Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Elle...felicitari pt dintoc!
Cred ca noi am uitat sa ne laudam ca avem 8 dintoci...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

It-ista frumosa cu gene lungi si intoarse
Lala pe zi ce trece iti seamana mai mult Bibisor
Pup dulceata mica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Monica imi pare extrem de rau ca boala Claritei s-a agravat
Multa forta , in 24-48 de ore incepe sa isi faca efectul antibioticul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor, ce mai faceti voi

Vroiam sa va spun ca as prefera un loc de joaca, dar daca nu se poate asta e nu tin mortis adica asta sa nu fie o piedica dupa parerea mea, mai ales ca nu putem sta cu picii asa ca daca luam si noi nite baloane chestii si ideea e sa ne vedem sa ne simtim bine ca picii oricum vor fi multumiti sa vada alti copii, baloane jucarii surprize si tot asa

Sa inteleg ca fiecare parinte cumpara pentru copilul lui, nu se pun la gramada si ce se nimerese?

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Lala m-ai facut curioasa...toata lumea zice ca Bibi seamana cu tasu,doar genele,nasu si gropitele imi apartin...ma duc sa scanez o poza cu mine mica,da paremise ca nu am cu taicasu poze decat una cand avea vreo 7-8 ani...

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi si sanantate multa la bolnaviori

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Mi-am cam prin urechile cu scanatu asta...am scaner de un an,da pana acum nu l-am folosit...Lala cred ca ai un pic de dreptate...am adaugat si o poza cu mine la un an...numai ca nu mi se vad ochii gogonati,ca-mi batea soarele in ochii...

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Mi-am cam prin urechile cu scanatu asta...am scaner de un an,da pana acum nu l-am folosit...Lala cred ca ai un pic de dreptate...am adaugat si o poza cu mine la un an...numai ca nu mi se vad ochii gogonati,ca-mi batea soarele in ochii...

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Deci nu il stiu pe tati dar Bibi mie imi pare ca seamana foarte mult cu tine . Iar poza ta ma convinge si mai mult

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Hello fetelor, ce mai faceti voi

Vroiam sa va spun ca as prefera un loc de joaca, dar daca nu se poate asta e nu tin mortis adica asta sa nu fie o piedica dupa parerea mea, mai ales ca nu putem sta cu picii asa ca daca luam si noi nite baloane chestii si ideea e sa ne vedem sa ne simtim bine ca picii oricum vor fi multumiti sa vada alti copii, baloane jucarii surprize si tot asa

Sa inteleg ca fiecare parinte cumpara pentru copilul lui, nu se pun la gramada si ce se nimerese?

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mai, terminati cu chestia asta vreau sa vad si eu locul de joaca unde este interzis sa stai cu piticii
Mai ales cu cei sub 3 ani.
In cele 10-12 unde am tot fost eu nu exista asa ceva. Pai vor spune fetitele alea ce supravegheaza "saru'mana" ca eu nu le vad de buna voie si nesilite de nimeni sa stea singure cu 20-30 de pitici de un an fara mamele lor
Supravegherea face parte din obligatiile lor profesionale dar asta nu inseamna ca nu le permit mamicilor sa stea cu picii. Eu la http://www.booboo.ro/ am intrat cu Andrei pe toate jucariile pana in capul maimutei...
Pacat ca locatia este parca totusi micuta pentru ce vrem noi insa e super .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Lala eu nu am ce termina ca nu am inceput chiar nimic, doar ca nu am mai fost in astfel de locuri si nu am de unde sa stiu asa ca intreb, chiar daca mi se parea si mie ciudat sa stea alea cu copii asa mici

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Lala eu nu am ce termina ca nu am inceput chiar nimic, doar ca nu am mai fost in astfel de locuri si nu am de unde sa stiu asa ca intreb, chiar daca mi se parea si mie ciudat sa stea alea cu copii asa mici

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Scuze, nu la tine ma referam in mod special
Dar in capitolul trecut s-a tot vehiculat ideea asta .
Ori eu nu am vazut practic nicaieri lucrul asta.
E adevarat ca dupa varsta de 3 ani chiar preferi sa-i lasi in supravegherea altora dar inainte unii ii lasa altii nu .

Edit : ca mi-am amintit unde NU te lasa !
In locurile de joaca care au jucarii cu etaj exista o limita de greutate permisa pe suprafata jucariei. Deci tehnic ea suporta o greutate de "x" copii. Atunci pe acele chestii nu lasa concomitent copii si mai mult de un adult .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput