***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

mai El, ce ne chema pe noi DC-ul..concomitent

Edit: An, ai dreptate am facut si io calculele, dar tot le.am facut la amandoi, si asta pan' sa faca 1 an. Pt ca ceea ce nu ai luat tu in calcul, riscul, care nu-i de lasat la o parte. Dacai io mor, in cazul lu Robert sau tatal lor, in cazul lu David, asigurarea se "plateste" singura . Eh, pt mine asta a contat foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Noi suntem bine, am scapat de febra, tuse, muci.
Nici Alin si nici Toni nu se joaca cu jucarii. Noi suntem jucariile preferate. Pe Toni l-am mai observat ca mai ia cate o jucarie din cos si mi-a asuce mie,.,,dar Alin nici acum la 6 ani nu stie sa se joace singur sau cu jucarii. Am cumparat fiecare jucarie pe care o are la gradi fiindca imi zicea ca vrea sa se joaca ca la gradi. Credeti ca s-a jucat vreodata cu ele??!!! Ultima achizitie e un lego city de 1,8 mil pe care doar l-a despachetat...si atat.
Odata mi-a facut un circ intr-un magazin (ajutat de vanzatoare care vroia sa vanda marfa) ca vrea un tanc cu telecomanda. De disperare l-am cumparat si l-am amenintat ca trebuie sa se joace cu el un sfert de ora cand ajungem acasa. Cat credeti ca a rezistat? Fix 4 minute...dupa care ma intreba din 10 in 10 secunde cand expira timpul...Dupa cateva minute l-am lasat in pace...Iar de atunci...niciodata nu s-a mai jucat cu el.

In legatura cu Zymaflour-ul, eu am apucat sa-i dau lui Alin de la 2 saptamani si am zis ca sa nu fac o exceptie si sa-i dau si lui Toni. Si eu mai uit sa-l dau o zi , doua maxim. Mie mi-a spus pediatra ca se poate opri la anumite varste. Ideal sa-i dai pana la 16 ani, dar il poti opri la 2 ani cand este definitiva dentitia de lapte, la 5,6 ani cand incep sa apara dinti definitivi (pana sa pice cei de lapte), la 8, 9 ani cand au iesit majoritatea dintilor definitivi. Oricum dupa iesirea dintilor definitivi poti opri administrarea oricand...Dar repet ideal ar fi 16 ani. Cert este ca Alin are o dantura perfecta, alba, fara nicio carie. Acum recunosc ca nici eu nu am o dantura foarte proasta dar la 6 ani aveam sigur carii. Alin fiind brunet, culoarea alba a dintilor iese in evidenta.
De fapt mi-au spus copii din parc ca iar a aparut Alin la Pro TV la Ce se intimpla doctore? unde se vorbea de grija pe care trebuie s-o avem de dintii copiilor. Acum eu nu am vazut emisiunea ...dar sper sa nu fie de rau...
Promit sa pun si eu poze cu baietii mei...dar in week-end ca am mai mult timp (asa cum mi-a atras atentia didialex)

Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

mai El, ce ne chema pe noi DC-ul..concomitent

Daaaaaaaaaaa ,

Numai tu te-ai grabit sa nasti, ce, nu mai puteai sa ma astepti un pic? Te apucase cu bautul de minuni din alea de stricat la burta, imi amintesc... si eu o luasem pe jos, kilometri am facut... Da' tot n-am putut sa te ajung

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Noiembrie...afara-i frig...in casa-i joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am niste nervi de ma urc pe pereti!
Auzi!
Deci - azi mi-au zis ca nu mai sunt contagioasa. Doctorul de familie mi-a zis ca sunt prea slabita dupa viroza si apoi varicela care nu a trecut total, si sa mai stau acasa o saptamana, sa ma plimb, etc. Ok. Totul bine si frumos, ca oricum se cam invarte un pic casa cu mine.
La noul ginecolog am programare miercuri (Doxinu, merci )
Cum nu am fost decat o data, am zis sa nu insist acolo, si oricum de dus puteam sa ma duc de luni la control ca mai am cojite pana atunci, am zis miercuri e ok.
Cum oricum cu ginecologul cu care am nascut nu apucasem sa intrerup - ca abia ma dusesem la cel nou - si el era cel care imi zicea ca tb sa fac analize si vorbim cand ma fac bine - zis si facut. Programare pot sa fac abia pe 2 dec, dar atunci e cam tarziu - si ii dau telefon - eu - naiva - gandindu-ma ca ma cheama macar la spital sa vad cu stau (am 1 luna si 1/2 de la ultimul control, pe 2 decembrie aproape 2 luni) - sa imi zica ce analize sa fac, ca tb sa fac programari etc. Sa vorbesc si eu sa ma linistesc. Azi-maine imi vin si rezultatele de la dry test.
Ei nu! Lasati ca vorbim pe 2 decembrie. Pana atunci stati si latrati la luna (asta e de la mine). M-a lasat in pom. Si stiu ca se duc destule paciente peste rand, si cheama si la spital. Si multumit dupa nastere a fost. Nu, din cate mi-am dat seama, de cand a auzit de varicela si-a cam luat mana de pe mine, sau asa mi se pare. Chiar daca am insistat (ma rog, finut), nimic. Sunt foarte suparata, poate exagerez, nu stiu.
Dar eu nu mai ma duc la el, asta e clar.

