PCOS (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Fetelor am intrat pe fuga ca am de facut bagajul, plec mai multe zile acasa la Brasov.Multumesc pentru toate gandurile incurajatoare primite.
Nu sunt pesimista, doar realista ca in cazul meu nu am gasit nimic sa-mi amelioreze situatia e drept ca Metformin n-am incercat.Am facut analize de cativa ani incoace si controale si cand a urmat partea de tratament sa dea rezultat pauza.Vizavi de AC pot sa spun ca sunt impacata ca n-am luat AC decat 2 luni acum cativa ani, fiindca constant aflu de la diferite materii lucruri negative despre ele.Amintesc si eu ce ne transmit doctorii cel mai important pentru o femeie care ia ani de zile AC, vital e sa faca acele pauze.
gudinde imi pare asa rau ca ai avut asa ghinion!Ingrijeste-te cu multa atentie in urmatoarea perioada este foarte important ca procesul de vindecare sa fie optim, e o adevarata provocare ca a inceput sezonul rece.
Pentru toate care vreti o schimbare vizavi de sindrom, incepeti prin a va alimenta sanatos.Educati-va organismul si nu va ganditi la medicamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata
Multumesc mult pt raspunsuri Gudinde iti doresc insanatosire grabnica. Gipsul sa nu il dai jos ca este nasol, daca ai posibilitatea fa cateva contractii musculare ale antebratului pt ca sa iti fie mai usora recuperarea cand iti vei da gipsul jos.

Acum sa iti raspund:
- yasmine este pe listuta din cauza greutatii mele fffff "mici" si nu am voie sa raman gravida pana nu ajung la o greutate normala, mi-au dat ca sa fie siguri ca nu am nicio sansa si pt a se curata ovarele. Este ok am mai trecut prin asta odata dar cu diane 6 luni apoi stimulare si in 3 luni am reusit sa am I copil, asta dupa ani de incercari.
- siofor de 1000, mi-a dat dr. o schema cum sa incep.
- insulina este 154 cu valori normale intre 6.0-35.0

Bebelusii se instaleaza daca sunteti relaxate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ursoaica,

Insulina 154 este f mare si arata o rezistenta la insulina f mare.
La ce doza de Siofor se doreste a se ajunge in cazul tau?

Edit: se pare ca avem acelasi nume. Duminica ... it's party time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetelor-eu nu am mai scris la acest subiect de ceva timp- dar va citesc zilnic

- vroiam doar sa va spun ca sunt ff fericita- am reusit sa am primul meu cm natural la 60z cu tratament homeopat- naturist: calcarea carbonica 200CH si tincturi de coacaz negru & mladite de zmeur

- nu am mai luat siofor- deoarece imi era rau de la el
- azi sunt in Z17 si ieri aveam un pui de folicul ff mic- duminica ma mai duc la monitorizare

Sper sa creasca folic. - am inceput sa iau branca ursului

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Elly felicitari pt ciclul obtinut natural si tin pumnii sa creasca frumos foliculul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

gudinde, auu, am inchis un ochi cand am citit ce-ai patit. Mi s-a intamplat si mie intr-o iarna, doar la mana, ce-i drept. E mai greu iarna pentru ca sunt si multe haine de imbracat. Uf, ai grija. Cat tii mana, 1 luna? Stiu ca aveam mana galben-verzui-palid, comparat cu cealalta, cand mi l-am dat jos.

margabadea, activarea PM se face de la contul meu, profil personal, editeaza profil. Parca asa se facea, stiu ca au schimbat recent.

elly_me, bravo, valorifica sansele la maxim, sa nu uiti de sport zilnic , macar moderat.

dienutzahy, tu ziceai ca acum cauti detalii despre pcos.
Am scris un rezumat aici, pe blogul asta legat de infertilitate.
http://.afectiuni-frecvente/pcos/
Regimul parerea mea, si vad ca si dr. la care merge guidinde zice la fel, este sa nu fie prea drastic, pentru ca daca e ceva iesit din comun de restrictiv esti tentata sa renunti de tot. Acum fiecare are limitele sale, eu am renuntat de tot la dulciuri, poate sunt unii oameni care nu concep viata fara o prajitura sau ceva asemanator.
Tie ti-a dat regim dr.? Poti sa ni-l scrii si noua?

Infertilitatea este o boala

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Eu vroiam sa ma alatur celor cu pcos si cred ca am postat bine.
Am inteles clar ca e separat pt pataniile cu reductilul. prima mea postare a fost pentru a povesti cum am ajuns sa descopar ca am pcos.
pentru a povesti despre reductil voi posta acolo unde trebuie.
scuze daca am facut sa se inteleaga altceva.
va rog doar sa ma treceti si pe mine in listuta.
am 27 ani, pcos, metformin. thnks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

Buna fetelor ,

Vad ca suntem din ce in ce mai multe...ceea ce este bine pt ca macar stim ca femeile se informeaza .

Dienutzahy, Ellenii si AndreeaNogy bine ati venit sper sa gasiti multe informatii utile aici.

Adrriana felicitari si sarcina usoara

Gudinde insanatosire grabnica.

S-au scris fff multe pagini de cand nu am mai scris.

Va ziceam ca mi-am facut analizele la sange iar pe 10 luna asta ma duc sa fac si o ecografie. Sper ca toate analizele sa iasa bine...dar va informez cand o sa vina momentul.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

pentru toate fetele
Ellyfelicitari pentru CM natural si eu tot pe el il astept.
Gudinde ai grija de tine si multa sanatate.
Persephonna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutzahy

Eu vroiam sa ma alatur celor cu pcos si cred ca am postat bine.
Am inteles clar ca e separat pt pataniile cu reductilul. prima mea postare a fost pentru a povesti cum am ajuns sa descopar ca am pcos.
pentru a povesti despre reductil voi posta acolo unde trebuie.
scuze daca am facut sa se inteleaga altceva.
va rog doar sa ma treceti si pe mine in listuta.
am 27 ani, pcos, metformin. thnks!

Esti pe listuta

M-ai inteles gresit cu reductilul. Pe acest topic vorbim absolut orice ne preocupa: tratament, regimuri de slabire, implicatiile de orice fel asupra vietii noastre, depresia, relatiile cu prietenii si familia. Pt ca din pacate acest sindrom are implicatii multiple asupra vietii noastre.
Asa ca, cu siguranta se vorbeste si despre reductil. Chiar te rog sa ne povestesti prin ce ai trecut.
Rugamintea mea de a posta si (nu doar) acolo era legata de faptul ca exista o serie de femei care nu au PCOS (si nu citesc acest topic), iau reductil si ar putea beneficia si ele pe seama experientei voastre. Exista asa un hype legat de pastilele de slabit, incat f usor se trece peste eventualele riscuri, parca e ceva asa ce nu mi s-ar intampla mie niciodata si parca e o trezire la realitate cand cineva vine si zice: mie, mie mi s-a intamplat si am ajuns la cardiologie.

Mergi la inceput