PCOS (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Plateea, bine ai venit! Multa sanatate iti doresc, la fel ca noua tuturor. Si putere sa iesi din butoi cred ca toate ne confruntam cu asta cel putin din cand in cand, dar din pacate probabil depresia agraveaza celelalte probleme (inclusiv prin atitudinea noastra fata de ele) care la randul lor agraveaza depresia si tot asa Daca e depresie in toata regula si nu doar stari trecatoare, poate merita o discutie cu un psiholog?
Cu ce ai facut stimularile in vara/toamna? Cand ai ajuns la hiperstimulare a fost pe o stimulare monitorizata? Ce pasi ti-a propus medicul sa urmezi in continuare?

Dienutza, eu nu prea ma pricep sa interpretez rezultate la analize
dar in privinta simptomelor stiu ca unele femei le au pe toate si altele doar unele dintre ele (si cu manifestari mai mult sau mai putin agresive), fiecare caz in parte poate fi diferit. Tinem pumnii maine la doctor, sa ne povestesti ce-ai facut.

Marga, multumim de urari si mult spor in ce ti-ai propus!

Lai

Mergi la inceput

Plateea, bine ai venit! Multa sanatate iti doresc, la fel ca noua tuturor. Si putere sa iesi din butoi cred ca toate ne confruntam cu asta cel putin din cand in cand, dar din pacate probabil depresia agraveaza celelalte probleme (inclusiv prin atitudinea noastra fata de ele) care la randul lor agraveaza depresia si tot asa Daca e depresie in toata regula si nu doar stari trecatoare, poate merita o discutie cu un psiholog?
Cu ce ai facut stimularile in vara/toamna? Cand ai ajuns la hiperstimulare a fost pe o stimulare monitorizata? Ce pasi ti-a propus medicul sa urmezi in continuare?

Dienutza, eu nu prea ma pricep sa interpretez rezultate la analize
dar in privinta simptomelor stiu ca unele femei le au pe toate si altele doar unele dintre ele (si cu manifestari mai mult sau mai putin agresive), fiecare caz in parte poate fi diferit. Tinem pumnii maine la doctor, sa ne povestesti ce-ai facut.

Marga, multumim de urari si mult spor in ce ti-ai propus!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hai sa povestesc pe larg, poate ma limpezesc si eu cu ocazia asta:
septembrie, oct, nov, stimulare frumoasa de tot, cu...
incepand cu Z5, metformin, 3 pe zi
Z5-Z9 clomifen
Z14-Z28 dupahston
de fiecare data am prestat foliculi de toata frumusetea, cate 2-3 pe fiecare ovar, iar in oct si nov, am facut in Z13 si pregnyl, poate poate...
ei bine, in nov, m-am trezit, nu numai terminata, deshidratata, cu voma, si depresie, si totul ca la carte, de am ajuns la urgente, dar acolo imi mai constata nenea dr. 2 chisti hematici de cate 5/5cm, de m-am facut mai alba ca varul (da, se poate:P)
acum, sunt cu dupaston, a doua luna, 12 zile, din Z12, poate poate se resoabe nenorocitul de chist... ca din 2 mici, se facu unu mare, pana am ajuns la dr gin care se ocupa de mine.
pe mine cel mai tare m-a enervat o treaba... sunt studenta la medicina, si... va dati seama ca inghit orice apare pe subiect... nu numai ca nu m-am asteptat sa fac hiperstimulare... dar cand am facut-o, initial m-a surprins interesul dintr-o data exacerbat al lui nenea dr...
dupa care, la control, cand mi-a aratat chistul hematic, mi-a zis... ca nu stie de ce l-am facut, si probabil nici n-o sa aflu vreodata...
acum... ce sa zic... viata m,erge inainte, eu sunt o persoana optimista, pana la iresponsabilitate, pt moment o iau mai uso cu toate astea, si ma gandesc ca daca am 27 de ani, mai am vreme si sa slabesc, si sa mai fac una alta, si nu e cazul sa disper... ca mai sunt si alte prioritati in viata, si din astea...
sotul mi-e cuminte, si dulce, si nu ma pot plange, necazuri n-am, toate bune...
singurul meu motiv de revolta, ramane...
daca nu stiu afurisitii de dr care ne dau tona de medicamente, noi, alea batute-n cap cu hormoni, si date peste cap de-a dumba, de unde pastele ma-sii sa stim ce si cum?
in fine...
la cate capitole are topicul asta, fac cu nesimtire o intrebare...
daca mai e careva care a patit o hiperstimulare, spuneti-mi si mie cum ati procedat apoi?
ca pe luna viitoare, teoretic trec alea 3 lui de pauza, si nush daca sa ma incumet la alte 3 luni de chin...
aaa.... sa nu uit...
explicati-mi si mie ce si cum mai faceti voi in pat, ca mie dupa 3 luni de stimulare, am ajuns sa zic ca mai las naibii vreo cativa ani bb, si ma simt bine cu omul meu, ca mi-era sila cand trebuia facuta dunga dunga la ordin...
ordin la serviciu, ordine in casa... da ordine si-n pat, domle?

Mergi la inceput

Of, Plateea..

Noi n-am ajuns inca la sexul la comanda, pentru ca eu nu am inceput inca stimularile si deocamdata nu ovulez deloc. Dar sunt convinsa ca si la noi va fi f delicata problema, mai ales cunoscandu-l pe domnul meu.. in nici un cuplu de altfel nu cred ca-i usor. Astept si eu povesti si sfaturi de la fetele cu mai multa experienta.

Fetelor, aruncati un ochi, va rog, si la subiectul meu cu 'imunizare varicela.'

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

dienutzahy,

Spui ca in z 2 raportul LH/FSH era 2 si a scazut la 0.8? Pai asta e o veste foarte buna!!!
0.8 l-ai obtinut sub met?
0.8 este foarte bine.

plateea,

Of prin cate ai trecut si tu.
Psj a trecut printr-o hiperstimulare foarte urata in care era sa-si piarda viata. Cred ca ea e cea mai in masura sa-ti raspunda la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 12

Mergi la inceput