Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
hehe acum am vazut ce-a scris Clau ...dac-am momit-o , am luat-o de la scara, i-am sigurat scoica si carut ce era sa zica Dar fie, ramane ca ea...yo-s frumoasa si fi'sa cuminte
Bine ca n-a zis nimic de masina, ca aveam emotii
Pot sa-mi permit o marturisire? Daca-mi zicea cineva acum un an ce gasca iese, nu credeam
Bubu maine fac kek, am salvat la favorite
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimoooo, fata ma omori cu zile!!!
Hai fugi la culcare, noapte buna, somn usor, vise placute, puricii sa te sarute!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Inca una si ma duc
Fetele rockeritze, aveti grija ce vor canta copiii vostri in dormitor
Atentie! Mamicile care stau rau cu inima sa nu deschida
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Mai, io la o concluzie am ajuns: trei ore pentru o intalneala sunt prea putine !
Si Luny cica era terminata
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Nicoleta sunt pe-aci!lasa ca vin neaparat saptamana viitoare in Racadau,daca m-ai stigat cu atata putere!
MAMA MIA ce FRUMOASE SUNTETI!!!
ZAu,asa de bine aratati toate,m-ati dat gata-sunt pe spate! Tuchi,CUSCRA,Luny,Ursulica,Clau,Simo-MImo,Kya,Olga,Sovi,Ariel,Vali,-DUAMNELOR-jos palaria!!!!
Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Ufff, ufff, ce face oboseala din om! Am uitat sa zic de Olgutza & Co. Sunt toti frumosi, randunoiul ei a stat deoparte rabdator ( al meu cu siguranta si-ar fi pierdut-o dupa maxim 10 minute ) , iar Sophie e cuminte, a stat linistita la ea in carucior o gramada de vreme si apoi in brate la mami ei.
Am vazut si pozele de la Ariel, hi, hi! Si am baut doar cafea acolo, nu-i asa?
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Vreau sa zic si eu LA MULTI ANI bebeilor aniversati astazi, ufff bine ca n-a trecut de 12!
Am vazut si pozele Ralucai de la botez, foarte frumoase!
POZE
POVESTEA NASTERII
Olgutzika spune:
Clau , chiar! Ai vazut vreo schimbare la Rebe dupa cafeaua ta?
Am uitat sa spun cu voce tare, ca am vrut sa fac asta dupa ce iti terminai tu o fraza: cat de finutza e Rebe! Este atat de delicata, are niste degetzele de pui mic Eu obisnuita cu mainile de viitoare baschetbalista ale fii-mi, cand i-am vazut ei manutzele !!!!
Mimo, si acum rad cu Radu de educatia pe care i-a dat-o mama lu' Pierino lu' Pierino !!!
Hai ca ma provocati la o scrisorica
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Olgutza,, chiar asa, nici nu mi-am dat seama, nici-o schimbare dupa cafeaua de acolo! A dormit fata foarte bine azi, doar acum pe seara a fost mai greu dar asta pentru ca a dormit de la 18 la 19.30.
Hi, hi, si eu m-am gandit azi la Pierino si la mama lui!
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Bai da ma lasati sa dorm?
Ce ma n-am dreptate cu Pierino ? Si ca sa vedeti tabloul in ansamblu, pe Fleaca (ala care e la senat) il cheama Danutz E, cum era sa-mi botez eu baiatul Vladutz? Daca face 2 m si 100 kg ?(da Doamne, chiar daca n-are cu cine semana la inaltime )
poze