Sezatoarea canadiana (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

of, ce povesti triste ..si ce urat e afara...iar pe mine ma ia un sindrom premenstrual de imi vine sa imi iau campii..

doloress, dodo23, bine ati revenit la sezatoare!

anda panda, ce bine ca ai povestit atatea...da-ne si poze cu voi! nu v-am vazut de-un secol...salutari de la Anca ( Cristescu )!..cine ti-a zis ca e frig de Craciun la Montreal ? Dar la Calgary nu e frig? ..hai , lasa prejudecatile si vino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, merci

Olga, Dumnezeu sa-l odihneasca

Doloress, am ramas fara cuv cand am citit, Dumnezeu sa-l ierte, cat de imprevizibila poate fi viata ...

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Doloress: Bietul baiat....

Acum am vazut ca tu ai poze la semnatura, asa ca m-am uitat la voinicelul tau (ce micutz era si ce falcutze are) si am citit povestea nasterii care m-a impresionat tare mult.

Dragaica: Multumesc. Trebuie sa fac cursul ala ca face parte dintr-unul de modulele alese de mine.

Brrr, vine iarna si asa n-am chef...cred ca si pt. ca n-am prea avut vara anul asta cu atatea ploi. Nu stiu cate ierni din astea voi mai rezista sa mai traiesc....ar trebui sa ma mut in tarile calde...

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Doamne Sfinte nu vreau sa mai aud de necazuri, noi abia ne revenim dupa moartea vecinului, cand ma uit la biata fata ramasa vaduva la 31 de ani cu o fetita de 9 ani ma apuca plansul.
Din pacate viata este dura, mai ales cand loveste pe cineva apropiat.
Sa inteleg ca trebuie sa fim atenti la ranile deschise....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare rau ca v-am intristat... vremea asta gri e de vina, imi da ganduri negre...

Dragaica intr-adevar, mare atentie la ranile deschise. Eu de atunci imi pun plasturi pe orice bubita cat de mica.

Andy multumim de aprecieri, ati ales nume pentru pitic?

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

DIana2007: Sincer, m-am saturat de drumul pana la scoli...Eu sunt la al doilea certificat. Pe primul l-am facut la U de M si aveam cursuri si in Longueuil si in Laval si langa Decelles (statia de metrou Cote des Neiges)...terminam lucrul la 5 si trebuia sa fiu la scoala la 7. Era concurs contra cronometru, alergatura, traficul era crunt bineinteles....si mai aveam si 3 cursuri pe saptamana. Acum mi-am luat un curs si ala sambata dimineata, tocmai in ideea de a nu sta atata in trafic (cu burta asta nici n-as mai putea...). In decembrie va fi distractiv, pt. ca examenul final e pe 20 dec. iar termenul meu este pe 17.... Sa vedem daca ajung....

Tu ce studiezi?

Andy 35+

Nu stiu exact ce studiez sincera sa fiu . De cand ma stiu mi-a placut sa ma duc la scoala, sa imi fixez un obiectiv si apoi sa ma urasc ca m-am inhamat la atata munca, dar pana acum am cam reusit sa termin tot ce am inceput.
Cand am venit in Canada, tocmai ieseam de pe bancile scolii (am terminat un Master in Turism International la ASE, asta ca sa nu ma plictisesc dupa ce am terminat facultatea de Comert tot de la ASE) asa ca mi-am zis sa iau o pauza, mai ales ca ne doream un copil. Dupa ce a venit copilul, mi-am zis sa mai ma duc la scoala, asa ca mi-am echivalat diplomele din Ro, am cautat pe net printre specializarile de la HEC si mi-am zis sa ma fac contabila si m-am inscris la un certificat care se numeste "Acces aux professions comptables - cheminement CGA" la care am de facut 15 cursuri.
Nu stiu daca voi ajunge sa le termin, nu stiu daca voi lucra vreodata in contabilitate, dar stiu ca deocamdata sunt motivata sa fac asta, cu atat mai mult cu cat aflu ca sunt (viitoare) mamici mai curajoase decat mine !
Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Andy, la Tiny Tots iau bb-i nou nascuti, dupa ce iesi din spital trebuie sa il vada un medic la 4 saptamani parca, na ca nu mai tin minte, oricum suni spui ca vrei un appointment pentru nou nascut si apoi poti sa ramai la acel medic pe lista. Pe ai mei medicul lor i-a vazut la check up, in rest merg si ii vede cine e acolo cand am nevoie.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

DIana2007: Sincer, m-am saturat de drumul pana la scoli...Eu sunt la al doilea certificat. Pe primul l-am facut la U de M si aveam cursuri si in Longueuil si in Laval si langa Decelles (statia de metrou Cote des Neiges)...terminam lucrul la 5 si trebuia sa fiu la scoala la 7. Era concurs contra cronometru, alergatura, traficul era crunt bineinteles....si mai aveam si 3 cursuri pe saptamana. Acum mi-am luat un curs si ala sambata dimineata, tocmai in ideea de a nu sta atata in trafic (cu burta asta nici n-as mai putea...). In decembrie va fi distractiv, pt. ca examenul final e pe 20 dec. iar termenul meu este pe 17.... Sa vedem daca ajung....

Tu ce studiezi?

Andy 35+

Nu stiu exact ce studiez sincera sa fiu . De cand ma stiu mi-a placut sa ma duc la scoala, sa imi fixez un obiectiv si apoi sa ma urasc ca m-am inhamat la atata munca, dar pana acum am cam reusit sa termin tot ce am inceput.
Cand am venit in Canada, tocmai ieseam de pe bancile scolii (am terminat un Master in Turism International la ASE, asta ca sa nu ma plictisesc dupa ce am terminat facultatea de Comert tot de la ASE) asa ca mi-am zis sa iau o pauza, mai ales ca ne doream un copil. Dupa ce a venit copilul, mi-am zis sa mai ma duc la scoala, asa ca mi-am echivalat diplomele din Ro, am cautat pe net printre specializarile de la HEC si mi-am zis sa ma fac contabila si m-am inscris la un certificat care se numeste "Acces aux professions comptables - cheminement CGA" la care am de facut 15 cursuri.
Nu stiu daca voi ajunge sa le termin, nu stiu daca voi lucra vreodata in contabilitate, dar stiu ca deocamdata sunt motivata sa fac asta, cu atat mai mult cu cat aflu ca sunt (viitoare) mamici mai curajoase decat mine !
Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Si eu ... si eu

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Olga - Imi pare deosebit de rau pentru toate familiile alea napastuite de soarta de la Petrila. Am vazut azi dimineata la stirile Pro tv international drama familiilor si m-am cutremurat. Practic singurii intretinatori de familie au murit. Pacatosii astia din guvern nu au inceput decat sa-si faca campanie electorala pe seama acestui accident. Iti vine rau nu alta!
Draga Olga daca ai nevoie de ceva pentru familia aia sau in general pentru cei de acolo spune si vedem ce se poate face. Condoleante familiilor! Insanatosire grabnica celor raniti.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olga si Doloress,ce povesti triste..Dumnezeu sa-i ierte pe amindoi.

Mergi la inceput