14 milioane pe luna, plus ce mai pica.

- Tot e mult, zice mosul . O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la zece milioane, zece milioane jumate n-aveti?

- Ba da, sa lucreze intr-o companie Multinationala, dar ii trebuie studii superioare.

Gabriela

Mergi la inceput

ti-o losesi de la grasute? ce sa-ti fac, uscaturica draga! le-ai prins intr-un moment prost. Vin' la mama, ca are grasimica si pentru tine. Dau si papa, da sa nu ma pui sa gatesc ca nu-mi place. Dau si bere si o votka ...

Mergi la inceput