Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Papanash ieri parca vazusem peste o mie de voturi...si azi is doar 971...ti le'au scos sau am vazut eu rau?

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani tuturor baieteilor si taticilor cu numele Matei

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am revenit. Ca tot vorbeam de neglijat copiii eu sunt bolnava de forumeala. Ce ti-e si cu dependenta asta. Citisem recent niste postari pe un blog ale unui medic psihiatru despre dependenta de internet. O sa caut link-ul maine la birou si vi-l trimit. Eu personal realizez ca as putea face mai multe lucruri in timpul in care scriu pe aici, si nu ma refer numai la copii (Sabina, nu cumva si tu? ), dar simt ca asa ma relaxez.

Oricum nu reusesc sa ma concentrez, de aceea si incurc sau ratez postarile. Apropos, Ana, incerc sa pun o vorba buna la Carpatina sa iti dea extemporal numai din capitolul de azi - adica din foiletoanele mele. Dupa cum zice Cecilia, am scris mai mult decat ati scris toate intr-o zi. Si ziua nici nu s-a terminat.

De data asta insa reduc numarul de mesaje, sa ma mai joc si cu bubulinii, mai ales ca tipa si se alearga pe langa tati care doarme pe canapea. Alex il alearga pe Bubu in jurul mesei si ii striga "circle, circle".

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu stiam ca azi se sarbatoresc Matei-i...

pentru toti cu numele Matei multa sanatate si numai bucurii!

Cecilia, pentru Cristi Matei. Vineri ar fi ok sa ne vedem, chiar m-as bucura. Joi faceti vaccinul?

Moldoveanca, multumesc mult. Astept link si daca nu gasesc in seara asta si pe aici, ramane sa ma ajuti tu maine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ce faceti dragalaselor ?
Noi bine, ceea ce va dorim si dumneavoastra

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Rox, vad ca ai venit plina de enrgie si entuziasm, daca tu ai forumita, ne molipsesti si pe noi, din fericire.
Sa stii ca despre tine era vorba in "stirea"aia cu avionul inchiriat pentru shopping

eu azi am avut o mare lene, n-am baut cafea dimineata si am dormitat mai toata ziua...acum tati doarme ( sau incearca, e destul zgomot pe-aici ) si Ghighi a devastat a mia oara cosurile cu jucarii, rufele uscate stranse si impaturite de vreo 3 ori, sertarele de lacomoda( ciorapi si chiloti prin toata casa)...eu nu fac nimic, doar e sarbatoare, nu ? La multi ani tuturor Mateilor, sa fiti iubiti , sanatosi si ambitiosi !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Gravidute, nu cititi !!!!
Fiindca tot am intrat in postul Craciunului, al meu sot a fost azi dimineata la cumparaturi ( haleala) si mi-a umplut frigiderul cu mancare ecologica - muschi de porc afumat, leber, branzeturi, sorici, ciocolata de casa !!!!! am mancat pana n-am mai putut ! Doamne iarta-ma, alte pacate n-am, inca !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Rox, eu in frigi tin ketchupul, ca si mustarul. Nu stiu daca-i bine sau nu, acolo le pun mereu.

Crishtina, n-am vazut ieri cum a evoluat votarea, am deschis pe la 9 dimineata si apoi aseara, ca am umblat creanga toata ziua. Asa ca nu stiu ce sa zic.

Andries, de-asta mi-e teama si mie, ca o sa clachez cand incep munca, eu sunt cam workoolica si fara 10 ore prestate pe zi nu prea am scapare, e cam solicitant jobul. Dar am mai impacat si capra si varza , respectiv am mai lucrat de-acasa cand am putut.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Astazi este ziua nepoatei mele favorite ( si singura, dealtfel ), cea mai frumoasa, desteapta, descurcareata si ambitioasa fata pe care am cunoscut-o . Acum 2 ani i-am facut surpriza de a primit vreo 200 de mailuri de la unii dintre colegii mei cu urari de la multi ani
anul trecut eram cam lauza si in pana de idei iar anul asta nu i-am luat decat o vesta misto si inspiratia nu-mi mai vine....poate-mi dati idei

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Am zis ca ma odihnesc si eu azi, dar n-a fost chip. Copiii sunt calare pe mine desi au venit ai mei si speram sa-i pot pasa, macar pentru un somn bun de pranz. Dar se tin amandoi de piciorul meu. Ba mai mult, Miruna vrea gogosi, asa ca am framantat si gogosile, peste vreo ora trebuie sa le prestez si pe alea.

Cecilia la multi ani puiului si tuturor papanasilor care se numesc Matei. Noroc cu tine, ca uitam sa-mi sun finutzul

Rox, multzam de sustinere, dar nu cred ca scap asa usor cu Carpatina.

Mai fetelor, ma speriati cu ROR-ul asta. Acum tot stau si ma gandesc daca ultima muceala cu tuse a lui Vlad (care inca n-a trecut) nu-i cumva efectul vaccinului.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput