PCOS (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Din pacate nu pot sa-ti recomand niciun medic pe infertilitate, eu am avut numai experiente nefericite.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gudinde, Psj, Mirimir

Dria, felicitari!! Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos si voios!

Eu sunt plecata in vacanta pana pe 28, dar am intrat sa va multumesc pentru raspunsuri si sa va urez Sarbatori fericite si un An Nou cu multa multa sanatate, bebelusi pentru doritoare, multa energie, putere, optimism si lucruri frumoase!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Felicitari Dria!

Ce fain ar fi sa se goleasca lista cu aspirante si sa fie doar cea cu reusite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Va doresc Sarbatori fericite! Sa lasam pt cateva zile deoparte problemele, suferinta si neimplinirile si sa lasam magia Craciunului sa intre in casele si sufletele noastre; sa ne putem bucura de semnificatia acestui moment, sa ne aplecam privirea spre reusitele anului care tocmai se incheie (chiar daca nu s-au implinit toate de pe lista de dorinte) si sa avem puterea de de a privi cu optimism spre Noul An!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Dria esti pe lista de

Lai iti tin pumnii la intalnirea cu RE.

Denisabia un special pt tine si un gand bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor va urez un Craciun Fericit cu bucurii si cu implinirea tuturor dorintelor. Sper ca noul an sa ne gaseasca mai linistite si sa avem toate cate un BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Sfintele sarbatori ale Craciunului imi prilejuiesc bucuria si placerea de a va transmite urari de sanatate si multa fericire.In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea lui Dumnezeu si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor.
Sa fim mai unite in anul ce va veni si sa ne impartasim bucuriile si reusitele!Sa fiti iubite!
gudinde multumesc ca ti-ai amintit de mine!Sa ai caldura si pace in suflet, atat tu cat si prietenele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

SARBATORI FERICITE!
LA MULTI ANI!
2009 SA NE ADUCA MULTA SANATATE SI MULTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

LA MULTI ANI FETELOR! SA AVEM UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI DE MULTI .
SANATATE TUTUROR.

Mergi la inceput

La multi ani tuturor!

Sa aveti parte de un An Nou plin de bucurii, impliniri, fericire, satisfactii si inainte de toate sa aveti parte de multa sanatate!

Sa fie un An plin de vesti bune si sa vi se indeplineasca si visele cele mai indepartate.

Mergi la inceput