Anca 18+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

In alta ordine de idei, cum nu mai sunt contagioasa, ma duc vineri la baby expo ca am mai multe de luat de manu si sunt toate la un loc...
Sper sa nu iau ceva de acolo ca m-a avertizat doctorul ca sunt cu imunitatea cam pe 0 zilele astea si o patesc daca iau ceva...
Eu ma duc vineri pe la 3, si sotulache vine pe la 4:30
Mai vine cineva vineri dupa-amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

poohy, mergi la un medic bun... cu toate ca bb era deja format... te pup si iti doresc numai bine.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci eu una nu am mai vazut copil mai hamesit decat al meu... ii ramasese un ciot de biscuit pe canapea... si a jelit dupa el pana i l-am dat... a sarit de 9500, toate hainele i-au ramas scurte, pantalonii ii sunt 3/4, hanoracele mici la maini, scurte la spate. geaca la fel... In schimb m-a innebunit cu mersul.. azi in parc facea 5 pasi, se mai rostogolea nitel... noroc ca era blindata cu geaca si cadea pe frunze...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, pupici Soniei, e foarte dulce cand se joaca ea cu frunzele!
Anca, da-l incolo daca nu te vrea, sunt atatia altii si ai de unde alege. Asta e, pierderea lui.
An@, cei cu asigurarile vor gasi intotdeauna o metoda prin care sa castige, niciodata nu ies in pierdere, nici macar nu dau cat au incasat. Isi pun prin contract tot felul de portite, modifica variabilele si ies in castig.

Parerea mea despre vaccinuri e putin mai radicala, in sensul le fac pe cele strict obligatorii (fara ror sau ar), dar prefer imunizarea naturala, care este pe viata. Adica, las copilul in colectivitate, face boala acum, cat e mic si apoi stau linistita. Cu vaccinurile e posibil sa faca boala la adolescenta sau mai tarziu si sa fie o forma mult mai grava. Asta e parerea mea.
Doctorul de familie zicea ca Sanepidul il obliga acum sa vaccineze antigripal toate persoanele din grupele de risc, cine nu vrea, sa semneze ca nu vrea. Mie mi se pare cam aiurea, dar nu anormal pentru tara noastra.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Elteka, multumim de aprecieri. Tocmai azi am mai sters din poze, le-am lasat si eu pe astea mai cu par, ca mare prostie am facut ca am tuns-o...Eu i-am aratat Liviei filmuletele cu Elias, sa vada si ea cate fac alti copii si zicea si ea cand te auzea pe tine ca ii zici pe nume : Eiaa! Pari foarte rabdatoare dupa voce si ai un fel de a-l zice pe "s" din Elias de parca ai vorbi spaniola!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy

In alta ordine de idei, cum nu mai sunt contagioasa, ma duc vineri la baby expo ca am mai multe de luat de manu si sunt toate la un loc...
Sper sa nu iau ceva de acolo ca m-a avertizat doctorul ca sunt cu imunitatea cam pe 0 zilele astea si o patesc daca iau ceva...
Eu ma duc vineri pe la 3, si sotulache vine pe la 4:30
Mai vine cineva vineri dupa-amiaza?

Sfatul meu este sa nu te duci la bb expo.Dupa varicela imunitatea este foarte scazuta si se prind foarte repede bolile.Stiu ca am studiat problema cand eram gravi.O prietena facuse varicela si io am stat langa ea,asa ca am citit tot ce se putea despre boala,asta de frica bineinteles.
Sper sa te intelegi cu dr. ca io m-am inteles de minune

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput