PCOS (11)
Raspunsuri - Pagina 12
psj spune:
gudinde, mintile luminate gandesc la fel
margabadea, uite asta e un tabel cu valorile orientative, coloana din stanga e nr. de saptamani de sarcina. E important ca in primele saptamani sa se dubleze valoarea la 48 de ore.
Observi ca intervalele sunt destul de largi. Acum depinde si cate zile de intarziere aveai tu cand ai facut analizele, etc.
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288,000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000
Sa ne tii la curent!
Infertilitatea este o boala
Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!
margabadea spune:
psj, multumesc frumos pentru tabel....
tre sa mai refac analiza asta.....
imi iau si-un test in seara asta, oricum.
Va pup mult!
psj spune:
scuze, scriam in acelasi timp cu tine.
Deci cat e valoarea? 0,100? In ce zi a ciclului erai?
psj spune:
sa stii ca testele decteaza valori peste 10 ale bhcg. Eu eram insarcinata si mi-a iesit negativ, deci nu te baza pe ele.
margabadea spune:
da, asa scrie pe buletinul asta de analize: 0.100
oricum, abia astept sa plec de la birou si sa-mi fac un test...
sunt ca pe ace...la test o iesi?
margabadea spune:
acum am vazut ce-ai scris mai devreme despre test si valoarea hcg...
o sa trebuiasca sa reiau testul peste o saptamana...
multumesc muuult pentru sfaturi si suport
margabadea spune:
in ziua 33 a ciclului le-am facut....
mie oricum nu imi venea ciclul lunar pana in august...
sunt cam bulversata asa.....
pup.
margabadea spune:
fetelor, n-am mai facut testul de sarcina aseara....desi l-am cumparat.....mai astept pana cand ar trebui sa apara CM si il apoi in cazul in care nu apare....
Sincer, noi nu ne planidicaseram un bb acum, insa nici nu ne protejam ce-i drept....probabil ca psihic vorbind il dorim amandoi, dar ne-a fost teama, ca zic asa, sa rostim aceasta dorinta cu voce tare....
Iar ieri, chiar m-au incercat o groaza de sentimente cand am iesit de la medic, ma pregatisem sufleteste sa astept un rezultat pozitiv...ma simteam in al noulea cer....
Eu inca mai sper...si poate apare acum, ca si cadoul nostru de Craciun....daca nu, il asteptam cand vrea el.
Va pup mult pe toate, si va tin la curent.
Cu drag,
Marga
dienutzahy spune:
Saru'mana mult, gudinde!
m-am mai linistit. acum tot caut ce sa pap. uneori am o foame ca de diabetici. asta ma sperie. sunt o grasa de 97 kg si tot incerc sa dau jos dar cu mult greu. fac miscare cand am timp.nu merg pe jos dar am o bicicleta eliptica acasa pe care o folosesc cu spor. imi prieste metforminul insa daca pana acum imi veneau problemele la 32 zile acum se pare ca intarzie.
psj, am luat de diabetici dar mananc cand si cand,destul de rar un cubulet de pofta.
persephonna spune:
Margabadea iti tinem pumnii si speram ca o sa ne dai o veste buna cat de curand.
Apropo de vesti bune, va ziceam cu ceva timp in urma ca nasa mea, diagnosticata cu PCOS, incerca de 3 ani sa ramana gravida... Saptamana trecuta, dupa inseminarea cu nr. 2, a aflat ca este
Gudinde sper ca mana ta sa isi revina repede.
Cat despre mine...azi am facut o ecografie pentru ca am incheiat tratamentul homepatic si nimic nu s-a schimbat . Ovarele mele sunt pline de chisturi (zicea dr ca nu mai are rost sa le numere pt ca sunt peste 10). Ovarul stang este peste limitele normale iar cel drept este la limita superioara a dimensiunii normale.
Luni o sa ma duc cu rezultatele ecografiei la Dr meu iar acolo ma astepta rezultatele la sange pe care le-am facut in urma cu 3 saptamni.
Sunt destul de dezamagita pt ca am crezut ca tratamenul homeopatic m-a ajutat dar nu a fost asa. Acum pot taia de pe lista mea tratamentele homeopatice pt lupta importiva PCOS-ului.
Fetelor, uneori ma gandesc ca daca iau AC (desi STIU NU SUNT BUNE DE NIMIC ) nu o sa ma mai stresez asa de tare cum ma stresez acum...mentruatia o sa imi vina (artificial) la ceas, durerile din timpul ovulatiei (care ovulatie!) dispar, iar cosurile nu mai apar .
Sincer am crezut cu tarie ca tratamenul homeopatic ma v-a ajuta iar azi mi s-a demonstrat ca nu este asa...
Inca o chestie am observat la mine. Eu sunt o persoana fff happy. M-am casatorit de ceva luni (5 la numar ), ma un job perfect, totul este asa cum trebuie sa fie...dar uneori am mici depresii. Incerc din rasputeri sa ma lupt cu ele dar nimic. In ultimul timp am realizat ca starea mea poate fi legata de PCOS si deci cred ca imposibil sa controlez ceva care tine de my body. Voi simtit asta uneori?
Va pup