Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Raluca imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi; te asteptam mai des, nu numai cand e de petrecut

Am venit si-n seara asta, e bine?
Eu nu v-am mai zis, dar sa stiti ca va urmaresc pozele si nazbatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Raluca,bine ai revenit!ma gandeam la tine zilele trecute..ce mai faci.

Multumesc, Cristina. Fac bine, cum am mai zis, in principiu. Am avut niste saptamani de cosmar din mai multe puncte de vedere in ultima vreme, dar eu personal, sunt bine.

Citat:
Haideti atunci repede, poate deschidem Odiseea mamicilor de sept-oct2009!!

Hopa... sa inteleg ca ai ganduri marete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumim din suflet pentru urari! Le intoarcem inzecit!

Irina,ce haioasa e fii-ta cum doarme cu fundul in sus.

Raluca,ma bucur ca ai revenit si in aceasta seara.

Cateva poze de astazi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Michelle, ieri ne-am plimbat si am petrecut in patru iar astazi cu familia si prietenii. Cadourile au fost diverse ;parfumuri , ceva imbracaminte si cel mai important cadou cu valoare sentimentala mi l-a oferit Andrei...un colier din paste pictat de el.
Simo, multumim. Ce face Matei?
Danyelle, multumim. N-am petrecut pana dimineata ...eram intre somnicurile Andreei...cred ca o chinuie maselutele,mai sunt trei de iesit , nu stim ordinea...
Sa tina noua dantura.
Kriss, multumim.Chiar ...ceva ganduri de odisee? Cred ca se tine joia tineretului... ca la ce pregatiri de infrumusetare se fac pe aici...
Irina , multumim.Ce ne spui de Iustina, cum accepta decizia ? Multumim de foto, frumoasa minune. Mi-a placut caciula portocalie cu , codite. De unde ati luat-o?
Byu, multumim. Sanatate multa lui Casi.
Alice, nu-i asa ca sunt bune?Chiar daca Miha nu vrea sa-si valorifice atu-urile ...ne multumim cu astea. Sa o tina tot asa bebe cu somnicul.
Alina, multumesc.Sanatate multa lui David.Ai grija de tine si de bebe . Sa poarte sanatos David cizmulitele si voi sa va folositi sanatosi de hota.
Miha,faine torturi... daca ar fi dupa mine si as putea face sa aiba si valoare...ti-as da o diploma pentru cele mai cele delicioase ...nu te gandesti la o afacere –cofetarie? Mi-e mi-ar prinde bine . N-as mai prajituri la tuffli.
Robert , sa se bucure de cadourile primite si sa le imparta cu a sa secretara tare frumoasa , sa aiba grija de ea.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Miha,faine torturi... daca ar fi dupa mine si as putea face sa aiba si valoare...ti-as da o diploma pentru cele mai cele delicioase ...nu te gandesti la o afacere –cofetarie? Mi-e mi-ar prinde bine . N-as mai prajituri la tuffli.
Robert , sa se bucure de cadourile primite si sa le imparta cu a sa secretara tare frumoasa , sa aiba grija de ea.

Demult visez la cofetaria mea plina de prajituri si mirosind a vanilie si scortisoara. Dar deocamdata e doar un vis...din pacate...
Multumesc de diploma ,e foarte valoroasa pt mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata....hai mai la cafea...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata...
byumersi de
daneylle de cand am facut nunta, in fiecare week-end ieseam din oras(si in perioada cat am fost insarcinata) dar inainte cu o luna de a se naste Darius am luat o pauza la plimbarii ... si drept sa iti spun sa simtit ... si acum ne-am hotarat sa reluam programul si sa il invatam si pe Darius asa. Noi avem si un grup de prieteni in care intra si nasii nostri care adora drumetiile si uraste week-endul in oras
in legatura cu dintii .... si eu trebuie sa merg dar timp si banii stam cam prost in perioada asta... asa ca mai astept

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, minunate torturile, dar superb sarbatoritul!!! De secretara...ce sa mai zic.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Miha ce emotionat era Robert; torturile arata intr-un mare fel, cred ca ai muncit o gramada la ele.

Irina20 se vede ca-i place lui Fabian jucaria, v-am vazut pozele, sunteti f. frumosi toti 3.

Tuscut f. scumpa ochioasa dansatoare si gospodina.

Si eu vreau sa vin maine...dar sa stiti ca eu nu m-am facut frumoasa

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Mai da unde sunteti ? Ati iesit afara? Iesim si noi acusica sa profitam de soare

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput